Spaghetti... 167 Napisano niedziela o 20:15 (edytowany) ... Edytowano niedziela o 20:15 przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 167 Napisano niedziela o 20:33 .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 167 Napisano niedziela o 20:41 6 minut temu, BabkaBynajmniejBoża napisał: W reklamie samochodu użyli mojej piosenki huh Bardzo mnie to interesuje ... Boni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 167 Napisano niedziela o 20:44 1 minutę temu, BabkaBynajmniejBoża napisał: A co mnie to interesuje z kolei? Zresztą masz rację słuchaj se sam tego szitu w zapętleniu. Ciao Skoro Cię nie interesuje, to nie musisz wchodzić w mój muzyczny teren Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 167 Napisano niedziela o 20:48 1 minutę temu, BabkaBynajmniejBoża napisał: Chciałam se posłuchać muzyki ale zapomniałam że zawsze masz jakieś sapy i nie jestes normalny. Nawet ja mam czasami naiwność w sobie. Już nie wchodzę. Zegnam i spjerdalaj Nie bronię Ci słuchać i pisać, ale każdy tekst z mojej strony odbierasz jak atak i słownictowo końcowe to potwierdza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margo. 40 Napisano niedziela o 21:04 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 167 Napisano niedziela o 21:17 ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 39 Napisano niedziela o 21:18 43 minuty temu, BabkaBynajmniejBoża napisał: W reklamie samochodu użyli mojej piosenki huh Ty lubiłaś wstawiać wokale czarnych z dobrymi głosami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 453 Napisano niedziela o 21:21 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 167 Napisano niedziela o 21:34 ... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 167 Napisano niedziela o 23:21 (edytowany) Edytowano niedziela o 23:21 przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 167 Napisano 18 godzin temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 167 Napisano 16 godzin temu .. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 167 Napisano 16 godzin temu Na noc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 109 Napisano 15 godzin temu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 167 Napisano 14 godzin temu . . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach