Kaszalotte 274 Napisano 10 godzin temu 5 minut temu, Malowany napisał: Ja się dziwię, że laski w ogóle z nią tu gadaja i kupują ten jej fałszywy uśmieszek w każdym komentarzu. Nie kupują ale nie doceniasz mocy gęgajacych gęsi, są ciekawsze rzeczy do roboty niż gęganie i gdakanie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 597 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Wiem. Ale nie powiem I kto tu jest szurnięty. Ciągle salowa, salowa. Dobrze się czujesz? ale co ty o mnie wiesz? jedyne zdjecie ktore tu wysłałam pokazuje moja idealna sylwetke wypracowana na silce w pocie czola. Wiec nawet jesli wypłyneło, w co wątpie, to wrzucaj, onanki lubia to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VIII 11 Napisano 10 godzin temu qwerty musisz troche sportu i pobiegac dobrze ci to zrobi, bo inaczej umrzesz przed komputerem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 385 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, salix napisał: A ty przypadkiem nie wbijałas typowi na priv z figurą do oceny i jego neutralna ocenę przechowując latami jak relikwie? No właśnie 🫤 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 597 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, salix napisał: A ty przypadkiem nie wbijałas typowi na priv z figurą do oceny jego neutralna ocenę przechowując latami jak relikwie? a czy ja sie tu chwale idealnym mezem? Masz rozum? Widzisz roznice? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 56 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Tak ale mi do nich daleko i tobie też Jak porównać z kim, zawsze dobierają piszą z takim samym IQ .Nie inaczej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 463 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, afekafe napisał: Od tego jestem ja. Już donoszę, że kupiłam paczkowane brzoskwinie w ilości 6 sztuk za 4.99 Mam podać nazwę sklepu? Zapewne netto. Przejrzałam wcześniej blixa. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 385 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Salowa gdzie twoi obrońcy? Nikt cię tutaj nie lubi Siknijmy wszyscy na zdrowie Bo Malowany tak nam właśnie powie Zaraz napisze, że w kogoś wejdzie Co to będzie, orgia chyba będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 102 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: ale co ty o mnie wiesz? jedyne zdjecie ktore tu wysłałam pokazuje moja idealna sylwetke wypracowana na silce w pocie czola. Wiec nawet jesli wypłyneło, w co wątpie, to wrzucaj, onanki lubia to Wypracowana w pocie czoła to nie jest idealna sylwetka, geny moja droga, tego nie przeskoczysz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 423 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, Seks bomba napisał: MNIE TEŻ MOZE COŚ KOCHANIE WYŚLESZ SKORO TAK Już masz na avku, nie wystarczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 314 Napisano 10 godzin temu Lepiej na każdym kroku się chwalić, jaką to ma się piękna pupcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 597 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, salix napisał: Wypracowana w pocie czoła to nie jest idealna sylwetka, geny moja droga, tego nie przeskoczysz. po cesarkach pogadamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 385 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: a czy ja sie tu chwale idealnym mezem? Masz rozum? Widzisz roznice? Nie masz nic, czym można się pochwalić. Dlatego dowalasz z zazdrości. Masz 42 lata i nie uważasz, że jednak ten kwas hialuronowy może ci szkodzić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBynajmniejBoża 46 Napisano 10 godzin temu To prawda. Katować się dla mięśni jak u chlopa i wyglądać jak kloc. Po chùi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VIII 11 Napisano 10 godzin temu (edytowany) qwerty znowu naga fote wrzuci kazdy swoja kolacje zwroci trzepac konia beda namietnie chlapac beda majetnie malowany siknac sobie lubi jego mocz kazdego ostudzi :D Edytowano 10 godzin temu przez Owsikus Szczerbatus VIII Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 385 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Lepiej na każdym kroku się chwalić, jaką to ma się piękna pupcie Bo mam. . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 463 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, salix napisał: Wypracowana w pocie czoła to nie jest idealna sylwetka, geny moja droga, tego nie przeskoczysz. A dlaczego wypracowana nie jest idealna? Liczy się to jaka jest a nie jaką metodą zyskana. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 722 Napisano 10 godzin temu 7 minut temu, afekafe napisał: Od tego jestem ja. Już donoszę, że kupiłam paczkowane brzoskwinie w ilości 6 sztuk za 4.99 Mam podać nazwę sklepu? pewnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 314 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: Siknijmy wszyscy na zdrowie Bo Malowany tak nam właśnie powie Zaraz napisze, że w kogoś wejdzie Co to będzie, orgia chyba będzie Wolę sikać pod siebie, niż zdradzać partnerkę i chwalić się tym na priv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 597 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Nie masz nic, czym można się pochwalić. Dlatego dowalasz z zazdrości. Masz 42 lata i nie uważasz, że jednak ten kwas hialuronowy może ci szkodzić? ja mam wszystko właśnie, czego ty nie masz i nie bedziesz miec. I dlatego wymyślasz jakies farmazony o mnie z dopy wzięte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 597 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał: A dlaczego wypracowana nie jest idealna? Liczy się to jaka jest a nie jaką metodą zyskana. bo srejzi tak wczoraj napisala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki Buu 7 Napisano 10 godzin temu 5 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Jak nie masz co robić, tylko do 5 rano tu siedzisz i piszesz z Leżakiem śmieszkując, to nie mam więcej pytań. Ty się kompletnie nie szanujesz.. A reszta jest milczeniem. Jak sie nie ma chetnych to nue sztuka trzymac cnote Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seks bomba 8 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Już masz na avku, nie wystarczy? Moon podobno dostawał bardziej hot fotki ja też bym chciał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 314 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: Bo mam. . I to jedyne co masz, w tym twoim szarym życiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBynajmniejBoża 46 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Wolę sikać pod siebie, niż zdradzać partnerkę i chwalić się tym na priv Każdy tak gadał a potem sorry wyszło jak wyszło. Ale chwalenie się tym komukokwiekto już wyższa Szkoła zyebania jednak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 385 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Wolę sikać pod siebie, niż zdradzać partnerkę i chwalić się tym na priv Elka też zdradza i ty też zdradzasz. ...ddalaj spać, bo nic nie wiesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 597 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, BabkaBynajmniejBoża napisał: To prawda. Katować się dla mięśni jak u chlopa i wyglądać jak kloc. Po chùi. lepiej sie zapuścić ? nóg też nie golisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBynajmniejBoża 46 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Bo mam. . Pokaz chce se porównać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 56 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Qwerty88 napisał: ja mam wszystko właśnie, czego ty nie masz i nie bedziesz miec. I dlatego wymyślasz jakies farmazony o mnie z dopy wzięte Za dużo wypiła wòdki albo przedawkowała tabsy, pisała nie pije. Wziąć poprawkę Edytowano 10 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 423 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Seks bomba napisał: Moon podobno dostawał bardziej hot fotki ja też bym chciał Podobno, właśnie, słowo klucz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach