WychodzeNaChwile 713 Napisano czwartek o 19:33 Przed chwilą, miramar napisał: Komu? Czemu? Celownik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 234 Napisano czwartek o 19:34 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: Czemu? Celownik Po co? Pytajnik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 713 Napisano czwartek o 19:35 Przed chwilą, miramar napisał: Po co? Pytajnik. tyle pytań i tak mało odpowiedzi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 234 Napisano czwartek o 19:36 1 minutę temu, Owsikus Szczerbatus II napisał: Mi pokaz, blagam Przed chwilą, Owsikus Szczerbatus II napisał: Bo jestem fanem kobiecych stopek Nie ma mowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 234 Napisano czwartek o 19:37 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: tyle pytań i tak mało odpowiedzi... Co za okrutny świat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 234 Napisano czwartek o 19:38 2 minuty temu, Owsikus Szczerbatus II napisał: Bo ciekawi mnie czy masz fajne Pisałam, że nie są fajne i to by było na tyle na ich temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 713 Napisano czwartek o 19:39 2 minuty temu, miramar napisał: Co za okrutny świat. a gdzie tam jak słońce świeci to już świat jest przyjemniejszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 234 Napisano czwartek o 19:43 Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: a gdzie tam jak słońce świeci to już świat jest przyjemniejszy To mam pecha bo u mnie właśnie zachodzi. Na dodatek jest truskawkowa pełnia księżyca ale tylko na Pomorzu. Dyskryminacja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 713 Napisano czwartek o 19:44 Przed chwilą, miramar napisał: To mam pecha bo u mnie właśnie zachodzi. Na dodatek jest truskawkowa pełnia księżyca ale tylko na Pomorzu. Dyskryminacja. czyli u mnie taką dyskryminację to ja rozumiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 234 Napisano czwartek o 19:45 2 minuty temu, Owsikus Szczerbatus II napisał: Nie to nie Jestem zbudowana Twoją postawą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 41 Napisano czwartek o 19:47 Przemek ma fajne stopy. Takie kurze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 234 Napisano czwartek o 19:48 Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: czyli u mnie taką dyskryminację to ja rozumiem To poproszę o relację. Pisz jak wygląda. Ma być nisko nad linia horyzontu i intensywny w kolorze. To truskawkowe to od pory roku a nie od koloru. Indianie tak mówili. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetix Deluxis 35 Napisano 15 godzin temu Yayco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach