Fifofa 56 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Takim już nic nie pomoże. Skąd ci ludzie sie biorą to nie wiem. Mówią że maja duże iq ale jakby tak ich zbadać to by wyszło wielkie nic. Może mają, zależy od kogo jak między sobą. Wystarczy przeczytać całe wpisy kasowane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 385 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Qwerty88 napisał: jak moge zdradzac meza skoro go nie mam? Wiem dużo o tobie i skończ robić z siebie świętą. Zazdrośnico. Popracuj nad figurą, bo niedługo do domu się nie zmieścisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VIII 11 Napisano 10 godzin temu no wlasnie, ja ostatnio duzo pracowalem nad figura i cialem i czuje sie zajeebiscie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 385 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Ostatnio mi z uśmiechem pisała, nie gadaj, że ty nigdy nie zdradziłeś? Kur zdziwiona Nadal Elka wysyła ci nudesy, mimo, że jest zajęta, ma swoje dzieci? Nie przeszkadza ci to? Ty masz jakąś obsesję, jesteś niedowartościowany czy po prostu pijany? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 597 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: Wiem dużo o tobie i skończ robić z siebie świętą. Zazdrośnico. Popracuj nad figurą, bo niedługo do domu się nie zmieścisz przeciez ty mnie na oczy nie widzialas wiec nie projektuj. Masz kompleksy? Wiem, jestem od ciebie młodsza, mam odchowane dziedzi wiec zawiść cie zżera, a tobie pozostaje wbijanie na priw na forum o kupie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 314 Napisano 10 godzin temu Ja się dziwię, że laski w ogóle z nią tu gadaja i kupują ten jej fałszywy uśmieszek w każdym komentarzu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 597 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Ja się dziwię, że laski w ogóle z nią tu gadaja i kupują ten jej fałszywy uśmieszek w każdym komentarzu. Leksowi też wczoraj puściły nerwy i napisal co o niej myśli. Chorągiewka yebaniutka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 448 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, Fifofa napisał: Może mają, zależy od kogo jak między sobą. Wystarczy przeczytać całe wpisy kasowane Że mają duże iq? Piter o czym ty piszesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 385 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Owsikus Szczerbatus VIII napisał: no wlasnie, ja ostatnio duzo pracowalem nad figura i cialem i czuje sie zajeebiscie Qwerty jest wielka i zapuszczona. Wiem sporo na jej temat, ale jeszcze chwilę pomilcze, bo nie jestem taka jak ona. Czego jej zazdrościć? Nie ma takiej rzeczy i niech przestanie robić z siebie świętą. Bo odświeżę pamięć, co robiła z osiłkami na siłowni. Wielka bizneswomen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saszkа 5 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, Qwerty88 napisał: stara ty wbijalas na priwa do faceta Ewki, do malowanego, benemu sie chwaliłaś zdradzaniem meza. Wiec na twoim miejscu bym nie oceniała innych tylko pokornie w kąciku sie schowała Salowa do wszystkich na priv wbija, a potem jakieś fikoły robi i biega ze sraczką, że wszystkim kosza dała To jest toalna mitomanka, wyraźnie upośledzona dodam. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 314 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: Nadal Elka wysyła ci nudesy, mimo, że jest zajęta, ma swoje dzieci? Nie przeszkadza ci to? Ty masz jakąś obsesję, jesteś niedowartościowany czy po prostu pijany? Zapytaj jej, co na drugi dzien o tym napisałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki Buu 7 Napisano 10 godzin temu 14 minut temu, Qwerty88 napisał: ale sie nie chwali idealną żoną, a salowa wiecznie sie chwali idealnym mężem i w ogóle życiem A tym mezem jest Kojak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 271 Napisano 10 godzin temu 12 minut temu, Caryca łabędzica napisał: Wy tu pjerdolicie a ludzie mają poważne problemy. Np.kiedy i gdzie będą tanie brzoskwinie i ile w tym roku można uznać za tanio. Od tego jestem ja. Już donoszę, że kupiłam paczkowane brzoskwinie w ilości 6 sztuk za 4.99 Mam podać nazwę sklepu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREVVO 62 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Ostatnio mi z uśmiechem pisała, nie gadaj, że ty nigdy nie zdradziłeś? Kur zdziwiona I TAK NIC NIE PRZEBIJE JEJ CHWALENIA SIĘ ZDRADAMI Z KOCHANKIEM-MYŚLIWYM NA AMBONIE WIĘC DOMYŚLAM SIĘ, ŻE NA MYŚLIWSKIEJ AMBONIE, BO KIEDYŚ MYŚLAŁEM, ŻE NA KOŚCIELNEJ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VIII 11 Napisano 10 godzin temu Elka nie wysylala zadnych nudesow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 385 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Qwerty88 napisał: przeciez ty mnie na oczy nie widzialas wiec nie projektuj. Masz kompleksy? Wiem, jestem od ciebie młodsza, mam odchowane dziedzi wiec zawiść cie zżera, a tobie pozostaje wbijanie na priw na forum o kupie Widziałam cie i wiem jak wyglądasz. Zejdź ze mnie, bo stracę cierpliwość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 597 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Qwerty jest wielka i zapuszczona. Wiem sporo na jej temat, ale jeszcze chwilę pomilcze, bo nie jestem taka jak ona. Czego jej zazdrościć? Nie ma takiej rzeczy i niech przestanie robić z siebie świętą. Bo odświeżę pamięć, co robiła z osiłkami na siłowni. Wielka bizneswomen skad ty o mnie możesz wiedzieć ? Szurnieta jestes? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 597 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Saszkа napisał: Salowa do wszystkich na priv wbija, a potem jakieś fikoły robi i biega ze sraczką, że wszystkim kosza dała To jest toalna mitomanka, wyraźnie upośledzona dodam. no własnie do ciebie też podbijala przecież, zapomnialam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saszkа 5 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Qwerty jest wielka i zapuszczona. Wiem sporo na jej temat, ale jeszcze chwilę pomilcze, bo nie jestem taka jak ona. Czego jej zazdrościć? Nie ma takiej rzeczy i niech przestanie robić z siebie świętą. Bo odświeżę pamięć, co robiła z osiłkami na siłowni. Wielka bizneswomen Oho, zaczyna się wymyślanie bajeczek. Typowa salowa jest typowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 385 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, TREVVO napisał: I TAK NIC NIE PRZEBIJE JEJ CHWALENIA SIĘ ZDRADAMI Z KOCHANKIEM-MYŚLIWYM NA AMBONIE WIĘC DOMYŚLAM SIĘ, ŻE NA MYŚLIWSKIEJ AMBONIE, BO KIEDYŚ MYŚLAŁEM, ŻE NA KOŚCIELNEJ Wyłącz ten capslock karzeł bo oczy bolą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 423 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Nadal Elka wysyła ci nudesy, mimo, że jest zajęta, ma swoje dzieci? Nie przeszkadza ci to? Ty masz jakąś obsesję, jesteś niedowartościowany czy po prostu pijany? Wysylam mu codziennie rano i wieczorem. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 597 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Widziałam cie i wiem jak wyglądasz. Zejdź ze mnie, bo stracę cierpliwość. gdzie ty mnie widzialas w swoich snach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 385 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: skad ty o mnie możesz wiedzieć ? Szurnieta jestes? Wiem. Ale nie powiem I kto tu jest szurnięty. Ciągle salowa, salowa. Dobrze się czujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 56 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Że mają duże iq? Piter o czym ty piszesz? Maja duże IQ między uposlakami. Mam nadzieję teraz rozumiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seks bomba 8 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Wysylam mu codziennie rano i wieczorem. xd MNIE TEŻ MOZE COŚ KOCHANIE WYŚLESZ SKORO TAK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 314 Napisano 10 godzin temu Salowa gdzie twoi obrońcy? Nikt cię tutaj nie lubi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 102 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, Qwerty88 napisał: przeciez ty mnie na oczy nie widzialas wiec nie projektuj. Masz kompleksy? Wiem, jestem od ciebie młodsza, mam odchowane dziedzi wiec zawiść cie zżera, a tobie pozostaje wbijanie na priw na forum o kupie A ty przypadkiem nie wbijałas typowi na priv z figurą do oceny jego neutralna ocenę przechowując latami jak relikwie? Edytowano 10 godzin temu przez salix Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 385 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Wysylam mu codziennie rano i wieczorem. xd Jak nie masz co robić, tylko do 5 rano tu siedzisz i piszesz z Leżakiem śmieszkując, to nie mam więcej pytań. Ty się kompletnie nie szanujesz.. A reszta jest milczeniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 448 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Maja duże IQ między uposlakami. Mam nadzieję teraz rozumiesz Tak ale mi do nich daleko i tobie też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 314 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Wysylam mu codziennie rano i wieczorem. xd Zaraz sprawdzę skrzynkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach