Kaszalotte 274 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Malowany napisał: Ja się dziwię, że laski w ogóle z nią tu gadaja i kupują ten jej fałszywy uśmieszek w każdym komentarzu. Nie kupują ale nie doceniasz mocy gęgajacych gęsi, są ciekawsze rzeczy do roboty niż gęganie i gdakanie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 596 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Wiem. Ale nie powiem I kto tu jest szurnięty. Ciągle salowa, salowa. Dobrze się czujesz? ale co ty o mnie wiesz? jedyne zdjecie ktore tu wysłałam pokazuje moja idealna sylwetke wypracowana na silce w pocie czola. Wiec nawet jesli wypłyneło, w co wątpie, to wrzucaj, onanki lubia to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VIII 11 Napisano 7 godzin temu qwerty musisz troche sportu i pobiegac dobrze ci to zrobi, bo inaczej umrzesz przed komputerem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 385 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, salix napisał: A ty przypadkiem nie wbijałas typowi na priv z figurą do oceny i jego neutralna ocenę przechowując latami jak relikwie? No właśnie 🫤 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 596 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, salix napisał: A ty przypadkiem nie wbijałas typowi na priv z figurą do oceny jego neutralna ocenę przechowując latami jak relikwie? a czy ja sie tu chwale idealnym mezem? Masz rozum? Widzisz roznice? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 56 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Tak ale mi do nich daleko i tobie też Jak porównać z kim, zawsze dobierają piszą z takim samym IQ .Nie inaczej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 463 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, afekafe napisał: Od tego jestem ja. Już donoszę, że kupiłam paczkowane brzoskwinie w ilości 6 sztuk za 4.99 Mam podać nazwę sklepu? Zapewne netto. Przejrzałam wcześniej blixa. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 385 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Salowa gdzie twoi obrońcy? Nikt cię tutaj nie lubi Siknijmy wszyscy na zdrowie Bo Malowany tak nam właśnie powie Zaraz napisze, że w kogoś wejdzie Co to będzie, orgia chyba będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 102 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: ale co ty o mnie wiesz? jedyne zdjecie ktore tu wysłałam pokazuje moja idealna sylwetke wypracowana na silce w pocie czola. Wiec nawet jesli wypłyneło, w co wątpie, to wrzucaj, onanki lubia to Wypracowana w pocie czoła to nie jest idealna sylwetka, geny moja droga, tego nie przeskoczysz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 423 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Seks bomba napisał: MNIE TEŻ MOZE COŚ KOCHANIE WYŚLESZ SKORO TAK Już masz na avku, nie wystarczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 314 Napisano 7 godzin temu Lepiej na każdym kroku się chwalić, jaką to ma się piękna pupcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 596 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, salix napisał: Wypracowana w pocie czoła to nie jest idealna sylwetka, geny moja droga, tego nie przeskoczysz. po cesarkach pogadamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 385 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: a czy ja sie tu chwale idealnym mezem? Masz rozum? Widzisz roznice? Nie masz nic, czym można się pochwalić. Dlatego dowalasz z zazdrości. Masz 42 lata i nie uważasz, że jednak ten kwas hialuronowy może ci szkodzić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBynajmniejBoża 46 Napisano 7 godzin temu To prawda. Katować się dla mięśni jak u chlopa i wyglądać jak kloc. Po chùi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VIII 11 Napisano 7 godzin temu (edytowany) qwerty znowu naga fote wrzuci kazdy swoja kolacje zwroci trzepac konia beda namietnie chlapac beda majetnie malowany siknac sobie lubi jego mocz kazdego ostudzi :D Edytowano 7 godzin temu przez Owsikus Szczerbatus VIII Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 385 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Lepiej na każdym kroku się chwalić, jaką to ma się piękna pupcie Bo mam. . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 463 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, salix napisał: Wypracowana w pocie czoła to nie jest idealna sylwetka, geny moja droga, tego nie przeskoczysz. A dlaczego wypracowana nie jest idealna? Liczy się to jaka jest a nie jaką metodą zyskana. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 722 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, afekafe napisał: Od tego jestem ja. Już donoszę, że kupiłam paczkowane brzoskwinie w ilości 6 sztuk za 4.99 Mam podać nazwę sklepu? pewnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 314 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: Siknijmy wszyscy na zdrowie Bo Malowany tak nam właśnie powie Zaraz napisze, że w kogoś wejdzie Co to będzie, orgia chyba będzie Wolę sikać pod siebie, niż zdradzać partnerkę i chwalić się tym na priv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 596 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Nie masz nic, czym można się pochwalić. Dlatego dowalasz z zazdrości. Masz 42 lata i nie uważasz, że jednak ten kwas hialuronowy może ci szkodzić? ja mam wszystko właśnie, czego ty nie masz i nie bedziesz miec. I dlatego wymyślasz jakies farmazony o mnie z dopy wzięte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 596 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał: A dlaczego wypracowana nie jest idealna? Liczy się to jaka jest a nie jaką metodą zyskana. bo srejzi tak wczoraj napisala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki Buu 7 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Jak nie masz co robić, tylko do 5 rano tu siedzisz i piszesz z Leżakiem śmieszkując, to nie mam więcej pytań. Ty się kompletnie nie szanujesz.. A reszta jest milczeniem. Jak sie nie ma chetnych to nue sztuka trzymac cnote Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seks bomba 8 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Już masz na avku, nie wystarczy? Moon podobno dostawał bardziej hot fotki ja też bym chciał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 314 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: Bo mam. . I to jedyne co masz, w tym twoim szarym życiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBynajmniejBoża 46 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Wolę sikać pod siebie, niż zdradzać partnerkę i chwalić się tym na priv Każdy tak gadał a potem sorry wyszło jak wyszło. Ale chwalenie się tym komukokwiekto już wyższa Szkoła zyebania jednak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 385 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Wolę sikać pod siebie, niż zdradzać partnerkę i chwalić się tym na priv Elka też zdradza i ty też zdradzasz. ...ddalaj spać, bo nic nie wiesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 596 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, BabkaBynajmniejBoża napisał: To prawda. Katować się dla mięśni jak u chlopa i wyglądać jak kloc. Po chùi. lepiej sie zapuścić ? nóg też nie golisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBynajmniejBoża 46 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Bo mam. . Pokaz chce se porównać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 56 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Qwerty88 napisał: ja mam wszystko właśnie, czego ty nie masz i nie bedziesz miec. I dlatego wymyślasz jakies farmazony o mnie z dopy wzięte Za dużo wypiła wòdki albo przedawkowała tabsy, pisała nie pije. Wziąć poprawkę Edytowano 7 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 423 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Seks bomba napisał: Moon podobno dostawał bardziej hot fotki ja też bym chciał Podobno, właśnie, słowo klucz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach