niemaszuprawnień 385 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: A jeszcze na szmacie przelecieć te dwa domy osobiście bo gosposia odpada. Rany boskie jak żyć?? Wszystko da się pogodzić i stąd 30 tysięcy kroków dziennie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 463 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, dep_sour napisał: Pożądany odzew wyglądał wczoraj tak (napisze ci bo wyglada ze cie nie było chyba) ze ja generalnie nic nawet nie musiałam pisać bo kilka osób zareagowało takim wtf i ogarnij sie kobieto skrinow sie nawet nie odważyła wstawić bo totalnie gawiedź ja rozczarowała prosba żeby przestała sie kompromitować. Ale dziś widze ze jest nowy dzień nowa historia a bawcie sie ja muszę spać Czytałam wczoraj, znam qwerty i jej gierki. Ale podtrzymuję, że ją dokarmiasz obficie jak trolla. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 271 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał: Jak mi trądzik przejdzie, to tak. Masz trądzik w te dni? Czy jak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 722 Napisano 4 godziny temu 14 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Ogórek posiada żonę? i żona posiada ogórka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 385 Napisano 4 godziny temu 13 stron nabiłam Siuśkowi. Gdzie pieniądze za rozkręcenie tematu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 596 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Kaszalotte napisał: Może ona czerpie z tego poczucie wartości jakieś też, jak lubi to niech se zapjerdala Ale niech nam nie wciska że ma idealne życie. Bo do ideału tam daleko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 463 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, afekafe napisał: Bzdura. Info z pierwszej ręki. A ja mam z drugiej, że prawda. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 385 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: i żona posiada ogórka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 596 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał: Czytałam wczoraj, znam qwerty i jej gierki. Ale podtrzymuję, że ją dokarmiasz obficie jak trolla. Nabije ci milion lajków królowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 463 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, afekafe napisał: Masz trądzik w te dni? Czy jak? W rozmaite dni mi się grudy robią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VIII 10 Napisano 3 godziny temu ja tez niedlugo odpieerdole duzo krokow lubie sobie nozki rzezbic B) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 448 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: A jeszcze na szmacie przelecieć te dwa domy osobiście bo gosposia odpada. Rany boskie jak żyć?? To sie nazywa sknera jak ktoś tyle pracuje czyli kasę ma a na gosposie nie da. I nie szanuje się kompletnie tylko kasa ważna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 463 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: i żona posiada ogórka Dosiada. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dep_sour 111 Napisano 3 godziny temu 20 minut temu, Qwerty88 napisał: a ty dzisiaj grasz role mojej adwokatki? Czymze sobie zasłużyłam? Po prostu robi to co ty próbujesz pisząc o tych skrinach. Nie gadam z nią od wyborów wiec nie traktuj jej obrony i obiektywności tak swiecie serio;) pamietaj ze ona ma cie tez za niekumata i nieczytata zanim sie podniecisz chwilowym ‚sojuszem’ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 385 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: Ale niech nam nie wciska że ma idealne życie. Bo do ideału tam daleko Dobrze, że u ciebie jest ideał. Bo kto ma ule, ten ma miód, kto ma dzieci ten ma smród Chcesz swojskie jaja lub wołowinę? Albo miód? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 463 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: 13 stron nabiłam Siuśkowi. Gdzie pieniądze za rozkręcenie tematu? Gdzie są pieniądze za las? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 448 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: i żona posiada ogórka Żona ogórka może sobie kupić kiedy tylko chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 463 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Qwerty88 napisał: Ale niech nam nie wciska że ma idealne życie. Bo do ideału tam daleko Akurat jako kolejna pracoholiczka powinnaś jej bronić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 596 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, dep_sour napisał: Po prostu robi to co ty próbujesz pisząc o tych skrinach. Nie gadam z nią od wyborów wiec nie traktuj jej obrony i obiektywności tak swiecie serio;) pamietaj ze ona ma cie tez za niekumata i nieczytata zanim sie podniecisz chwilowym ‚sojuszem’ Właśnie widzę co o mnie pisze i bardzo mi się to podoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 274 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Owsikus Szczerbatus VIII napisał: dlatego jest jak jest, jest fajnie chodze sobie leisure codziennie dziewczyny i kobity sa dla mnie mile i fajnie, musze wiecej czasu z nimi spedzac w realu, bo w internecie sa okropne rozpieszczone lemingi są dla mnie zabawne dziedzi, ja tam juz nie wierze w jakies energie tylko se mysle ze jestem leniwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 596 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał: Akurat jako kolejna pracoholiczka powinnaś jej bronić. Ja nie wciskam kitów tylko pisze jak jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 463 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Qwerty88 napisał: Nabije ci milion lajków królowo No ale nie tak publicznie przy ludziach z tymi hołdami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 385 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: To sie nazywa sknera jak ktoś tyle pracuje czyli kasę ma a na gosposie nie da. I nie szanuje się kompletnie tylko kasa ważna. Zajmij się Promykiem, który wczoraj pisał, że mój ojciec to mój mąż i odwal się ode mnie kociółku. Bo ja przyjaciół tutaj nie szukam. Noe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 385 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Caryca łabędzica napisał: Gdzie są pieniądze za las? Na koncie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 596 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał: No ale nie tak publicznie przy ludziach z tymi hołdami. Bardzo mi pomogłaś dzisiaj bo się nie mogłam opędzić od tych 2 wariatek a ty im utarlas nosa modelowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 722 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, Caryca łabędzica napisał: Moje dziecko wieszczem zostanie jeśli uparcie mówi leksze? obawiam się, że nie (leksze = lżejsze?) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 463 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, dep_sour napisał: Nie gadam z nią od wyborów Już rozumiesz mój brak wielkiego entuzjazmu? Jest dokładnie tak jak napisałam. Nasraliście na te wybory tak jak na wszystkie poprzednie. Kolejny raz musimy znosić kodziarską hołotę z odklejeniem umysłowym o sfałszowanych wyborach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 448 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Zajmij się Promykiem, który wczoraj pisał, że mój ojciec to mój mąż i odwal się ode mnie kociółku. Bo ja przyjaciół tutaj nie szukam. Noe To ty mnie atakujesz tutaj cały czas. Byłam miła do dziś ale wszystko ma swoje granice. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 271 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Caryca łabędzica napisał: A ja mam z drugiej, że prawda. Widocznie ta druga strona ma taki problem i nie ma to nic wspólnego z menopauzą. Nie zamierzam wnikać co, kto i z jakiego powodu. Mnie to nie dotyczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 385 Napisano 3 godziny temu Gdybym się nie odzywała, to znaczy, że umarłam, zginęłam w wypadku) daje dużo na gaz) lub przejadły mi się wyzwiska psycholi typu łysa salowa. Niektórych miło było poznać, ale na dziś mam dosyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach