Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MalaL

Dlaczego jak widzę, że mężczyzna jest ciągle aktywny na mesendzerze to tracę nim zainteresowanie?

Polecane posty

Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał:

bo jesteś niedojrzała

Tak jakby nie mial innego życia poza internetem i zainteresowan. 

1 minutę temu, MalaL napisał:

Nie umiesz w technologia 

urojenie i dopowiadanie. zapytaj to Ci odpowie, w tych czasach prawie każdy siedzi na komputerze niezależnie od tego co robi

• Thanks 1

13 minut temu, Nemesio Cervantes napisał:

urojenie i dopowiadanie. zapytaj to Ci odpowie, w tych czasach prawie każdy siedzi na komputerze niezależnie od tego co robi

Dzięki za wyjaśnienie. Moze po prostu się na tym nie znam. Natomiast kiedys kręciłam z chlopakoem, który wchodził kilka razy dziennie na mesendzera na chwile kilka minut a potem nie bylo go dwie godxiny, trzy i znowu na chwilke. To jak to mozna tlumaczyc? 

Ludzie noszą telefony przy tyłku. To chyba kulturalne ze ktos ci odpowiada od razu? Poza tym mesendzer oszukuje bo można nie używać telefonu w ogóle a i tak będą cie widzieć na zielono. Poza tym pewnie ulegasz iluzji że co niedostępne to lepsze xD

• Like 1

Ja nie mam sresejndzera ani konta na social media a telefon rzadko nosze ze soba, zazwyczaj zostawiam w domu, gdy gdzies wychodze, zeby miec spokoj 😎

1 minutę temu, Pashtetix Deluxis napisał:

Ja nie mam sresejndzera ani konta na social media a telefon rzadko nosze ze soba, zazwyczaj zostawiam w domu, gdy gdzies wychodze, zeby miec spokoj 😎

W sumie też. Zawsze jak zostawię to akurat wszyscy piszą i dzwonią. Niesamowite xD

U mnie sie przyzwyczaili wszyscy ze tel mam wylaczony, a jak juz to sie umawiam na dzwonienie, bo nie lubie niespodziewanych telefonow,.chyba ze od babci z Polski

Ale kafe to jedyne miejsce gdzie pisze z ludzmi, tak to nie ma mnie juz w calym internecie xD

3 minuty temu, 5klepka napisał:

Ludzie noszą telefony przy tyłku. To chyba kulturalne ze ktos ci odpowiada od razu? Poza tym mesendzer oszukuje bo można nie używać telefonu w ogóle a i tak będą cie widzieć na zielono. Poza tym pewnie ulegasz iluzji że co niedostępne to lepsze xD

Dlaczego? Jest opcja anonimowa , nikt nie widzi nic zielonego, wtedy 😉

1 minutę temu, Pashtetix Deluxis napisał:

U mnie sie przyzwyczaili wszyscy ze tel mam wylaczony, a jak juz to sie umawiam na dzwonienie, bo nie lubie niespodziewanych telefonow,.chyba ze od babci z Polski

Ale kafe to jedyne miejsce gdzie pisze z ludzmi, tak to nie ma mnie juz w calym internecie xD

Jesteś ekskluziw xD

1 minutę temu, _Gretta napisał:

Dlaczego? Jest opcja anonimowa , nikt nie widzi nic zielonego, wtedy 😉

To też jakiś pic.

14 minut temu, MalaL napisał:

Dzięki za wyjaśnienie. Moze po prostu się na tym nie znam. Natomiast kiedys kręciłam z chlopakoem, który wchodził kilka razy dziennie na mesendzera na chwile kilka minut a potem nie bylo go dwie godxiny, trzy i znowu na chwilke. To jak to mozna tlumaczyc? 

niechybnie zbliżasz sie do sytuacji, że bedziesz rozmawiać tylko z cwaniakami roochaczami, którzy dobrze wiedzą ze niedojrzałe podlotki żyją w urojeniu. normalny typ zachowuje sie normanie, pisze kiedy odczyta albo kiedy ma możliwosc. a ty oczekujesz, ze typ bedzie zajety, znaczy sie nie przegryw, znaczy sie warty czegoś bo cie zlewa....gratuluje

• Thanks 1

1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał:

niechybnie zbliżasz sie do sytuacji, że bedziesz rozmawiać tylko z cwaniakami roochaczami, którzy dobrze wiedzą ze niedojrzałe podlotki żyją w urojeniu. normalny typ zachowuje sie normanie, pisze kiedy odczyta albo kiedy ma możliwosc. a ty oczekujesz, ze typ bedzie zajety, znaczy sie nie przegryw, znaczy sie warty czegoś bo cie zlewa....gratuluje

Zapytalam o to, dlaczego trafilam kiedys na osobę ktora wchodzila co kilka godzin dosłownie na kilka minut na mesendzera. Odniosłam sie do tego, ze napisałeś, ze ludzie siedza non stop teraz w komputerach. Wiec jesli siedzą non stop to dlaczego ktos potrafi wejsc kilka razy dziennie dosłownie na chwilę? 

4 minuty temu, 5klepka napisał:

To też jakiś pic.

Nie. Tutaj też jest wersja anonimowa i jesteś  niewidoczna,  tak? Tak samo jest z fb.

Wiec jesli siedzą non stop to dlaczego ktos potrafi wejsc kilka razy dziennie dosłownie na chwilę? 

a kto go tam wie? moze akturat korzysta z telefonu to tego komunikatora, to de facto też komputer. każdy ma inne życie i inne obowiązki

Nie. Tutaj też jest wersja anonimowa i jesteś  niewidoczna,  tak? Tak samo jest z fb.

Napisz mi jak mam zniknąć z fejsa bo nie umię takich cudow. Serio pomóż.

Przed chwilą, 5klepka napisał:

Napisz mi jak mam zniknąć z fejsa bo nie umię takich cudow. Serio pomóż.

W opcje wejdź. 

Przed chwilą, _Gretta napisał:

W opcje wejdź. 

Nie ma czegoś takiego. Tylko ustawienia i prywatność.

1 minutę temu, 5klepka napisał:

Nie ma czegoś takiego. Tylko ustawienia i prywatność.

W ustawienia  tam będzie "status akrywnosci" i "włącz _ wyłącz"  do wyboru.

W ustawienia  tam będzie "status akrywnosci" i "włącz _ wyłącz"  do wyboru.

Za dużo tego. W dupje z tym. Kogo obchodzę zacznijmy od tego xD za stara jestem na zbieranie pokemonow

1 minutę temu, 5klepka napisał:

Za dużo tego. W dupje z tym. Kogo obchodzę zacznijmy od tego xD za stara jestem na zbieranie pokemonow

E to nic takiego 😄 jest taka śrobka jakby i w to klikasz. Wyskakują różne opcje,  tam jest status aktywności.  

E to nic takiego 😄 jest taka śrobka jakby i w to klikasz. Wyskakują różne opcje,  tam jest status aktywności.  

A to już mam ustawione xD

19 minut temu, 5klepka napisał:

A to już mam ustawione xD

To.po co pytasz 😉

Przed chwilą, _Gretta napisał:

To.po co pytasz 😉

Bo to miała być opcja że nie widać mnie w ogóle. A to nieprawda. Ino niewzne.

1 godzinę temu, MalaL napisał:

Zapytalam o to, dlaczego trafilam kiedys na osobę ktora wchodzila co kilka godzin dosłownie na kilka minut na mesendzera. Odniosłam sie do tego, ze napisałeś, ze ludzie siedza non stop teraz w komputerach. Wiec jesli siedzą non stop to dlaczego ktos potrafi wejsc kilka razy dziennie dosłownie na chwilę? 

bo ma coś ważnego do sprawdzenia

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się