Jakubb 0 Napisano 8 godzin temu Gdybyście miały do wyboru między grubasem a chudzielcem to który? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 60 Napisano 8 godzin temu Chudy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VI 12 Napisano 8 godzin temu Szczuply Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 883 Napisano 8 godzin temu Chudy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 60 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Owsikus Szczerbatus VI napisał: Szczuply Nie ma takiego wyboru 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VI 12 Napisano 8 godzin temu Szczuply Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VI 12 Napisano 8 godzin temu No zalezy jak chudy i jak gruby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubb 0 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Owsikus Szczerbatus VI napisał: No zalezy jak chudy i jak gruby No np. obydwaj 180 wzrostu jeden waży powiedzmy 110 kg a drugi 60 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 60 Napisano 8 godzin temu Lezak to ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VI 12 Napisano 8 godzin temu Ani jeden ank drugi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 411 Napisano 8 godzin temu Chudy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszalot poblokowany 8 Napisano 8 godzin temu chudy bo lepiej tuczyc niz komus odejmowc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 79 Napisano 8 godzin temu dobra to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 338 Napisano 8 godzin temu Wysportowany z niebieskimi oczami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 883 Napisano 8 godzin temu Czytanie ze zrozumieniem to trudna sztuka w narodzie jednak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 338 Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, hrabia Pomme de terre napisał: dobra to Ta ostatnia emota to co to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VI 12 Napisano 7 godzin temu Tak sie sklada ze ja mam niebieskie oczy i jestem nawet wysportowany Leze sobie teraz nago na lozku kto chce foto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 60 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, selkie napisał: Czytanie ze zrozumieniem to trudna sztuka w narodzie jednak Haha no Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 883 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, 5klepka napisał: Haha no Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 60 Napisano 7 godzin temu 14 minut temu, hrabia Pomme de terre napisał: dobra to Babochlopka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 79 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Ta ostatnia emota to co to? Pływanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 338 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, hrabia Pomme de terre napisał: Pływanie Myślałam, że to emota leżącego na kanapie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poetka 189 Napisano 7 godzin temu Grubas żeby mu jedzenie wyżerać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1282 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Poetka napisał: Grubas żeby mu jedzenie wyżerać To chyba on będzie jeszcze wyjadał Twoje. Dlatego ja wolę chudego, w razie czego będę zjadać też jego porcje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 79 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Pokraka napisał: To chyba on będzie jeszcze wyjadał Twoje. Dlatego ja wolę chudego, w razie czego będę zjadać też jego porcje to że ktoś chudy nie znaczy że mało je Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1849 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Poetka napisał: Grubas żeby mu jedzenie wyżerać Pewnie nie da, i wez sie tu z takim bij. Chudy lepszy, bedzie sie musial sluchac, bo ma mala mase, i tanszy w utrzymaniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1849 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, hrabia Pomme de terre napisał: to że ktoś chudy nie znaczy że mało je A to nieprzyjemna niespodzianka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 22 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Żaba Monìka napisał: A to nieprzyjemna niespodzianka. Co mi odpisałaś? Wyszłam i po temacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1849 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, _Gretta napisał: Co mi odpisałaś? Wyszłam i po temacie. Ze z tym smazeniem to duszenie jest ok, ja pisalam o smazeniu, ktore polecal Ziemniak. W przypadku lezaka ryzykowne, bo jeszcze nie dosmazy i sie zatruje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1282 Napisano 7 godzin temu 12 minut temu, hrabia Pomme de terre napisał: to że ktoś chudy nie znaczy że mało je Wybieram istnienie tak okrutnej niesprawiedliwości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach