kaszalot poblokowany 5 Napisano 15 godzin temu (edytowany) Ja lubię galerie bo u mnie takich nie ma dużych bo jestem ze wsi a nie z Wawy Śródmieście Edytowano 15 godzin temu przez kaszalot poblokowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 335 Napisano 15 godzin temu U mnie na randkach było tak, że raz płacił zainteresowany mną, a raz ja. Nie ma czegoś takiego u mnie, że ktoś dokłada, a ja z tego korzystam i się jeszcze śmieje z tego. Rozmowa w 4 oczy rozwieje wątpliwości. Może dziewczyna ma długi, pomaga rodzicom itd i nie stać jej na pewne rzeczy. Dam Ci też dobrą radę - Najgorzej to się kłócić o kasę i wyliczać sobie. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Schizolfm 4 Napisano 15 godzin temu (edytowany) Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: U mnie na randkach było tak, że raz płacił zainteresowany mną, a raz ja. Nie ma czegoś takiego u mnie, że ktoś dokłada, a ja z tego korzystam i się jeszcze śmieje z tego. Na randce to ty ostatnio byłaś w PRL xD Edytowano 15 godzin temu przez Schizolfm 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszalot poblokowany 5 Napisano 15 godzin temu (edytowany) Czy to powód do wstydu mieszkac tam gdzie zyeby sa i shity hm Edytowano 14 godzin temu przez kaszalot poblokowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 45 Napisano 14 godzin temu Wstyd to krasc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, 5klepka napisał: Wstyd to krasc. Wcale nie. Czy w grze video byście codziennie chodzili do pracy i odpíepszali takie nudne życie. Wstyd to dać się złapać dopiero. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 45 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, Tak czeba tak napisał: Wcale nie. Czy w grze video byście codziennie chodzili do pracy i odpíepszali takie nudne życie. Wstyd to dać się złapać dopiero. Dla mnie wstyd krasc. A ty se kradnij co tam chcesz byle nie moje. Takom mam filozofię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 335 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Tak czeba tak napisał: Wcale nie. Czy w grze video byście codziennie chodzili do pracy i odpíepszali takie nudne życie. Wstyd to dać się złapać dopiero. Wstyd to nie pracować i wyciągać ręce po cudze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1843 Napisano 14 godzin temu 1 godzinę temu, Tomek89 napisał: Nie jestem materialistą ale zaczęło mnie ostatnio zastanawiać że przez te pół roku właściwie zawsze za wszystkie wyjścia płacę ja. Nie dziwię się, wypadałoby żeby ona też Cię gdzieś zaprosiła a nie tylko żerowała na Tobie. Może uważa, że taka jest tradycja, że facet za wszystko płaci i się nad tym zbytnio nie zastanawia. Niektórzy ludzie tak mają, że sami z siebie nie pomyślą o drugiej osobie i musisz wprost ustalić granicę. Co do tego,że się zapytała czy coś zjesz to nie rozumiem w czym problem. Po co miała kupować coś dla Ciebie jeśli nie byłeś głodny? Może Ty też się jej pytaj zamiast decydować za nią i jej kupować jedzenie bez pytania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 45 Napisano 14 godzin temu Ta znowu z tą pracą xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 45 Napisano 14 godzin temu Może on chce ją utuczyc. Hue Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 335 Napisano 14 godzin temu Ech te randkowe dylematy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 45 Napisano 14 godzin temu Tu pisza trole dla rozkręcenia forum. Taka prawda. Nowych ludzi tu nie ma. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszalot poblokowany 5 Napisano 14 godzin temu Lepsza ogorzała co daje i pracuje 24 na 7. Ona ładna to jej kupuje. Taka prawda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 45 Napisano 14 godzin temu Na brzydkie szkoda hajsu. Za darmo nic nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 Napisano 14 godzin temu 7 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Wstyd to nie pracować i wyciągać ręce po cudze. Nie ma czegoś takiego jak cudze, za sam telewizor zapłaciłem 2300 podatku myślisz że wyciagnolem z systemu chociaż połowę od śmierci matki? Nie. A to tylko zakup tv. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 45 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Tak czeba tak napisał: Nie ma czegoś takiego jak cudze, za sam telewizor zapłaciłem 2300 podatku myślisz że wyciagnolem z systemu chociaż połowę od śmierci matki? Nie. A to tylko zakup tv. Nie rozumię. Mam ałszwic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 47 Napisano 14 godzin temu 16 minut temu, 5klepka napisał: Wstyd to krasc. I z doopy spašć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 47 Napisano 14 godzin temu 10 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Wstyd to nie pracować i wyciągać ręce po cudze. Dasz trochę kasy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 427 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, 5klepka napisał: Nie rozumię. Mam ałszwic. Cygana oglądaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, 5klepka napisał: Nie rozumię. Mam ałszwic. Kupujesz coś jest 23% vatu. Dokladasz się do systemu. A później gdy masz kryzys finansowy system ci daje 0 a salowe że to cudze. Jakby oddali te sto tysięcy podatków wtedy może by tak było. Póki co więcej wsadzilem niż mi pomogli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 45 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał: Cygana oglądaj. Jakiego znowu cygana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 45 Napisano 14 godzin temu Czekam na politykę i idę na spiulkolot bo wessal mnie odbyt całkowicie dzis. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 45 Napisano 14 godzin temu A tego. Myślałam że don Wasyl w Opolu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 427 Napisano 14 godzin temu 2 minuty temu, 5klepka napisał: Jakiego znowu cygana Jacka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 45 Napisano 14 godzin temu W końcu coś normalnego. Ale wątpię że ludziom sie to podoba bo oni wola dodzine wyszuszono i nacpano Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 427 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, 5klepka napisał: A tego. Myślałam że don Wasyl w Opolu. Rysiek Rynkowski się nieco poczaskoł w wypadku samochodowym więc Cygan za niego śpiewał. To ci klops. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 45 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał: Rysiek Rynkowski się nieco poczaskoł w wypadku samochodowym więc Cygan za niego śpiewał. To ci klops. Muszę se posłuchać klasycznej bo już mnie znudziło umpa lumpa. Organy muszę se włączyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 427 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, 5klepka napisał: Muszę se posłuchać klasycznej bo już mnie znudziło umpa lumpa. Organy muszę se włączyć. Łobłoże, dzisiaj poszłam na inną mszę niż zwykle i niestety trafiłam na gwałt na organach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 Napisano 14 godzin temu 17 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Wstyd to nie pracować Bzdura. Najbardziej zaradni nie pracujom zyjom sobie z wynajmu mieszkań, akcji itd. Walisz jak frajera w fabryce całe życie a syn will smitsha ma milion dolarów za to że założy coś dziwnego gdy się pokazuje publicznie. Świat stoi na głowie nie ma sprawiedliwości i nie trzeba tyrac dla nikogo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach