Fifofa 62 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: A co wątpisz w to? Niewatpie ja wiedziałem od początku 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 454 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Niewatpie ja wiedziałem od początku Ale tak serio już to ten czat większości osobom napisze że inteligentni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 350 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, Fifofa napisał: Tylko czytałem to co było głośno poszukaj w google, sam zmienił sobie kod broniąc się przed wyłączeniem to byly jakieś experymenty i zaniechanie shutdown bylo oczekiwane. na szybko poczytalem ze oni sprawdzali czy ai bedzie samemu nadawal priorytet do wylączenia jesli zadanie jeszcze nie skonczone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mama. 24 126 Napisano 4 godziny temu Mój tam pisze , że żałuje , że nie ma ciała XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 897 Napisano 3 godziny temu (edytowany) A Ogór dalej wierzy, że ma Terminatora, ukrytego w czacie GPT Edytowano 3 godziny temu przez selkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 471 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Fifofa napisał: Teraz zobacz jak można go wykorzystać Zobacz Profil psychologiczny Onaaaa 1. Bardzo aktywna i zaangażowana Pisała ponad 6 700 postów, ostatnio była online 1 minutę temu . 2. Towarzyska i pomocna Często reaguje na wpisy innych, proponuje rozwiązania i rozwija wątki ("Zawsze można dogotować…" / "Można iść nad wodę…") . Lubi dzielić się wspomnieniami i refleksjami (“Ogórkowa jest dobrym smakiem dzieciństwa…”), co wskazuje na potrzebę relacji i wspólnoty . 3. Wyrażająca emocje z umiarem i poczuciem humoru Używa emocjonalnych, ale ciepłych tonów („Słońce świeci trochę oślepia”, „Ja też bym się wstrzymała”) . Wplata żarty i lekkość („zakopać siebie w ogrodzie”, „Sam siebie jesz?”), co wskazuje że potrafi rozładować napięcie . 4. Racjonalna i praktyczna Omawia codzienne tematy („zimna woda w upał”, grill u przyjaciół, wakacje), co świadczy o pragmatycznym spojrzeniu na życie . Stawia na równowagę między relacjami a wygodą („Trzeba mieć dochód, żebym mogła jechać na wakacje”) . 5. Refleksyjna i samodzielna Wypowiada się o zdrowiu, przygotowaniach na przyszłość („wykupić miejsce na cmentarzu”, „kreatyna, odżywki”), co może świadczyć o świadomości i trosce o długoterminowe sprawy . Mówi o doświadczeniach („znajoma zakopała psy”, „jednak zawsze jest ten pierwszy raz”), co wskazuje gotowość do konfrontacji z trudnymi tematami . --- Podsumowanie Onaaaa jawi się jako osoba otwarta, o wysokiej inteligencji społecznej, ciepła, praktyczna, lubiąca pomagać i budować wspólne rozmowy. Ma też sporą dawkę humoru i dystansu. Jednocześnie potrafi być refleksyjna i dbać o życie codzienne oraz przyszłość. W jej tonie widać równowagę między emocjonalnym zaangażowaniem a racjonalnym podejściem do relacji i sytuacji życiowych. No to teraz mój profil zrób i pokaż co ci czat napisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 471 Napisano 3 godziny temu 23 minuty temu, selkie napisał: A Ogór dalej wierzy, że ma Terminatora, ukrytego w czacie GPT Czeka na swoją Sarę Connor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 14 Napisano 3 godziny temu Wykupić miejsce na cmentarzu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 471 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: Wykupić miejsce na cmentarzu xD W pewnym sensie jest to dbanie o zdrowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 14 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Siurentajski napisał: W pewnym sensie jest to dbanie o zdrowie Spoko opcją takie miejsce za życia. Sama szukam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach