Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Tak czeba tak

Dlaczego ktoś mówi mi żebym się ogarnął jak jestem ogarnięty

Polecane posty

16 minut temu, hrabia Pomme de terre napisał:

Czemu ? Interesuje mię to z powodów psychologicznych

Nie wiem w sumie, na pewno nie w celu spotkania bądź jakichś seksualnych podtekstów, nic z tych rzeczy. Może zeby mnie ktoś pochwalił? 🤔 chociaż lezak to ostatnia osoba która powinna dostać takie zdjecie.

• Sad 1

2 godziny temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał:

Kto lezak? A jak ma mi się podobać pomijając juz te bzdury które wypisuje to go nie widziałam jak wyglada, Więc jak może podobać sie ktoś kto nie wiadomo jak wyglada a pisze wszystko od czapy?

Dobrze. Zapytam wprost, bo inni się boją. Jaki miałaś cel, bo zakładam, że jakiś musiałaś, skoro zrobiłaś, co zrobiłaś, gdy wysyłałaś największemu oblechowi z kafeterii zdjęcia waginy? Piszesz, że go nie widziałaś, ale wiedziałaś od początku, jaki jest obleśny. Po co zatem? Tylko nie pisz, że byłaś głupia i żałujesz, jak w przypadku muna, bo taka odpowiedź jest żałosna i nieistotna, a ty przecież jesteś dorosłą kobietą i rozumną, jak by nie patrzeć. Pytanie z ciekawości, bez ukrytych motywów.

4 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał:

Nie wiem w sumie, na pewno nie w celu spotkania bądź jakichś seksualnych podtekstów, nic z tych rzeczy. Może zeby mnie ktoś pochwalił? 🤔 chociaż lezak to ostatnia osoba która powinna dostać takie zdjecie.

Elcia idź ty, dziecino, na jakąś terapię. Serio. Jeśi potrzebujesz pochwał dla swojej waginy od takich ludzi jak leżak, to wiedz, że coś niedobrego się u ciebie dzieje w głowie. Bez szydery to piszę.

• Like 1

1 minutę temu, BabkaBynajmniejBoża napisał:

Dobrze. Zapytam wprost, bo inni się boją. Jaki miałaś cel, bo zakładam, że jakiś musiałaś, skoro zrobiłaś, co zrobiłaś, gdy wysyłałaś największemu oblechowi z kafeterii zdjęcia waginy? Piszesz, że go nie widziałaś, ale wiedziałaś od początku, jaki jest obleśny. Po co zatem? Tylko nie pisz, że byłaś głupia i żałujesz, jak w przypadku muna, bo taka odpowiedź jest żałosna i nieistotna, a ty przecież jesteś dorosłą kobietą i rozumną, jak by nie patrzeć. Pytanie z ciekawości, bez ukrytych motywów.

Masz juz wyzej.

Przed chwilą, BabkaBynajmniejBoża napisał:

Elcia idź ty, dziecino, na jakąś terapię. Serio. Jeśi potrzebujesz pochwał dla swojej waginy od takich ludzi jak leżak, to wiedz, że coś niedobrego się u ciebie dzieje w głowie. Bez szydery to piszę.

ELCIA PO PORODZIE MYŚLI ŻE Z JEJ CIPKĄ JEST COŚ NIE TAK I CHCIAŁA SIĘ DOWIEDZIEĆ OD LEŻAKA CZY WYGLĄDA NORMALNIE

2 minuty temu, WACEK napisał:

ELCIA PO PORODZIE MYŚLI ŻE Z JEJ CIPKĄ JEST COŚ NIE TAK I CHCIAŁA SIĘ DOWIEDZIEĆ OD LEŻAKA CZY WYGLĄDA NORMALNIE

PRAVIKA ODP. JAK ZWYKLE BEZBŁĘDNA I DUŻO WNOSZĄCA

Edytowano przez TREVVO

2 godziny temu, Tak czeba tak napisał:

Mam ochotę wejść w elke 

A ja w ciebie. Kręcisz mnie w tym garniaku.

• Like 1

10 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał:

Pochwalił? Xd

Dla mnie to jakieś kosmosy ujawniać obcym ludziom dane tak prywatne jak cc, opisywać swoje fantazje łóżkowe, pomijając już pokazywanie  pipy. Tym bardziej, gdy wszyscy znają twoje dane i wszystko inne praktycznie. Ja nie wiem, co to są za czasy jakiejś apokalipsy ekshibicjonistycznej. Wszystkim się czeba pochwalić i sprzedawać się jak shamta za lajki od jakichś inceli. Wtf, do widzenia, pachnie patologią i ubogim duchem.

• Thanks 1

Czemu jak kutangi latają na prawo i lewo, to nie macie problemu

3 minuty temu, BabkaBynajmniejBoża napisał:

Dla mnie to jakieś kosmosy ujawniać obcym ludziom dane tak prywatne jak cc, opisywać swoje fantazje łóżkowe, pomijając już pokazywanie  pipy. Tym bardziej, gdy wszyscy znają twoje dane i wszystko inne praktycznie. Ja nie wiem, co to są za czasy jakiejś apokalipsy ekshibicjonistycznej. Wszystkim się czeba pochwalić i sprzedawać się jak shamta za lajki od jakichś inceli. Wtf, do widzenia, pachnie patologią i ubogim duchem.

Dla mnie też.

Ja nie mam problemu, ale wałkowanie przez 13 stron cudzej waginy robi się niesmaczne i odbija się czkawką. 

Pomyślcie jak Elka czuje się, kiedy lejecie na nią pomyje? Wielce święci się znaleźli 😎

• Like 1

Przed chwilą, Qwerty88 napisał:

kilka lat temu tu normalnie gadaliśmy, zanim hołota z ero sie pojawiła, nie takie sekrety jak cc były wyjawiane. Jak ero tu przyszło to wtedy nagle sie zaczely jakies chore jazdy i sie skończyła prywata.

Ale ciebie nikt nie zna, ani twoich dzieci nie widział, czipsa też nie pokazywałaś marginesowi kafe. Anonimowo można o wszystkim pisać. Ja nie rozumiem takich rzeczy. To znaczy prywatna ja jako ja, bo ja racjonalna rozumiem ludzkie zachowania i motywy bardzo dobrze. No, rozumiesz? xD

1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał:

Ja nie mam problemu, ale wałkowanie przez 13 stron cudzej waginy robi się niesmaczne i odbija się czkawką. 

Pomyślcie jak Elka czuje się, kiedy lejecie na nią pomyje? Wielce święci się znaleźli 😎

dokładnie, zamiast skorzystać z wolnego czasu, przewietrzyć się (o ile pogoda pozwala), film jakiś ciekawy obejrzeć czy książkę poczytać...

39 minut temu, hrabia Pomme de terre napisał:

Czemu ? Interesuje mię to z powodów psychologicznych

A mnie z powodów psychologicznych interesuje, kiedy się ożenisz w końcu 😝☺️

Ale ciebie nikt nie zna, ani twoich dzieci nie widział, czipsa też nie pokazywałaś marginesowi kafe. Anonimowo można o wszystkim pisać. Ja nie rozumiem takich rzeczy. To znaczy prywatna ja jako ja, bo ja racjonalna rozumiem ludzkie zachowania i motywy bardzo dobrze. No, rozumiesz? xD

"CZIPSA" XD

4 minuty temu, niemaszuprawnień napisał:

A jak ma sie czuć? Ona nie ma wstydu tak jak i ty łysa

Wcale bym sie nie zdziwił jakby sie okazało że w podrywaczkach też grała

Edytowano przez WACEK

Szynszy mnie zna i jeszcze 1 user z reala, ja sama spotkanie w realu organizowałam, kto chcial ten mógł przyjść. 

Przed chwilą, Qwerty88 napisał:

Szynszy mnie zna i jeszcze 1 user z reala, ja sama spotkanie w realu organizowałam, kto chcial ten mógł przyjść. 

Ale to coś innego. No nieważne. Fajnom masz sygnejczer.

Przed chwilą, kris888 napisał:

dokładnie, zamiast skorzystać z wolnego czasu, przewietrzyć się (o ile pogoda pozwala), film jakiś ciekawy obejrzeć czy książkę poczytać...

Cały dzień siedzą i wałkują waginę 🫤Zdążyłam zrobić gołąbki, zakupy, umyć okna, odkurzyć, idę zaraz na cmentarz, bo lubię pod wieczór iść i pobiegać.. 

A ci do rana będą wałkować i gadać. Uuj was to obchodzi, co wysyła... 😁

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się