Baba z magla 3 Napisano 17 godzin temu Młoda Piękna Zgrabna jak modelka Bogata, ma liczne nieruchomości w Sopocie, na Śląsku Ma młodszego męża Uprawia dużo seksu Dołożycie coś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiłaCzerwcowa 260 Napisano 17 godzin temu Wbrew prawom biologii i logiki, im starsza, tym piękniejsza 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki Buu 6 Napisano 17 godzin temu Nazywa siebie samą 'hotką' cokolwiek to znaczy (?) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 76 Napisano 17 godzin temu Ma długie włosy i trenuje krav maga w przerwach między polowaniami na dziki i jelenie korzystając z najnowszego ajfona który robi dobrej jakości foty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREVVO 49 Napisano 17 godzin temu TYŁEK CODZIENNIE JĘDRNIEJSZY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 76 Napisano 17 godzin temu Ma bardzo bogate słownictwo, bo czyta dużo książek . 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 47 Napisano 17 godzin temu I co z tym dalej , szukacie dla niej upoślaka ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spontaniczny wzwód widmoka 2 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: I co z tym dalej , szukacie dla niej upoślaka ? Pasowalibyście do siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 47 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, spontaniczny wzwód widmoka napisał: Pasowalibyście do siebie Ja wolę grzeczną Pani, ja też jestem grzeczny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 76 Napisano 16 godzin temu 10 minut temu, Fifofa napisał: I co z tym dalej , szukacie dla niej upoślaka ? Nic życie płynie dalej nawet jak większość stąd umrze, bo nikt nie jest niezastąpiony proste. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 335 Napisano 16 godzin temu 55 minut temu, Baba z magla napisał: Młoda Piękna Zgrabna jak modelka Bogata, ma liczne nieruchomości w Sopocie, na Śląsku Ma młodszego męża Uprawia dużo seksu Dołożycie coś? Twój ból tyłka to miód na moją piękną duszę.. Dziękuję trollico Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREVVO 49 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Twój ból tyłka to miód na moją piękną duszę.. Dziękuję trollico ZAPOMNIAŁAŚ DODAĆ "JĘDRNEGO" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 335 Napisano 16 godzin temu 42 minuty temu, Niе otwieraj oczu napisał: Ma bardzo bogate słownictwo, bo czyta dużo książek . Polecam "Langer" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 181 Napisano 16 godzin temu Oho... wracam z rowerów, a tu dalej dysputy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 76 Napisano 16 godzin temu 12 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Polecam "Langer" Chyba że dwa odcinki zmęczyłem, bo to jest nudne jak ta cała Chyłka. Bardziej kury udomowione będą to oglądać, bo lata pseudo psychopata jakiś i budzi ich emocje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiłaCzerwcowa 260 Napisano 16 godzin temu Mróz to koszmarny pismak. Nielogiczny, idio.tyczny, nudny. "Langer" akurat dostałam, przeczytałam, żeby nie robić przykrości, ciary żenady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiłaCzerwcowa 260 Napisano 16 godzin temu Fenomen i Mroza i równie koszmarnej Bondy jest dla mnie niepojęty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 76 Napisano 16 godzin temu Natomiast książkę ktoś musiałby mi płacić grubą flotę żebym to przeczytał I strawił i już lepiej radia posłuchać. Co ty mi chciałaś tutaj błysnąć i czym hehe 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiłaCzerwcowa 260 Napisano 16 godzin temu (edytowany) Chociaż serial rządzi się nieco innymi prawami i pewnie na ekranie ten gniot wypada lepiej. Najlepsze polskie seriale kryminalne to dla mnie Kruk i Rojst (Kruk dobry do końca, przy Rojst im dalej w sezony, tym słabiej). Edytowano 16 godzin temu przez WiłaCzerwcowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 427 Napisano 15 godzin temu 52 minuty temu, WiłaCzerwcowa napisał: Mróz to koszmarny pismak. Nielogiczny, idio.tyczny, nudny. "Langer" akurat dostałam, przeczytałam, żeby nie robić przykrości, ciary żenady. O dzięki ci kobieto, bo myślałam, że taki wiejski plebs jak ja nie docenia (Lot 202). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREVVO 49 Napisano 15 godzin temu CIEKAWE CZY TO PRAWDA Z TYMI SŁAWETNYMI KOCHANKAMI NA AMBONIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 45 Napisano 15 godzin temu Słyszałam ostatnio opinie że powieści mroza to straszny brutalizm. Nie czytałam ale śmiem wątpić. Te kobiety... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiłaCzerwcowa 260 Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, Caryca łabędzica napisał: O dzięki ci kobieto, bo myślałam, że taki wiejski plebs jak ja nie docenia (Lot 202). W takim razie jesteśmy zgodnym plebsem Jakby ktoś miał ochotę na coś bardzo na poziomie i głęboko poruszającego, to ostatnio oglądaliśmy "Ścieżki na daleką północ" (platforma HBO chyba). Obojgu się nam podobał. Mocny, emocjonalny. Trzeba początkowo wejść w jego powolny rytm, ale warto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiłaCzerwcowa 260 Napisano 15 godzin temu 5 minut temu, Caryca łabędzica napisał: O dzięki ci kobieto, bo myślałam, że taki wiejski plebs jak ja nie docenia (Lot 202). Mam ten Lot, też dostałam, ale sobie chyba daruję jednak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 335 Napisano 14 godzin temu 1 godzinę temu, Niе otwieraj oczu napisał: Natomiast książkę ktoś musiałby mi płacić grubą flotę żebym to przeczytał I strawił i już lepiej radia posłuchać. Co ty mi chciałaś tutaj błysnąć i czym hehe Może zacznij czytać, zamiast zazdrościć innym, że się im lepiej wiedzie od ciebie. Podziwiam też kobiety, które cały dzień poświęciły mojej osobie. Wasz ból tyłka nie podlega dalszej dyskusji. Jakie musicie mieć smutne życie siedzieć tutaj cały czas i jątrzyć. Porażka Ale przecież sława mierzy się ilością hejtu. Także ten. Podnoszę. W końcu temat o mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 45 Napisano 14 godzin temu Niektórzy ludzie są tacy krindzowi i nie odróżniają kiedy ktoś z nich się śmieje a kiedy podziwia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 76 Napisano 14 godzin temu 3 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Może zacznij czytać, zamiast zazdrościć innym, że się im lepiej wiedzie od ciebie. Podziwiam też kobiety, które cały dzień poświęciły mojej osobie. Wasz ból tyłka nie podlega dalszej dyskusji. Jakie musicie mieć smutne życie siedzieć tutaj cały czas i jątrzyć. Porażka Ale przecież sława mierzy się ilością hejtu. Także ten. Podnoszę. W końcu temat o mnie Za nudne tak jak twoje szablonowe teksty wklejane od lat więc mnie nie przekonałaś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 157 Napisano 14 godzin temu 58 minut temu, WiłaCzerwcowa napisał: W takim razie jesteśmy zgodnym plebsem Jakby ktoś miał ochotę na coś bardzo na poziomie i głęboko poruszającego, to ostatnio oglądaliśmy "Ścieżki na daleką północ" (platforma HBO chyba). Obojgu się nam podobał. Mocny, emocjonalny. Trzeba początkowo wejść w jego powolny rytm, ale warto. HBO Max. Ale tylko dla koneserów albo fanów japońskiej kultury, bo sceny w obozie są dobre i mocne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiłaCzerwcowa 260 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Hugh Hefner napisał: HBO Max. Ale tylko dla koneserów albo fanów japońskiej kultury, bo sceny w obozie są dobre i mocne. Chyba japońskiej patologii. Sceny były straszne, ale wiadomo, że takie musiały być. Wątek miłosny przekonujący, chemia między kochankami (rzadko się to udaje w kinie). 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiłaCzerwcowa 260 Napisano 14 godzin temu Azjaci mają okrutną dewiację we krwi, także smutasy na nic się tu nie zdadzą 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach