Onaaaa 448 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Malowany napisał: No tak. Ty pracujesz w klubie piłkarskim i wstajesz o 3 Przecież ona całe dnie i noce pracuje tylko dziwne ze siedzi tutaj całe dnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VIII 11 Napisano 7 godzin temu no wlasnie to chamskie tak lysa albo salowa na dluzsza mete to przykre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 596 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Chwaliła się swoim zdradami, on miał inne podejście i gardził takim zachowaniem. Wyszedł jej z priv. o panie, i taka osoba ma czelność oceniać innych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 463 Napisano 7 godzin temu Wy tu pjerdolicie a ludzie mają poważne problemy. Np.kiedy i gdzie będą tanie brzoskwinie i ile w tym roku można uznać za tanio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 385 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: a ciebie jara jak facet sika w majtki że mu sie wbijałaś na priw? Ja mu się nie wbijalam. Kazałam nie pisać o seksie na stole, bo ja sobie tego nie życzę. Uj cie to obchodzi, jak jesteś po rozwodzie i Janusz też cie zostawił? Patrz na siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 314 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, salix napisał: Malowany był zajęty zajęta elką a do innej się pruje ze męża zdradza? Ja żonę zdradzałem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VIII 11 Napisano 7 godzin temu dawno nie jadlem brzoskwin, ale bym opierdzielil takie prosto z drzewka na pewno sa nieziemskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREVVO 62 Napisano 7 godzin temu SALOWA BENNIEMU POCHWALILA SIĘ ZDRADAMI NA PV? BEKA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 385 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał: Wy tu pjerdolicie a ludzie mają poważne problemy. Np.kiedy i gdzie będą tanie brzoskwinie i ile w tym roku można uznać za tanio. Po 17.99 widziałam. Fasolka szparagowa po 26.99. Truskawki 19.99. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 596 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: Ja mu się nie wbijalam. Kazałam nie pisać o seksie na stole, bo ja sobie tego nie życzę. Uj cie to obchodzi, jak jesteś po rozwodzie i Janusz też cie zostawił? Patrz na siebie. ja męża nie zdradzam, wiec won ode mnie parszywcu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 463 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Po 17.99 widziałam. Fasolka szparagowa po 26.99. Truskawki 19.99. No co ty, po dychę są teraz brzoskwinie. W zeszłym roku dostałam za 5. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 596 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, TREVVO napisał: SALOWA BENNIEMU POCHWALILA SIĘ ZDRADAMI NA PV? BEKA No beka w uj, może czekała na oklaski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 385 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Ja żonę zdradzałem? Nigdy nie będziesz miał żony. Hejtowałeś Elke. Rzucałeś prywatą. Wiesz kim ty jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 56 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ona by chciała być wzbudzał i w tym problem. Niech idzie do Chorąszczy tam.leczą. Mądrzejsza jakby ich zebrać w kupę w jednej sali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 463 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: ja męża nie zdradzam, wiec won ode mnie parszywcu Bo ni mosz męża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 385 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: ja męża nie zdradzam, wiec won ode mnie parszywcu Naprawdę? Bo wiem co innego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 314 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Qwerty88 napisał: a ciebie jara jak facet sika w majtki że mu sie wbijałaś na priw? Widocznie wtedy jej to nie przeszkadzało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 102 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Ja żonę zdradzałem? Nie wiem czy ty kogoś zdradzałeś, ale z tego co piszecie to twoje rozmówczynie na jednym wózku jechałay. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 385 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał: No co ty, po dychę są teraz brzoskwinie. W zeszłym roku dostałam za 5. Po 17.99 widziałam w tamtym tygodniu, później po 8.99 chyba.. Truskawka nadal droga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 385 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Niech idzie do Chorąszczy tam.leczą. Mądrzejsza jakby ich zebrać w kupę w jednej sali Odejdź stąd zmoro spać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 596 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Caryca łabędzica napisał: Wy tu pjerdolicie a ludzie mają poważne problemy. Np.kiedy i gdzie będą tanie brzoskwinie i ile w tym roku można uznać za tanio. za 10 kupiłam wczoraj w promocji, sprawdzilam w apce specjalnie dla ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREVVO 62 Napisano 7 godzin temu KOLEJNE POTWIERDZENIE NA DWUCYFROWE IQ SALOWEJ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 448 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Niech idzie do Chorąszczy tam.leczą. Mądrzejsza jakby ich zebrać w kupę w jednej sali Takim już nic nie pomoże. Skąd ci ludzie sie biorą to nie wiem. Mówią że maja duże iq ale jakby tak ich zbadać to by wyszło wielkie nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 314 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Qwerty88 napisał: No beka w uj, może czekała na oklaski No dumna z tego była najwidoczniej, ale Beni pokazał jej co o tym myśli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 596 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Naprawdę? Bo wiem co innego. jak moge zdradzac meza skoro go nie mam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 385 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Qwerty88 napisał: No beka w uj, może czekała na oklaski Jesteś tutaj najbardziej sfrustrowaną i zagubioną kobietą. Idź na terapię i kontynuuj ją do śmierci. Nie kochasz siebie, ani ludzi, dlatego masz to co masz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREVVO 62 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: Jesteś tutaj najbardziej sfrustrowaną i zagubioną kobietą. Idź na terapię i kontynuuj ją do śmierci. Nie kochasz siebie, ani ludzi, dlatego masz to co masz. WYBITNA PROJEKCJA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 385 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, TREVVO napisał: KOLEJNE POTWIERDZENIE NA DWUCYFROWE IQ SALOWEJ Ale dlaczego dużymi literami? I po co ten krzyk? Nabijasz posty i robisz mnie sławną. Nie masz co robić? Rozbierz się i ubrania popilnuj, ale wyłącz ten capslock Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 596 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Jesteś tutaj najbardziej sfrustrowaną i zagubioną kobietą. Idź na terapię i kontynuuj ją do śmierci. Nie kochasz siebie, ani ludzi, dlatego masz to co masz. stara ty wbijalas na priwa do faceta Ewki, do malowanego, benemu sie chwaliłaś zdradzaniem meza. Wiec na twoim miejscu bym nie oceniała innych tylko pokornie w kąciku sie schowała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 314 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, Qwerty88 napisał: o panie, i taka osoba ma czelność oceniać innych Ostatnio mi z uśmiechem pisała, nie gadaj, że ty nigdy nie zdradziłeś? Kur zdziwiona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach