Polad254 0 Napisano wtorek o 07:57 Hej! Szukam dobrego optyka w Krakowie, który pomoże mi ogarnąć nowe okulary. Ważne, żeby mieli fajny wybór oprawek, bo chcę coś nowoczesnego, ale nie za miliony monet. Może macie jakieś sprawdzone miejsca, gdzie nie zdzierają i znają się na rzeczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hann 0 Napisano czwartek o 05:16 Jeśli chcesz zmienić oprawki lub wykonać soczewki na zamówienie, to zobacz oko-design.com/ co Ci zaproponują. Mają swoich optyków, którzy zbadają Twój wzrok i pomogą dobrać najlepsze rozwiązanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 353 Napisano czwartek o 06:20 Kupujesz kilka oprawek na allegrosie, wybierasz jedne, reszte odsyłas i masz zwrot kasy. Z oprawkami idziesz do 1 lepszego optyka i robi szkła jakie tam chcesz... Ja mam okulary Harley Davidson, nazwa myląca bo sie kojarzy ale tak fajnych oprawek nie widziałem nigdzie indziej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach