Fifofa 48 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: To jest dobre Całą esencja niektòrych niestety ja w 100 procentach zgadzam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 424 Napisano 6 godzin temu 11 minut temu, Niе otwieraj oczu napisał: Ja tego nie widzę , bo zbyt dobrze Cię znam i potrenować lepiej kombinacje trzy szybkie strzały, bo wykończenia nie robisz a trzeba dobijać. Dobijać? Ale że kogo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 83 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: Pokaż mi ten cytat gdzie nazywam ja patologia. Ogólnie wy cała ta banda przygłupów którzy próbują ją obrazić i gdzieś tam się przewijają twoje bezmyślne hołdowanie tym przygłupom właśnie, bo nie chce mi się nawet tego czytać i po łepkach lecę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1872 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Niе otwieraj oczu napisał: Ogólnie wy cała ta banda przygłupów którzy próbują ją obrazić i gdzieś tam się przewijają twoje bezmyślne hołdowanie tym przygłupom właśnie, bo nie chce mi się nawet tego czytać i po łepkach lecę. Widać. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 83 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Dobijać? Ale że kogo? W potencjalnej walce żeby oponentka nie wstała i krzywdy nie zrobiła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 424 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Całą esencja niektòrych niestety ja w 100 procentach zgadzam Tak jest ze wszystkim choćby z bieganiem by być szybszym od kogoś albo z zarobkami ze ktos lepiej zarabia. Wiele ludzi takich jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dep_sour 78 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, titicznyje titki ti-ti-ti napisał: To świadectwo ukończenia gimnazjum, które spaliłeś, to chyba sobie sam wcześniej wydrukowałeś. A mozg na drukarce 3D był drukowany , żeby pusto nie było we łbie bo wiatr tam sie zatrzymywał 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 83 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, dep_sour napisał: A mozg na drukarce 3D był drukowany , żeby pusto nie było we łbie bo wiatr tam sie zatrzymywał Coraz słabsze te twoje pociski jakbyś nadzieję na zwycięstwo traciła. Wszystko robisz źle jak słoń w składzie porcelany się poruszasz aż przykro na to patrzeć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 424 Napisano 6 godzin temu 10 minut temu, Niе otwieraj oczu napisał: W potencjalnej walce żeby oponentka nie wstała i krzywdy nie zrobiła. Dobra będę dobijac każdego żywego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dep_sour 78 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Niе otwieraj oczu napisał: Coraz słabsze te twoje pociski jakbyś nadzieję na zwycięstwo traciła. Wszystko robisz źle jak słoń w składzie porcelany się poruszasz aż przykro na to patrzeć. Nie, zle to intepretujesz;) po prostu odwrotnie do tego co twierdzisz mam na ciebie wywalone, bo jesteś śmieszna zalosna zdarta płyta która spędzi na tym forum kolejna dekadę. Nie zaskakujesz, twoja głupota już została tutaj zdiagnozowana dawno temu. Powtórzę sie - aktualnie bardziej fascynuje mnie w jakim stanie fizycznym i psychicznym musi być kobieta która za tobą łazi i udaje ze nie widzi ze jesteś kompletnie poryty tak ze nie spodziewaj sie fajerwerków z mojej strony bo ile można czytać o ojcach w wannie czy bezpłodności - kazdy już wie ze masz schizofrenie;) Ciężko sie tym ekscytować skoro co rusz pisEsz dosłownie to samo ze swojej chorej głowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 424 Napisano 6 godzin temu 9 minut temu, dep_sour napisał: A mozg na drukarce 3D był drukowany , żeby pusto nie było we łbie bo wiatr tam sie zatrzymywał Czas najwyższy zjeść tabletkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 295 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Czas najwyższy zjeść tabletkę Skąd pomysł, na taki beznadziejny awatar? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dep_sour 78 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Czas najwyższy zjeść tabletkę Zgadzam sie, ale teraz prawidłowo zacytuj odbiorcę tego wezwania;) jak nie weźmie na czas boi sie diody w tv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 83 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, dep_sour napisał: Nie, zle to intepretujesz;) po prostu odwrotnie do tego co twierdzisz mam na ciebie wywalone, bo jesteś śmieszna zalosna zdarta płyta która spędzi na tym forum kolejna dekadę. Nie zaskakujesz, twoja głupota już została tutaj zdiagnozowana dawno temu. Powtórzę sie - aktualnie bardziej fascynuje mnie w jakim stanie fizycznym i psychicznym musi być kobieta która za tobą łazi i udaje ze nie widzi ze jesteś kompletnie poryty tak ze nie spodziewaj sie fajerwerków z mojej strony bo ile można czytać o ojcach w wannie czy bezpłodności - kazdy już wie ze masz schizofrenie;) Ciężko sie tym ekscytować skoro co rusz pisEsz dosłownie to samo ze swojej chorej głowy Ale to ja za nią łaże, a reszty bełkotu nawet nie chce mi się czytać, bo czym ty możesz mnie zaskoczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 83 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, dep_sour napisał: Zgadzam sie, ale teraz prawidłowo zacytuj odbiorcę tego wezwania;) jak nie weźmie na czas boi sie diody w tv Musisz się leczyć bo krzywdę sobie zrobisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 83 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Niе оtwieraj oczu napisał: Mloda, lipa jest, Cyklop znowu na bazę wrócił Zrób tam jakąś paczkę dla dobrej mordeczki to się mu podeśle Munek jeszcze ci nie przeszło i chorujesz na mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 424 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, Malowany napisał: Skąd pomysł, na taki beznadziejny awatar? Z głowy Edytowano 6 godzin temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 83 Napisano 6 godzin temu Stajesz się ofiarą własnego ego babciu Tołdi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 295 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Z głowy I wszystko jasne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 424 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: I wszystko jasne A ty skąd bierzesz pomysł żeby na przykład zabić latająca muchę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dep_sour 78 Napisano 6 godzin temu 10 minut temu, Malowany napisał: Skąd pomysł, na taki beznadziejny awatar? Hahaha to było okrutne. I wspaniałe zarazem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 295 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Z głowy .. zobacz jaki ładny https://ibb.co/20zfLz6j Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dep_sour 78 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Niе otwieraj oczu napisał: Stajesz się ofiarą własnego ego babciu Tołdi 3-ci post do mnie gdzie ja już ci nie odpisuje odpusc nudny dziadu z Olkusza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 424 Napisano 6 godzin temu 9 minut temu, Niе otwieraj oczu napisał: Ale to ja za nią łaże, a reszty bełkotu nawet nie chce mi się czytać, bo czym ty możesz mnie zaskoczyć. Ciężko nadążyć za mną tak szybko chodzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 295 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: A ty skąd bierzesz pomysł żeby na przykład zabić latająca muchę? Że co? Bóg niepotrzebne stworzył muchy, które tylko drażnią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 424 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: .. zobacz jaki ładny Słodki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 295 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Słodki. Zmieniaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 295 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, dep_sour napisał: Hahaha to było okrutne. I wspaniałe zarazem Aż tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 424 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Że co? Bóg niepotrzebne stworzył muchy, które tylko drażnią. Siedzisz w pokoju i wleciała duża mucha i zabijasz łapką jak jesteś trzeźwy bo wtrdy trafisz ale pytanie skąd pomysł na zabicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 48 Napisano 6 godzin temu Liga ameb nigdy nie zdradzi essa samiec twòj wròg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach