5klepka 45 Napisano 16 godzin temu 2 minuty temu, Tak czeba tak napisał: Za słabe som zarobki w polsce z drugiej strony moja siostra potrafila iść sama do kina bo szkoda jej było kupić bilet dla mnie nie wiem co o tym myśleć Po prostu cie nie chciała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa analna 2 Napisano 16 godzin temu 11 minut temu, 5klepka napisał: Bez kitu. Dobrane pary to chyba 1 procent. Pomijam oczywiście początki i klapki na oczach powiedz, że masz beznadziejny związek, nie mówiąc, że masz beznadziejny związek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, 5klepka napisał: Po prostu cie nie chciała. Nie szkoda jej było te 20zl czy ile to kosztuje maksymalnie lol Z jednej strony potrafi kupić dwie pary butów za 400 razem z drugiej takiej sytuacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, 5klepka napisał: Po prostu cie nie chciała. A raz byliśmy w zabce i tak mnie zamotala że nie kupili mi napoju za 3-5zl ani ja sam sobie bo napije się w domu na wsi u nich rodziców a sami nabrali w końcu głupot za 100 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 45 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, pasztetowa analna napisał: powiedz, że masz beznadziejny związek, nie mówiąc, że masz beznadziejny związek. Gdyby był beznadziejny tobym w nim nie była bo nie jestem meczennico. Po prostu wyobrażenia a realia to są 2 różne sprawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa analna 2 Napisano 15 godzin temu 4 minuty temu, Tak czeba tak napisał: Za słabe som zarobki w polsce z drugiej strony moja siostra potrafila iść sama do kina bo szkoda jej było kupić bilet dla mnie nie wiem co o tym myśleć nawet siostra się wstydziła takiego nieucywilizowanego podczłowieka jak ty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszalot poblokowany 5 Napisano 15 godzin temu Ogółem normalni ludzie nie zwracają uwagi że to z grzeczności albo że ich nie słuchasz tylko gadają do siebie przypuszczam. Tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszalot poblokowany 5 Napisano 15 godzin temu Czasem nawet im stawiasz też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 45 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Tak czeba tak napisał: A raz byliśmy w zabce i tak mnie zamotala że nie kupili mi napoju za 3-5zl ani ja sam sobie bo napije się w domu na wsi u nich rodziców a sami nabrali w końcu głupot za 100 Tak to już jest ze starszym rodzeństwem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 47 Napisano 15 godzin temu 16 minut temu, Onaaaa napisał: Nie wiem nie znaczy nie i powinna dalej dopytywać Chłop boi baby jeszcze mu ucieknie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa analna 2 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, 5klepka napisał: Gdyby był beznadziejny tobym w nim nie była bo nie jestem meczennico. Po prostu wyobrażenia a realia to są 2 różne sprawy. wow, no co ty, nie gadaj... serio aż tak późno to odkryłaś? ja jakoś w wieku ok. 25 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 45 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, pasztetowa analna napisał: wow, no co ty, nie gadaj... serio aż tak późno to odkryłaś? ja jakoś w wieku ok. 25 lat. No późno. A co jakaś granica istnieje wiekowa? Nie sondzem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa analna 2 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, 5klepka napisał: No późno. A co jakaś granica istnieje wiekowa? Nie sondzem. widocznie bardzo małe doświadczenie wcześniej. albo brak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 Napisano 15 godzin temu Jedynie warto być milionerem pieniądze was bedom kochać zawsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 45 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, pasztetowa analna napisał: widocznie bardzo małe doświadczenie wcześniej. albo brak. Nie każdy marnuje młodzieńcze lata na związki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 45 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Tak czeba tak napisał: Jedynie warto być milionerem pieniądze was bedom kochać zawsze Bendom albo nie bendom. Ale milionerem warto być zawsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszalot poblokowany 5 Napisano 15 godzin temu (edytowany) Pieniądze dają dużo komfortu w życiu i nic więcej nie czeba jak sobie robota kupisz czy robotke fajna która się nie wścieka ciągle bo jesteś glupi Edytowano 15 godzin temu przez kaszalot poblokowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 45 Napisano 15 godzin temu Ludzie w ogóle będą zbędni niedlugo bo se założysz gogle na łeb i będziesz żyć rzeczywistoscio wirtualno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 Napisano 15 godzin temu 3 minuty temu, 5klepka napisał: Bendom albo nie bendom. Ale milionerem warto być zawsze. No wcale nie lubię jak przyjedzajom lepiej już gdybym sam se wyplacil 1000 będzie sporo lepiej niż oni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 45 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, Tak czeba tak napisał: No wcale nie lubię jak przyjedzajom lepiej już gdybym sam se wyplacil 1000 będzie sporo lepiej niż oni Też nie lubię jak goście przyjezdzajom. Już mu słabo że ktoś mi będzie się paletal po małym metrażu i zaburzał moje rutyny. Nadaje się tylko do piwnicy która kocham. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszalot poblokowany 5 Napisano 15 godzin temu Jestem bardzo hojna jak krowa dojna a nikt nie docenia darów autyzmu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 45 Napisano 15 godzin temu A bierzta co chceta ale dajta mi spokój święty. https://zapodaj.net/plik-y7stQkihFE 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszalot poblokowany 5 Napisano 15 godzin temu Nie chce od was paczek, będę zgniły chleb jeść, chce odejść, chce zatruć się ale nie chce od was paczek i to zrobię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiłaCzerwcowa 260 Napisano 15 godzin temu 7 minut temu, 5klepka napisał: Też nie lubię jak goście przyjezdzajom. Już mu słabo że ktoś mi będzie się paletal po małym metrażu i zaburzał moje rutyny. Nadaje się tylko do piwnicy która kocham. Dom to oaza dla domowników ("My home is my castle"). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 Napisano 15 godzin temu 6 minut temu, 5klepka napisał: Też nie lubię jak goście przyjezdzajom. Już mu słabo że ktoś mi będzie się paletal po małym metrażu i zaburzał moje rutyny. Nadaje się tylko do piwnicy która kocham. Mi przeszkadza jak mnie wyciogajom po galeriach rynkach wszędzie z buta bo zaparkujom gdzieś i tak chodzimy a zysk z tego praktycznie żaden dla mnie albo jeszcze koszty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 45 Napisano 15 godzin temu Tez tak powtarzam. Weźmiesz a potem wypominajo przez lata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 45 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, WiłaCzerwcowa napisał: Dom to oaza dla domowników ("My home is my castle"). Maj holm is maj piwnica. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 45 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Tak czeba tak napisał: Mi przeszkadza jak mnie wyciogajom po galeriach rynkach wszędzie z buta bo zaparkujom gdzieś i tak chodzimy a zysk z tego praktycznie żaden dla mnie albo jeszcze koszty Z buta to spoko ale te galerie pełne świateł kostnicy. Nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiłaCzerwcowa 260 Napisano 15 godzin temu (edytowany) Przed chwilą, 5klepka napisał: Maj holm is maj piwnica. Tak też ładnie Edytowano 15 godzin temu przez WiłaCzerwcowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 Napisano 15 godzin temu No dużo lepiej bym się bawil jakbym se wyplacil tysiaka i dwa tygodnie rozpíepszal Raz byli miałem zysk 2 pary butów 400 pare kosmetyków i perfumy jakies jedzenie myślę że z 700 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach