Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
pumpernikiel32

Witam szerdecznie wszystkich Kafeterian

Polecane posty

Pamiętacie te stare ikony na gadu-gadu.. aż mi się łezka w oku kręci i ten dźwięk przychodzącej wiadomości 😉 albo jak ludzie ustawiali sobie takie tajemnicze opisy. Ja byłam zawsze team "odwieczne zaraz wracam" 😄 albo siedziałam na niewidoku, ...olina życiowa nawet na GG hahaha

Jakoś fajny klimat wtedy był i ten internet wydawał się bardziej anonimowy, ludzie siedzieli na tych czatach w tym lokalnych i się w ten sposób poznawali... Było mnóstwo tych for i ludziom na serio się chciało na nich pisać.. a teraz to tylko fejs, Instagram, tik-toki, żadne prawdziwe relacje, tylko jakieś scrollowanie bez sensu.. bez kitu w jaką to stronę poszło 

Edytowano przez pumpernikiel32
  • Like 1

Ja raz na kilka tygodni loguję się na GG, żeby nie stracić i nie zapomnieć numeru GG, który ja mam jeszcze z czasów, gdy GG był dominującym komunikatorem na polskim rynku. Ja nie mam aplikacji, więc ja loguję się przez przeglądarkę.

Ja już dawno temu zapomniałam mój numer GG xD Ale jak jeszcze pamiętałam to kiedyś sobie ściągnęłam archiwum, dzizas jakie to rozmowy z 2006 czy 2007 no śmiechłam

Pewnie, ze pamietam, ale nikogo nie udalo mi sie stamtad poznac

Jedna mloda dziewczyne poznalem, to jej swoje nagie foty wysylalem, bo ciagle mnie prosila xd. Dzwonilismy do siebie tez na tel, haha

Ja z dwiema potem normalnie kumplowalam się w realu, a z innymi pisałam... Listy :- D Nie żartuję, mam całą teczkę listów od ludzi, których na oczy nie widziałam, no purk ;-D ale mówię Wam jak fajnie było jak do skrzynki pocztowej przychodziło, w ogóle szok, że ludzie potrafili normalnie podawać swoje imię nazwisko i adres i tak się wymieniać korespondencja przez lata, teraz chyba nie do pomyślenia takie coś xD 

3 minuty temu, pumpernikiel32 napisał:

Ja z dwiema potem normalnie kumplowalam się w realu, a z innymi pisałam... Listy :- D Nie żartuję, mam całą teczkę listów od ludzi, których na oczy nie widziałam, no purk ;-D ale mówię Wam jak fajnie było jak do skrzynki pocztowej przychodziło, w ogóle szok, że ludzie potrafili normalnie podawać swoje imię nazwisko i adres i tak się wymieniać korespondencja przez lata, teraz chyba nie do pomyślenia takie coś xD 

Tez pisałam listy XD co za czasy

• Like 1

Taaa, na tych instagramach tik-tokach czy tinderze to ludzie tylko lajki zbierają i atencję, do tego są te serwisy xd szkoda, że nikt już prawie na forach nie siedzi, gdzie się rozmawia, a nie tylko wstawia swojego bicepsa

• Like 1

No jacys ludzie tam siedza, ale malo kto chyba

Ja nie mam nigdzie konta nawet, tutaj na kafe tylko pisze z ludzmi w sumie, no i czasem jeszcze na irc popisze z paroma osobami

Irc tez byl popularny na poczatku 2000, duzo ludzi z tego korzystalo, a obecnie tez tylko garstka zostala, glownie hackerzy teraz uzywaja i cyberprzestepcy chyba tylko, co umieja sie polaczyc z serwerem xd

Kiedyś to nawet influencerów nie było i człowiek czytał takie pisane blogi i tyle xD i YouTube się zacinał i trzeba było czekać hahahah

Żeby obejrzeć jakiś głupi teledysk i potem się człowiek cieszył jak się udało xD a teraz wszystko na wyciągnięcie ręki i wszyscy znudzeni

Edytowano przez pumpernikiel32

Było minęło i nie wróci. Nie ma co wspominać bo teraz są inne czasy i będzie gorzej.

I człowiek marzył o bzdurnej MP3, żeby mieć zgranych 20 kawałków na krzyż (bo więcej bozia miejsca nie miała) i móc je w kółko słuchać

Jakas starsza kobita z indii jakies indyjskie potrawy mi na metalowy talerz najeebala, curry jakies, ziemniaki jakies z kalusta po indyjski  jakis ryz z grzybami i 3 te chlebki, jogurt i pudding ryzowy mniam

• Like 1

Swiatynia sikh, tych w turbanach, co w indii religia, codziennie wyzera jest  kobitka mi naklada i sie tylko pyta czy wiecej more?! A ja yes yes i kiwam glowa, ale sie najadlem teraz sobir odpoczne przed sauna troche, pogram sobie w gierki w kawiarni a potem ide sobie sesja w sauna i gimnastyka w basenie

Edytowano przez Owsikus Szczerbatus VI

Toć wiem. Lezak by chciał pewnie taka świątynie w Polsce xD

W kawiarni sobie posiedze troche, wezme kapiel i posiedze w kawiarni i pogram w gierke ladujac powerbank, bo sa fotele, blat i wtyczki ze moge sobie cos podpiac to sobie posiedze, a potem wbije na chwile chyba na saune kontrolnieni uderzam za miasto poplywac xD

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się