Qwerty88 596 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, dep_sour napisał: Kochana takie odwracanie ogona nie przejdzie, łazisz za mną już dobre 3 lata twierdząc ze to dlatego ze pijana nazwałam cie nudna. Nie pal glupa ze to ja za tobą łażę. Co do intepretacji pieprza - ma prawo do swojej a ja do swojej;) w końcu to nie za nią łazisz od 2022 nazywając zapijaczona imigrantka mnie dziwi ze wysłałaś mu zdjęcia ‚ do oceny ‚ pozwól gawiedzi ocenić przecież to ciebie wszyscy tu kojarzyli z zamiłowania do kieliszka. Z niczego sie to nie wzielo. A nie wyjechałas do pracy za granice? To tez sobie wymyśliłam?? Chciałaś mnie tu zdeprecjonować i zagwiazdorzyć ale nie przypuszczalas że wszystko do mnie dotrze i odbije ci sie czkawką. Nawet libed pisal że jak ze mna zadarlas to musisz sie ze mna meczyć. Tego też pewnie nie pamieta ale ja mam na szczescie duzo lepsza pamiec 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 385 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Caryca łabędzica napisał: Idźcie się umyć albo coś, bo ja muszę modły odprawić. Potem wrócę Już się umyłam. Pomódl się za mnie siostro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dep_sour 111 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Qwerty88 napisał: przeczytaj post Carycy, bo ty trąbisz o kompromie której nie było. Caryca pojaśniła idealnie - nie ma takiego słowa pojasnic - wczoraj kilka osób ci pisało żebyś sie skończyła kompromitować - może posłuchasz? To nie jest tak ze temat upadł dziś jest nowy dzień wiec zakasujesz rękawy i redagujesz te historie na nowo;) no nie to tak nie działa dla mnie to komproma - wbijanie typowi i wysyłanie figury do oceny bo rzekomo sie myli co Do bmi jest już komproma sama w sobie a do tego pisanie do mnie i straszenie jakimiś skrinami jak sie nie zamknę są podwójna komproma no jesteś po prostu zalosna i nie jestem odosobniona w tej opinii z tego co wczoraj poczytalam wiec mam prośbę bo chciałabym już isc spać - skoncz łżeć i przekręcać bo wczoraj na temacie było trochę więcej ludzi żeby ci to uszło płazem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 385 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: przecież to ciebie wszyscy tu kojarzyli z zamiłowania do kieliszka. Z niczego sie to nie wzielo. A nie wyjechałas do pracy za granice? To tez sobie wymyśliłam?? Chciałaś mnie tu zdeprecjonować i zagwiazdorzyć ale nie przypuszczalas że wszystko do mnie dotrze i odbije ci sie czkawką. Nawet libed pisal że jak ze mna zadarlas to musisz sie ze mna meczyć. Tego też pewnie nie pamieta ale ja mam na szczescie duzo lepsza pamiec I sporo screenów jak przypadło na bycie podręczną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 271 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: Wzięłam 4 paracetamol. Jutro mam w cholerę roboty i nie wiem jak to ogarnę. Niech mnie ktoś przytuli? Zawsze miałam tabletki rozkurczowe typu no- spa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 385 Napisano 6 godzin temu Koniec inby. Ostani raz ktoś napisał o mnie salowa i w dodatku łysa. Dotyczy to Malowanego Sikuna i Pravika Szczerbatka. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 105 Napisano 6 godzin temu 10 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Przylazł. nom widziałem nie każdy widzioł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREVVO 62 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, dep_sour napisał: Malowany pisanie vel łysa czy salowa to sobie odpusc bo tak piszą tu największe zyeby do niej a ty pretendujesz na jakiegos normalsa. Wiec może ogarnij kuwetę bo przeginasz pale gościu TAK, TAK, BO TYLKO MAJĄC TZIPE MOŻNA BEZKARNIE WYZYWAĆ I UMNIEJSZAĆ KAŻDEMU, OCZYWIŚCIE SPÓJRZ WPIERW JAK ONA SIĘ ODZYWA DO NIEGO I DO RESZTY, HIPOKRYTKO ŚMIESZNA I DARUJ SOBIE TEN JEDNOSTRONNY PSEUDO-MORAL NA KAŻDYM KROKU 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 596 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, dep_sour napisał: - nie ma takiego słowa pojasnic - wczoraj kilka osób ci pisało żebyś sie skończyła kompromitować - może posłuchasz? To nie jest tak ze temat upadł dziś jest nowy dzień wiec zakasujesz rękawy i redagujesz te historie na nowo;) no nie to tak nie działa dla mnie to komproma - wbijanie typowi i wysyłanie figury do oceny bo rzekomo sie myli co Do bmi jest już komproma sama w sobie a do tego pisanie do mnie i straszenie jakimiś skrinami jak sie nie zamknę są podwójna komproma no jesteś po prostu zalosna i nie jestem odosobniona w tej opinii z tego co wczoraj poczytalam wiec mam prośbę bo chciałabym już isc spać - skoncz łżeć i przekręcać bo wczoraj na temacie było trochę więcej ludzi żeby ci to uszło płazem:) A ty libeda nie znasz? Im bardziej durną tezę rzuci tym bardziej kafeteria stara się mu udowodnić, że jest w błędzie. Kojarzysz może dysputę o maśle i kościach w zupie? Qwerty po prostu wysłała mu coś przeciw jego odklejonym tezom a nie po to żeby się dowartościować. Obecnie o tym szczebiocze tylko w ramach robienia na złość krejzolce. Skopiowałam ci bo udajesz że nie przecyztałaś. Kurtyna i juz mnie nie cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 385 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, afekafe napisał: Zawsze miałam tabletki rozkurczowe typu no- spa. Nie działa 4 paracetamole zjadłam i nawet ceratę założyłam, żeby nie pobrudzić łóżka I tak co miesiąc. Juz w kwietniu miałam iść na czyszczenie, ale nie poszłam. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dep_sour 111 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: przecież to ciebie wszyscy tu kojarzyli z zamiłowania do kieliszka. Z niczego sie to nie wzielo. A nie wyjechałas do pracy za granice? To tez sobie wymyśliłam?? Chciałaś mnie tu zdeprecjonować i zagwiazdorzyć ale nie przypuszczalas że wszystko do mnie dotrze i odbije ci sie czkawką. Nawet libed pisal że jak ze mna zadarlas to musisz sie ze mna meczyć. Tego też pewnie nie pamieta ale ja mam na szczescie duzo lepsza pamiec Kobieto ja miałam ciebie literalnie w zadzie. Dla mnie byłaś i jesteś nudna (prócz tych wstawek jak wyrywałaś zonatego na weselu ale ja długo myslalam ze to troll nie ty bo nie mogę uwierzyc jak pod flagowcem można naposac coś tak zenujacego) wobec czego ja naprawdę nie wiem i nie rozumiem jak to sie stało ze mam ciebie na ogonie już KILKA LAT. dla ciebie mogę być nawet zachlana emigrantka, tylko mam prośbę - odwal sie wreszcie ode mnie bo ja nie służę do leczenia twoich niedostatków i kompleksow spróbuj z chatem gpt a jesli marzysz o moim odejściu to muszę cie zmartwić bo sporo ludzi to ma z ciebie bekę wiec roast ciebie sie tak szybko nie skonczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 385 Napisano 6 godzin temu Ciągle praca, bo coś się ważne i najważniejsze.. A tu brak żelaza i prawie anemia Kobiety mają przejepane jednak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 596 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, dep_sour napisał: Kobieto ja miałam ciebie literalnie w zadzie. Dla mnie byłaś i jesteś nudna (prócz tych wstawek jak wyrywałaś zonatego na weselu ale ja długo myslalam ze to troll nie ty bo nie mogę uwierzyc jak pod flagowcem można naposac coś tak zenujacego) wobec czego ja naprawdę nie wiem i nie rozumiem jak to sie stało ze mam ciebie na ogonie już KILKA LAT. dla ciebie mogę być nawet zachlana emigrantka, tylko mam prośbę - odwal sie wreszcie ode mnie bo ja nie służę do leczenia twoich niedostatków i kompleksow spróbuj z chatem gpt a jesli marzysz o moim odejściu to muszę cie zmartwić bo sporo ludzi to ma z ciebie bekę wiec roast ciebie sie tak szybko nie skonczy A ty libeda nie znasz? Im bardziej durną tezę rzuci tym bardziej kafeteria stara się mu udowodnić, że jest w błędzie. Kojarzysz może dysputę o maśle i kościach w zupie? Qwerty po prostu wysłała mu coś przeciw jego odklejonym tezom a nie po to żeby się dowartościować. Obecnie o tym szczebiocze tylko w ramach robienia na złość krejzolce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 274 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, hrabia Pomme de terre napisał: nom widziałem nie każdy widzioł Kłótnie angry Grażyn są o wiele ciekawsze od jego monotonnego pjerdolenia jakby chciał a nie mógł zrobić kloca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 385 Napisano 6 godzin temu Qwerty idź spać, bo worki pod oczami będziesz miała rano i nikogo na Tinderze nie wyrwiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VIII 11 Napisano 6 godzin temu ja jak widze jak pisza i cytuja sie nawzajem to nie ogarniam i wychodze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 448 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 8 minut temu, Fifofa napisał: Zawsze pisała lubi młodszych, tylko nie dodała że uposlakòw taka mała ròznica. Każdy ma jakis fetysz Edytowano 6 godzin temu przez Onaaaa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 385 Napisano 6 godzin temu Malowany 100 złotych za rozkręcenie tematu, płatne blikiem +przeprosiny i won spać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 271 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Nie działa 4 paracetamole zjadłam i nawet ceratę założyłam, żeby nie pobrudzić łóżka I tak co miesiąc. Juz w kwietniu miałam iść na czyszczenie, ale nie poszłam. I to jeden z licznych powodów, by cieszyć się z menopauzy. Wy serio nie macie zielonego pojęcia z czego się nabijacie. Jakby to był koniec świata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 448 Napisano 6 godzin temu 9 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: to nawet na dłużej starczy Czasem lepiej by ma krócej a zadziałał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dep_sour 111 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Qwerty88 napisał: A ty libeda nie znasz? Im bardziej durną tezę rzuci tym bardziej kafeteria stara się mu udowodnić, że jest w błędzie. Kojarzysz może dysputę o maśle i kościach w zupie? Qwerty po prostu wysłała mu coś przeciw jego odklejonym tezom a nie po to żeby się dowartościować. Obecnie o tym szczebiocze tylko w ramach robienia na złość krejzolce. Zle sie czujesz? Czemu wklejasz post carycy jako swój? Bo ci pasuje i zdejmuje trochę komprome wczorajsza? Ja mam inne zdanie przecież napisałam już wyżej. Dla mnie jesteś spragniona męskiej atencji zakompleksiona rycząca 40. Te pociski do mnie są żałosne. Wyciąganie tego ze do libeda coś wysyłałaś w każdej kłótni stawia ciebie w chuyowym świetle w kontekscie tych wiecznych ataków do mnie a nie mnie, bo my sie nawet wtedy jeszcze nie znaliśmy pani doktur psychiatrii i pr-u kafeteryjnego. Skoncz sie pogrążać albo znajdz faceta który sprawi ze będziesz mokra. polecam Edytowano 6 godzin temu przez dep_sour Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 385 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Owsikus Szczerbatus VIII napisał: ja jak widze jak pisza i cytuja sie nawzajem to nie ogarniam i wychodze Baby są okropne. Bądź sobą, bierz i wybieraj facetów. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 314 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Koniec inby. Ostani raz ktoś napisał o mnie salowa i w dodatku łysa. Dotyczy to Malowanego Sikuna i Pravika Szczerbatka. Będziesz tu jechana od spodu łysa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREVVO 62 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Baby są okropne. Bądź sobą, bierz i wybieraj facetów. PIĘKNE SAMOZAORANIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 385 Napisano 6 godzin temu Zamykamy temat. Idziemy spać, bo rano trzeba pozyskać kasę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przecław 1 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Nie działa 4 paracetamole zjadłam i nawet ceratę założyłam, żeby nie pobrudzić łóżka I tak co miesiąc. Juz w kwietniu miałam iść na czyszczenie, ale nie poszłam. SALOWA JESTEŚ OBRZYDLIWA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBynajmniejBoża 46 Napisano 6 godzin temu Bo pójdziecie na policję! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VIII 11 Napisano 6 godzin temu wiem, ze sa okropne, niestety dobranoc ja nie ide spac ale slodkich snow xD ja rano ide na plywalnie i bede sobie trenowal moze na silowni porobie aeroby albo moze pobiegne gdzies za miasto XDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 463 Napisano 6 godzin temu 12 minut temu, salix napisał: przechowywanie screenów i uderzanie z nimi do obecnej dziewczyny faceta z którym kiedyś miałam kontakt jest mega żenujące. Dość popularne hobby na kafeterii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 385 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Będziesz tu jechana od spodu łysa Chciałbyś, ale ja nie jestem zainteresowana. Zajmij się Elką lub Leżakiem Bosze co za dzieciak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach