E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 416 Napisano 16 godzin temu 6 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: wbij na priva do malowany, on lubi takie rozmowy .... Zablokowany ma... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 35 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Farby są okropne potem wypadają włosy , rozdwajają koncòwmi ogòlnie lipa. Trzy razy farbowane już porażka. Siano wtedy jest a nie włosy Nigdy tak nie miałam. Te z amoniakiem to możliwe. Ja tyle lat robiłam szamponami koloryzujacymi bez amoniaku. Z utrwalaczem na 24 mycia. Utrzymywały się dłużej do 4 miesięcy.Kiedyś się robiło trwałe ale nie myśl że jakieś afro suche strzępiaste. Loki fale.Tu był amoniak i też mi się nie rozdwajały.Tylko Paleta została z szamponów ale to siekiera szampon.Wszystko wycofali, Była Wella, Loreal (Casting), Nasze polskie Marion, Joanna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 349 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, salix napisał: Leksiu nie wstydź sie, powiedz czy pan turek ci włosy z uszu stań w kolejce z pytaniami.. i szykuj 50zl. dzis promka ale przelew blikiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 35 Napisano 16 godzin temu 5 minut temu, salix napisał: Leksiu nie wstydź sie, powiedz czy pan turek ci włosy z uszu opalał. Chyba myślisz w uszach i jeszcze w nosie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 349 Napisano 16 godzin temu 6 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Nigdy nie pisałam, że jestem singlem.. Piłeś coś, bo już drugi raz mnie o to pytasz byl temat z pytaniem do singli, Ty odpowiadalas bo sie czujesz singlem. nikt inny nie pisał. Zagalopowalaś sie a tak starasz utrzymywac pion... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 349 Napisano 16 godzin temu 3 minuty temu, _Gretta napisał: Chyba myślisz w uszach i jeszcze w nosie turecki barber ma takie uslugi, a salix cierpi na niedostatki atencji i nie wie jak zagadać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 88 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: stań w kolejce z pytaniami.. i szykuj 50zl. dzis promka ale przelew blikiem A brwi? Brwi też ci turek wyregulował? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 88 Napisano 16 godzin temu 5 minut temu, _Gretta napisał: Chyba myślisz w uszach i jeszcze w nosie Hahaha, z nosa też leksiowi pewnie wystają wlosy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 349 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, salix napisał: Hahaha, z nosa też leksiowi pewnie wystają wlosy. zaraz rodzice wrocą i zobaczą ze przesiadujesz przy komputerze. bedzie szlaban Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 370 Napisano 16 godzin temu 4 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: byl temat z pytaniem do singli, Ty odpowiadalas bo sie czujesz singlem. nikt inny nie pisał. Zagalopowalaś sie a tak starasz utrzymywac pion... A ja ci drugi raz odpowiedziałam, że nie jestem singlem, bo mnie pytałeś o to już kiedyś. W ogóle to chyba lepiej być singlem, niż nieszczęśliwym żonkosiem, który cały dzień nawala na forum dla bab i wylewa jad, bo z Grażyną mu nie wyszło i ze szwagrem zza płotu nie gada.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 35 Napisano 16 godzin temu 4 minuty temu, salix napisał: A brwi? Brwi też ci turek wyregulował? U nas jaja. Mój se przyciął maszynką jedną brew przy goleniu, wyglada teraz jak porucznik colombo Nie przejmuje się wcale, urosną mu przecież Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 349 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: A ja ci drugi raz odpowiedziałam, że nie jestem singlem, bo mnie pytałeś o to już kiedyś. W ogóle to chyba lepiej być singlem, niż nieszczęśliwym żonkosiem, który cały dzień nawala na forum dla bab i wylewa jad, bo z Grażyną mu nie wyszło i ze szwagrem zza płotu nie gada.. pisze co widzialem i teraz sie wypierasz. dziwne ze nie wyjaśnilas tego od razu, teraz juz po ptakach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 35 Napisano 16 godzin temu 22 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Klasyczny bob z długą grzywką... 50 złotych płacę i obcina mnie mój przyjaciel gej Po znajomości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 370 Napisano 16 godzin temu 11 minut temu, salix napisał: A brwi? Brwi też ci turek wyregulował? Może ma permanentne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 370 Napisano 16 godzin temu 4 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: pisze co widzialem i teraz sie wypierasz. dziwne ze nie wyjaśnilas tego od razu, teraz juz po ptakach. Znikaj zmoro spać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 370 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, _Gretta napisał: Po znajomości Można tak nazwać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 88 Napisano 16 godzin temu 2 minuty temu, _Gretta napisał: U nas jaja. Mój se przyciął maszynką jedną brew przy goleniu, wyglada teraz jak porucznik colombo Nie przejmuje się wcale, urosną mu przecież Ale jak, w trakcie golenia brwi się zaciął? Faceci to dopiero mają problemy z zarostem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 35 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, salix napisał: Ale jak, w trakcie golenia brwi się zaciął? Faceci to dopiero mają problemy z zarostem. Chciał sobie przystrzyc, wyszło krzywo. Nie zaciął się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 88 Napisano 16 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Może ma permanentne? Hahaha, możliwe że sobie zrobił jak necati arabaci. Leksiu ten mafioso to twój idol? Edytowano 16 godzin temu przez salix Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 349 Napisano 16 godzin temu (edytowany) 12 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Znikaj zmoro spać. zmoro? a moze Janusza wez przykryj kordło, bo jak sie obudzi to zobaczy co jego graza wyprawia na kafe... singielka powiadasz... Edytowano 16 godzin temu przez Nemesio Cervantes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 349 Napisano 16 godzin temu 9 minut temu, salix napisał: Hahaha, możliwe że sobie zrobił jak necati arabaci. Leksiu ten mafioso to twój idol? nastepna ktora ma 15lat pod czapką a w dowodzie 30. kota jak rozumiem juz masz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 88 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: nastepna ktora ma 15lat pod czapką a w dowodzie 30. kota jak rozumiem juz masz... Daj sobie tego gangusa na awek please Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 370 Napisano 15 godzin temu 12 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: zmoro? a moze Janusza wez przykryj kordło, bo jak sie obudzi to zobaczy co jego graza wyprawia na kafe... singielka powiadasz... Co ty tak za tym moim chłopem latasz? Chcesz go poznać? Wiem, że cię chłopy cudze kręcą, ale miej że odrobinę godności ojciec 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 349 Napisano 15 godzin temu 15 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Co ty tak za tym moim chłopem latasz? Chcesz go poznać? Wiem, że cię chłopy cudze kręcą, ale miej że odrobinę godności ojciec wpadlas singielka ...takiej wtopy sie nie wymarze z kafe... ale jaja... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 370 Napisano 15 godzin temu 7 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: wpadlas singielka ...takiej wtopy sie nie wymarze z kafe... ale jaja... A ten znowu o cudzych jajach. Ty na serio albo masz coś z głową, albo wolisz facetów. Bez komentarza, bo nic mi do tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 349 Napisano 15 godzin temu 8 minut temu, niemaszuprawnień napisał: A ten znowu o cudzych jajach. Ty na serio albo masz coś z głową, albo wolisz facetów. Bez komentarza, bo nic mi do tego po co odpowiadasz? wez to na klate. singielko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 370 Napisano 6 godzin temu 9 godzin temu, Nemesio Cervantes napisał: po co odpowiadasz? wez to na klate. singielko Głupszego puszczam tym razem przodem nieszczęśliwy żonaty Do której godziny dziś pełnisz ty dyżur? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 57 Napisano 5 godzin temu Melodia płynie jak woda w strumieniu, a ona plotła wianki i wrzucała je do falującej wody. Dziś najdłuższy dzień w roku. Przesilenie letnie. Astronomiczne lato się zaczęło. Najdłuższy dzień i noc najkrótsza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Broken Places 21 Napisano 5 godzin temu To fajnie,.to znak ze niedlugo trzeba wyruszyc do lesnej rzeki na kapiel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 57 Napisano 5 godzin temu 11 godzin temu, The Broken Places napisał: To fajnie,.to znak ze niedlugo trzeba wyruszyc do lesnej rzeki na kapiel Czytałeś, że u ciebie będzie blisko 33 stopnie w cieniu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach