miramar 234 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, Owsikus Szczerbatus V napisał: Ja tez jestem uzalezniony, nic innego nje robie tylko tu gnije zycie sobie zmarnowalem przez to miejsce Cóż mam napisać. Idź na terapię? Zacznij czytać ksiązki? Zgłoś się na wolontariusza do hospicjum? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus V 1 Napisano 18 godzin temu A ty czemu nie sama nie pojdziesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 234 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, Owsikus Szczerbatus V napisał: A ty czemu nie sama nie pojdziesz? Bo łatwiej dawać rady niż się do nich stosować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus V 1 Napisano 17 godzin temu Skoro jestes uzalezniona to tym bardziej powinnas isc, moze razem pojdziemy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 234 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, Owsikus Szczerbatus V napisał: Skoro jestes uzalezniona to tym bardziej powinnas isc, moze razem pojdziemy? No to znikamy na trzy. Raz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus V 1 Napisano 17 godzin temu Dwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 40 Napisano 17 godzin temu Kleks jaki awatar xD nie wiem co myślą chłopy wrzucając gebe innego chlopa w awatar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus V 1 Napisano 17 godzin temu Jaki kleks? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 234 Napisano 17 godzin temu Trzy! Ciał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 40 Napisano 17 godzin temu 3 minuty temu, miramar napisał: Trzy! Ciał. Baj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus V 1 Napisano 17 godzin temu Ok znikamy pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 69 Napisano 16 godzin temu Jest szeregiem reakcji chemicznych bardzo zmienne. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 69 Napisano 16 godzin temu W szkole, w pracy , w domu , na ulicy , podczas zdrowia, zakochani , smutni i podczas choroby zachowania są inne właśnie za sprawą reakcji chemicznych i to są osobowości czyli stany psychiczne więc nie krzyw miny jakbyś się wczoraj urodziła i nie czaiła oczywistości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 40 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Niе otwieraj oczu napisał: W szkole, w pracy , w domu , na ulicy , podczas zdrowia, zakochani , smutni i podczas choroby zachowania są inne właśnie za sprawą reakcji chemicznych i to są osobowości czyli stany psychiczne więc nie krzyw miny jakbyś się wczoraj urodziła i nie czaiła oczywistości. Nie wydaje mi się więc się krzywię. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 69 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, 5klepka napisał: Nie wydaje mi się więc się krzywię. Typowe dla toksyka, bo zawsze się sprzedacie wszystko negując bez podania stosownych argumentów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 40 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Niе otwieraj oczu napisał: Typowe dla toksyka, bo zawsze się sprzedacie wszystko negując bez podania stosownych argumentów. A proszę se sprawdź. To nie ja wymyślam definicje. Ty jesteś toksykiem bo rzucasz się do mnie bez powodu zupełnie i w dodatku nie masz racji a bezczelny jestes na tyle i przekonany o własnej nieomylności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 176 Napisano 16 godzin temu 3 minuty temu, Niе otwieraj oczu napisał: Typowe dla toksyka, bo zawsze się sprzedacie wszystko negując bez podania stosownych argumentów. Dyskutant na argumenty się znalazł :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 69 Napisano 16 godzin temu 2 minuty temu, 5klepka napisał: A proszę se sprawdź. To nie ja wymyślam definicje. Ty jesteś toksykiem bo rzucasz się do mnie bez powodu zupełnie i w dodatku nie masz racji a bezczelny jestes na tyle i przekonany o własnej nieomylności. No nie masz racji definicjo za dychę , bo choćby po sobie zauważysz że zachowanie jest inne podczas gdy chorujesz, a później jest inne jak wyzdrywiejesz i przykładów można mnożyć, a to są właśnie reajcje chemiczne zachodzące w organiźmie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 405 Napisano 16 godzin temu 21 minut temu, Niе otwieraj oczu napisał: Jest szeregiem reakcji chemicznych bardzo zmienne. Głównie to charakter to nasza osobowość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 69 Napisano 16 godzin temu (edytowany) 8 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Dyskutant na argumenty się znalazł To przypomnij sobie jak się zachowywałeś po stracie tego z wąsem i jak nadal masz żal, a to są właśnie reakcje chemiczne według których się zachowujesz tak a nie inaczej. Edytowano 16 godzin temu przez Niе otwieraj oczu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 40 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, Niе otwieraj oczu napisał: No nie masz racji definicjo za dychę , bo choćby po sobie zauważysz że zachowanie jest inne podczas gdy chorujesz, a później jest inne jak wyzdrywiejesz i przykładów można mnożyć, a to są właśnie reajcje chemiczne zachodzące w organiźmie. Nie będę dorosłemu człowiekowi tłumaczyć że się myli skoro sam ma w dupje samokształcenie mając dostęp do internetu i możliwości zweryfikowania błędu w 2 sekundy i bynajmniej to nie o mnie świadczy źle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 69 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Głównie to charakter to nasza osobowość. Ale to jest zmienne , bo przykładowo wygrywa ktoś w totka i inaczej się zachowuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 69 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, 5klepka napisał: Nie będę dorosłemu człowiekowi tłumaczyć że się myli skoro sam ma w dupje samokształcenie mając dostęp do internetu i możliwości zweryfikowania błędu w 2 sekundy i bynajmniej to nie o mnie świadczy źle. Ale ja nie namawiam do moich śmiałych racji skrupulatnie przemyślanych i leje na jakieś definicje nie mające nic wspólnego z rzeczywistością. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 40 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Niе otwieraj oczu napisał: Ale ja nie namawiam do moich śmiałych racji skrupulatnie przemyślanych i leje na jakieś definicje nie mające nic wspólnego z rzeczywistością. Mhm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 40 Napisano 16 godzin temu Może stworzysz wlana rewolucyjno teorie. Jak Kopernik. Próbuj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 327 Napisano 16 godzin temu 2 minuty temu, 5klepka napisał: Może stworzysz wlana rewolucyjno teorie. Jak Kopernik. Próbuj. do kuchni kura, Pan wrócił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 69 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, 5klepka napisał: Może stworzysz wlana rewolucyjno teorie. Jak Kopernik. Próbuj. Kopernik był kobietą, a ziemia wcale nie jest idealnie okrągła. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 405 Napisano 16 godzin temu 6 minut temu, Niе otwieraj oczu napisał: Ale to jest zmienne , bo przykładowo wygrywa ktoś w totka i inaczej się zachowuje. Tak ale ta osoba konkretna która wygrywa zachowuje się podobnie czy wygra pierwszym razem czy drugim czyli zachowuje się tak jak jaki ta osoba ma charakter w sensie czy będzie krzyczeć ze szczęścia i wyda na przyjemności czy wplaci ma konto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 40 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: do kuchni kura, Pan wrócił. Czy wygladam jak twoja żona? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 327 Napisano 16 godzin temu 6 minut temu, Niе otwieraj oczu napisał: Ale to jest zmienne , bo przykładowo wygrywa ktoś w totka i inaczej się zachowuje. Janusz wygra w totka bedzie pił az wątroba pęknie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach