Spaghetti... 151 Napisano wczoraj o 23:09 (edytowany) Ty nie masz nic ładnego, jesteś chorym zawistym z zazdrosci frajerem sernik Edytowano wczoraj o 23:10 przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszalot poblokowany 8 Napisano wczoraj o 23:10 Fak ale koszmar z takimi egomaniakami siedzieć ze mno też dobrze że nikogo nie mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszalot poblokowany 8 Napisano wczoraj o 23:14 Wykonczylabym kogoś psychicznie meh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 151 Napisano wczoraj o 23:14 3 minuty temu, kaszalot poblokowany napisał: Fak ale koszmar z takimi egomaniakami siedzieć ze mno też dobrze że nikogo nie mam Nie ma kobiety więc niech zacznie się leczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszalot poblokowany 8 Napisano wczoraj o 23:19 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Nie ma kobiety więc niech zacznie się leczyć To takie mechanizmy obronne ale jadowitosc jak u szakala nieustajaca xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszalot poblokowany 8 Napisano 23 godziny temu Szakale nie som jadowite. Filip jest. Bosze co za hiena. Oj Srilip Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 151 Napisano 23 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, kaszalot poblokowany napisał: To takie mechanizmy obronne ale jadowitosc jak u szakala nieustajaca xD Słaby jest, więc broni się hejtem przed tym czego nie może mieć Edytowano 23 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszalot poblokowany 8 Napisano 23 godziny temu Może ma jakieś ptsd jak ja po leżak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VI 12 Napisano 23 godziny temu Ehe a jak szynszylka hejtowala.mnie to dobrze, spadaj srakarone bo jestes.goownem dla mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 151 Napisano 23 godziny temu 21 minut temu, Owsikus Szczerbatus VI napisał: Ehe a jak szynszylka hejtowala.mnie to dobrze, spadaj srakarone bo jestes.goownem dla mnie Nie, to Ty zacząłeś, więc ktoś skończy Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VI 12 Napisano 23 godziny temu Szynszyla sie bez powodu do mnie.sadzila jak zmij, ktory juz zdechl a mnie nikt nie skonczy, bo nie mam tutaj wrogow, dziadku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 41 Napisano 18 godzin temu Po polubieniu muzyki z "Mega Mana" cała reszta muzyki ludzkości nadaje się tylko do zapomnienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VI 12 Napisano 12 godzin temu Obczaje sobie w koncu tego mega man 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 151 Napisano 1 godzinę temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 151 Napisano 1 godzinę temu .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seIkie 28 Napisano 1 godzinę temu 21 godzin temu, Owsikus Szczerbatus VI napisał: Ehe a jak szynszylka hejtowala.mnie to dobrze, spadaj srakarone bo jestes.goownem dla mnie Odczep się od Szynszyli ty chuujuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 60 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, seIkie napisał: Odczep się od Szynszyli ty chuujuuu Won od sernika szczerbaty. To mój nowy wnuk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seIkie 28 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, 5klepka napisał: Won od sernika szczerbaty. To mój nowy wnuk. Kochasz tego pedała ze schizofrenia On obrażał Nimfetke Edytowano 1 godzinę temu przez seIkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 60 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, seIkie napisał: Kochasz tego pedała ze schizofrenia On obrażał Nimfetke Zazdrościsz uszer. Nikogo twoja ukochana nie interesuje. Doceniam że jej robisz reklamę ale cóż. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seIkie 28 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, 5klepka napisał: Zazdrościsz uszer. Nikogo twoja ukochana nie interesuje. Doceniam że jej robisz reklamę ale cóż. Ciebie interesuje, bo masz obsesję na jej punkcie od wielu lat. Edytowano 1 godzinę temu przez seIkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 60 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, seIkie napisał: Ciebie obchodzi, bo masz obsesję na jej punkcie od wielu lat. Kolejny wykolejeniec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 60 Napisano 1 godzinę temu Dobra już jest jutro czyli dzis i pokazuj owsiki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seIkie 28 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 5klepka napisał: Dobra już jest jutro czyli dzis i pokazuj owsiki W dzień bo teraz nie widać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 60 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, seIkie napisał: W dzień bo teraz nie widać To pokaż im światło w tunelu a przyjdo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 60 Napisano 1 godzinę temu Aaa https://memy.pl/mem_461488_owsik#google_vignette Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach