kaszalot poblokowany 7 Napisano 20 godzin temu Za dużo dram i mnie to nudzi bo nie lubię dram Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszalot poblokowany 7 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, NyxN1ght napisał: To mu polej Co mu polać? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
indecent language 14 Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, seIkie napisał: Odległość jest przeszkodą Przecież masz bezpośrednie połączenie ze Skierniewic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seIkie 27 Napisano 20 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, indecent language napisał: Przecież masz bezpośrednie połączenie ze Skierniewic Ale co powiedzieć mamie, przecież ona by mnie w życiu nie puściła tak daleko Edytowano 20 godzin temu przez seIkie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
indecent language 14 Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, seIkie napisał: Ale co powiedzieć mamie, przecież ona by mnie w życiu nie puściła tak daleko Nic jej nie powiesz, przecież nie raz uciekałeś z domu xD i jakoś cię nie szukała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seIkie 27 Napisano 19 godzin temu Przed chwilą, indecent language napisał: Nic jej nie powiesz, przecież nie raz uciekałeś z domu xD i jakoś cię nie szukała I pieniądze by jeszcze mi musiała dać na bilet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 155 Napisano 19 godzin temu Hm poszli spać, dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seIkie 27 Napisano 19 godzin temu 13 minut temu, NyxN1ght napisał: Hm poszli spać, dobranoc. Idź spać a jutro do psychiatry po leki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszalot poblokowany 7 Napisano 19 godzin temu Jak dobrze brać leki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszalot poblokowany 7 Napisano 19 godzin temu Społeczeństwo polskie nie powinno być dla nas niemiłe dlatego że nie dajemy dûpy. Moja stara też mi tak mówi. Naprawdę nie potrzeba więcej przypadków zaginięć i podejrzanych morderstw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszalot poblokowany 7 Napisano 19 godzin temu Wszystko robimy tak jak należy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach