WychodzeNaChwile 713 Napisano czwartek o 19:44 Przed chwilą, miramar napisał: To mam pecha bo u mnie właśnie zachodzi. Na dodatek jest truskawkowa pełnia księżyca ale tylko na Pomorzu. Dyskryminacja. czyli u mnie taką dyskryminację to ja rozumiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 234 Napisano czwartek o 19:45 2 minuty temu, Owsikus Szczerbatus II napisał: Nie to nie Jestem zbudowana Twoją postawą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 55 Napisano czwartek o 19:47 Przemek ma fajne stopy. Takie kurze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 234 Napisano czwartek o 19:48 Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: czyli u mnie taką dyskryminację to ja rozumiem To poproszę o relację. Pisz jak wygląda. Ma być nisko nad linia horyzontu i intensywny w kolorze. To truskawkowe to od pory roku a nie od koloru. Indianie tak mówili. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 155 Napisano 21 godzin temu Mamy wspaniałego prezydenta https://x.com/NawrockiKn/status/1934201859343852004?t=ETjlVYVPU3jmVCSOo1pipw&s=19 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seIkie 27 Napisano 21 godzin temu Przed chwilą, NyxN1ght napisał: Mamy wspaniałego prezydenta To prawda. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 155 Napisano 21 godzin temu Lol modli się za nas, za mnie też. Nie pamiętam żeby ktoś się za mnie modlił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seIkie 27 Napisano 21 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, NyxN1ght napisał: Lol modli się za nas, za mnie też. Nie pamiętam żeby ktoś się za mnie modlił. To Ja też się za Ciebie pomodlę Aniu. Edytowano 21 godzin temu przez seIkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 155 Napisano 21 godzin temu (edytowany) Mam szczęście do informatyków. Ten nowy przyjaciel też pracuje w IT i tworzy strony internetowe. Mówił, że może mi zrobić moje forum bez reklam. Edytowano 21 godzin temu przez NyxN1ght 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 155 Napisano 21 godzin temu Wyżaliłam się mu jacy źli dla mnie byliście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seIkie 27 Napisano 21 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, NyxN1ght napisał: Mam szczęście do informatyków. Ten nowy przyjaciel też pracuje w IT i tworzy strony internetowe. Mówił, że może mi zrobić moje forum bez reklam. Hahahaha czyli to jednak Cyberpunk Edytowano 21 godzin temu przez seIkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 155 Napisano 21 godzin temu Przed chwilą, seIkie napisał: Hahahaha czyli to jednak Cyberpunk Nie, to ten z Australii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seIkie 27 Napisano 21 godzin temu 2 minuty temu, NyxN1ght napisał: Wyżaliłam się mu jacy źli dla mnie byliście. A fote Marty biedakowi już wysłałaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 155 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, seIkie napisał: A fote Marty biedakowi już wysłałaś Moją prawdziwą bo i tak się spotkamy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seIkie 27 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, NyxN1ght napisał: Nie, to ten z Australii. Cyberpunk udaje tego z Australii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seIkie 27 Napisano 20 godzin temu (edytowany) Przed chwilą, NyxN1ght napisał: Moją prawdziwą bo i tak się spotkamy. Z Widmo też miałaś się spotkać i to w Kanadzie, a foty Marty wysłałaś Edytowano 20 godzin temu przez seIkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 155 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, seIkie napisał: Cyberpunk udaje tego z Australii Też miałam takie podejrzenia, ale po co by gadał że mną po angielsku? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 155 Napisano 20 godzin temu Nie zazdrość mi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seIkie 27 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, NyxN1ght napisał: Nie zazdrość mi. Ja się o ciebie martwię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 155 Napisano 20 godzin temu Paranoja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seIkie 27 Napisano 20 godzin temu 4 minuty temu, NyxN1ght napisał: Też miałam takie podejrzenia, ale po co by gadał że mną po angielsku? Żeby zdobyć twoje prawdziwe foty albo nudesy dlatego udaje Austriaka to wiadomo że po pooolsku nie będzie pisał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 155 Napisano 20 godzin temu Oby nie bo tego już bym nie przeżyła 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seIkie 27 Napisano 20 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, NyxN1ght napisał: Oby nie bo tego już bym nie przeżyła Rodzice muszą cię ubezwłasnowolnić zanim dojdzie do tragedii Edytowano 20 godzin temu przez seIkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 155 Napisano 20 godzin temu (edytowany) Ale ma konto 4 letnie, tylko kraj można zmienić ale daty nie. Edytowano 20 godzin temu przez NyxN1ght Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seIkie 27 Napisano 20 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, NyxN1ght napisał: Ale ma konto 4 letnie, tylko kraj można zmienić ale daty nie. Pewnie wcześniej tam pisał jak to forum dla ....oxow z it Edytowano 20 godzin temu przez seIkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 155 Napisano 20 godzin temu Przestań mi mącić w głowie. To nie jest cyberpunk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
indecent language 14 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, NyxN1ght napisał: Ale ma konto 4 letnie, tylko kraj można zmienić ale daty nie. Coś kręcisz, bo pisałaś ostatnio, że zbanowali małego pajeeta tzn australijczyka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seIkie 27 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, NyxN1ght napisał: Przestań mi mącić w głowie. To nie jest cyberpunk. To ON. LEPIEJ ŻEBYŚ PRZEJRZAŁA NA OCZY ZANIM BĘDZIE ZA PÓŹNO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 155 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, indecent language napisał: Coś kręcisz, bo pisałaś ostatnio, że zbanowali małego pajeeta tzn australijczyka Odzyskał konto i napisał do supportu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 155 Napisano 20 godzin temu Mi też zablokowali na jeden dzień za kare. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach