Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Tak czeba tak

Pomysł na biznes z samiczkom

Polecane posty

8 minut temu, Niе otwieraj oczu napisał:

Spinacze i amoniak 😁

Trzeba to zgłosić do Interpolu co najmniej, że taki przestępca chodzi na wolności.

• Haha 1

30 minut temu, Niе otwieraj oczu napisał:

Skoro twierdzisz że są , to czemu nie udasz się z tym na pały i mnie rozliczysz wtedy . Czego się boisz przecież są niezawisłe sądy w państwie prawa. Boisz się że technik policyjny znajdzie zarzuty na ciebie jak wyjdzie twoja aktywność zwyrolska, bo musi być grubo skoro aż tak boisz się przyznać do flagowca. 🤣🤣🤣🤣

Ale ty chcesz skrina czy być pozwany przed trybunał stanu? 😄 ochłoń trochę 😄

5 minut temu, dep_sour napisał:

Haha jaki odpal 😃

widze ze schizofrenia wciąż żywa 

na tym forum chca rozliczac myslozbrodnie, grubo

2 minuty temu, dep_sour napisał:

A telefony jeszcze doładowuje za info o userach? Super biznes w dobie nikłej liczby telefonów na kartę 😃

kurczę jak on tak sie domaga tych skrinow to może coś tam odgrzebać ale o ile zakład ze powie ze to nie on i nie jego reka?😃 jest sens?

Albo że wyrwane z kontekstu.

Wszyscy pamiętają, a Jezykowa i tak nie uwierzy więc szkoda zachodu moim zdaniem. Ale jak Ci się chce.

Edytowano przez Żaba Monìka

10 minut temu, Niе otwieraj oczu napisał:

Spinacze i amoniak 😁

Spinacze na nos aby smrodu nie było czuć.

Przed chwilą, wolter napisał:

na tym forum chca rozliczac myslozbrodnie, grubo

Nom nie wrzucimy skrina gdzie czubek mitomani o jukonie bo jeszcze u nas technik policyjny sie dopatrzy jakiejś winy w postaci złego nicka lub nudnego posta 😀

Nie wiem co bardziej bawi , to czy widzenie ludzi w pasku przeglądarki 

1 minutę temu, dep_sour napisał:

A telefony jeszcze doładowuje za info o userach? Super biznes w dobie nikłej liczby telefonów na kartę 😃

kurczę jak on tak sie domaga tych skrinow to może coś tam odgrzebać ale o ile zakład ze powie ze to nie on i nie jego reka?😃 jest sens?

Nie wiem, zatrzymałam się na czasach gdy płacił bitcoinami za kompromaty na ludzi z kafe.

Uwaga krzychu- mam na to ten słynny screen, oszczędż siebie i nie proś.

2 minuty temu, Żaba Monìka napisał:

Albo że wyrwane z kontekstu.

Wszyscy pamiętają, a Jezykowa i tak nie uwierzy więc szkoda zachodu moim zdaniem. Ale jak Ci się chce.

Zobaczę co mi tam wujek Google wypluje jak będzie mi sie nudzić aczkolwiek Google mu sprzyja bo pare tych tematów o przywiązywaniu do kaloryfera już sie niestety nie wyszukuje 😃

google sie samooczyszcza ze smieci 😃

Edytowano przez dep_sour

4 minuty temu, Tak czeba tak napisał:

Jest taka na tiktoku ale prawdziwa nie fejk jak nimfuś. Wygląda jakby się robila pod jakiegoś adwokata. 

na tik toku prawdziwa?

7 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Tez palisz głupa że mieszkasz np w Paryżu i codziennie jesz begietkę pod aluwrem? Chyba nie. No sorry, nie roɓ z glupich bajkopisarzy kogoą normalnego.

Kto ci takie bajki opowiada ? same eksperty  zresztą mnie przygłupy nie interesują co piszą.

3 minuty temu, dep_sour napisał:

Już nie raz na widok swojego bełkotu twierdził że to spreparowane. Swojej matki by się wyparł w 3 sekundy.

6 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Dobry jest. Szkoda że już porzucil pomysł narażenia się na wyrok żeby ktoś z kafe go pozwal to on wtedy pozna jego dane. Zrobiłby interes życia 🙂

I na pewno masz skrina na potwierdzenie swoich słów. 😁

6 minut temu, Malowany napisał:

Ja cię nie chcę rozliczać, tylko odświeżyć ci pamięć, bo Discovery za mocno wjechało 😄

Próbuje ci wytłumaczyć, że nie będę obcej osobie opisywał zdarzeń z prywatnego życia 😁 

11 minut temu, dep_sour napisał:

Haha jaki odpal 😃

widze ze schizofrenia wciąż żywa 

No typ panicznie boi się przyznać do flagowca więc to daje do myślenia jakich brudów się dopuścił. 😁

2 minuty temu, dep_sour napisał:

Zobaczę co mi tam wujek Google wypluje jak będzie mi sie nudzić aczkolwiek Google mu sprzyja bo pare tych tematów o przywiązywaniu do kaloryfera już sie niestety nie wyszukuje 😃

google sie samooczyszcza ze smieci 😃

Jak ci się będzie nudziło sprawdź na ero stronę 600, 800, nie wiem, jakoś tak. Będzie tam brylował. Bo frazy w google widmo kafeteria płacę bircoinem wyrzucają coraz gorzej 🙂

9 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Dobry jest. Szkoda że już porzucil pomysł narażenia się na wyrok żeby ktoś z kafe go pozwal to on wtedy pozna jego dane. Zrobiłby interes życia 🙂

jakby tak chcial to moglby szczura albo kota zlapac i nagrac video jak go podpala ale to caly wykop by sie zaangazowal i nie wiem czy by sie oplacilo. chyba ze jest cos mniej karalnego ale zeby dostac dane konfidenta?

Jezu ale se fajnie pospalam. Zazwyczaj drzemka w moim przypadku to strzał w kolano i pobudka w XIV wieku tak terwz było idealnie w punkt. Dospane co w nocy niedospane ale nie czuje sie jak trampek.

boze jak ja kocham spać 😃

1 minutę temu, Niе otwieraj oczu napisał:

Próbuje ci wytłumaczyć, że nie będę obcej osobie opisywał zdarzeń z prywatnego życia 😁 

No typ panicznie boi się przyznać do flagowca więc to daje do myślenia jakich brudów się dopuścił. 😁

Chciałem cię tylko rozliczyć z twojej głupoty. Na publiku możesz opisywać historię " swojego życia" z Jukonu? 😄

11 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Kiedyś mataczył, ale chociaż to było spójne z bajką jukońską. I tak większość wiedziała że to fantazje mitomana z PL. Ale teraz to już podwójnie się zaburzył 🙂

Napisał typ który najpierw uśmiercił swojego rzekomego syna, a później ogłosił jego zmartwychwstanie. 🤣🤣🤣🤣

Edytowano przez wolter

Patrz

8Widmo8 2016.09.26 [17:38] Wielokropka usmiech.gif Martwilem sie, ze cos Ci sie stalo. Tak sie nie robi jak Ty postapilas. Dopiero pozniej sie zorientowalem jak mi poczte odbijalo, zes cala skoro usunelas adres. Pomyslalem, ze zobaczylas niewyraznego dzieciaka z mej strony i stad Twoja ucieczka, bo Ty jestes starsza odemnie przeciez. Nie mam pretensji o nic, ale nie rob tak na przyszlosc, bo to nie jest fajne. Abys zdrowa byla, zle Ci nie zycze. oczko.gif Ano przychodza dziewoje (czasami) Wiesz, ze kolegow tutaj nie szukam. Tylko wilka szanowalem, bo lubie wilki. Jeszcze raz zabierz mnie 2016.10.01 [07:10] Cześć Widmo... właściwie chyba już wszystko powiedziałeś, nie wiem po co to piszę... Uświadomiłam sobie właśnie jak nisko mnie oceniasz skoro sądzisz, że mogłabym usunąć pocztę z uwagi na Twój wygląd (pomijając już to, że niewiele było widać, ale fakt, ja jestem starsza i to chyba nie był komplement) ... Wydawało mi się, że poznaliśmy się trochę i wiesz, że nie oceniam ludzi w ten sposób, ale może rzeczywiście tylko mi się wydawało ... Ja Ci życzę bardzo dobrze, a poczty nie skasowałam celowo (miałam problemy przy zmianie telefonu komórkowego), ale to już jak widzę nieistotne. Pozdrawiam.

Edytowano przez Śliwka w Polonezie

3 minuty temu, Niе otwieraj oczu napisał:

Możesz mi w jednym zdaniu wytlumaczyc jak laska która miała rzekomo być gloria i blue jay czy coś takiego i miała syna  i miałeś na to wszystko niezbite dowody, nagle stała sie w twojej głowie typem? Czy ty kiedykolwiek miałeś przebłysk świadomości ze robisz tu za nadwornego kompletnego pajaca czy w swojej głowie jesteś Damianem petrovem?

1 minutę temu, dep_sour napisał:

Jezu ale se fajnie pospalam. Zazwyczaj drzemka w moim przypadku to strzał w kolano i pobudka w XIV wieku tak terwz było idealnie w punkt. Dospane co w nocy niedospane ale nie czuje sie jak trampek.

boze jak ja kocham spać 😃

Ja musiałem odespać po 3h snu i była drzemka od 17 do 18. Przebudziłem się i chciałem jeszcze chwilę poleżec. Wstałem a tu 19:30 😄

11 minut temu, dep_sour napisał:

Kurde kto mi dał lajka. A miałam takie ładne 69 😃

ja ostatni

1 godzinę temu, Niе otwieraj oczu napisał:

Dziwne że nawet nie uderzyłem Cię podczas sportowego technicznie sparingu. Możesz czuć się wyróżniona. 😊😁 Ale masz mocny prawy sierpowy. 🤗

Haha czyli ja bije 😆

57 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Ale ty chcesz skrina czy być pozwany przed trybunał stanu? 😄 ochłoń trochę 😄

Czyli nie masz nic i robisz pod siebie tak myślałem . 😁

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się