afekafe 273 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, owsikus szczerbatus napisał: Dajcie kanapeczk dziewczyny Babcia w Polsce najlepsze kanapeczki mi serwuje ahh Gdybyś sam sobie pichcił, dałabym ci przepisać na bułeczki/zapiekanki z patelni. Jestem z siebie dumna, że coś takiego znalazłam w necie, zmieniłam składniki i już 6 razy zrobiłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 790 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, miramar napisał: No bo co miałam myśleć jak przeczytałam "stojący"? Do tego "sztywny". No wybacz. Muszę być ostrożniejszy w doborze wyrazów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 7 godzin temu Miecz juz idzie do Ciebie, milej kolacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 7 godzin temu Tak sie sklada ze u babci jadalem zapiekanki z patelni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 256 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Niе otwieraj oczu napisał: Oczywiście że można mówić jedno , a myśleć drugie i robić jeszcze trzecie . To się nazywa poprawność polityczna . Chodzi o to, że "tak" za "tak" było a "nie" za "nie". Bez światłocienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 7 godzin temu Tak lub nie oby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 256 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Muszę być ostrożniejszy w doborze wyrazów Wolę spontaniczność. Tak sobie tylko napisałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 7 godzin temu Ogarniam przed domem ale faza ja pieerdole Spontanicznosc https://paczaizm.pl/content/wp-content/uploads/ogarniam-przed-domem-ale-faza-ja-...-spontanicznosc.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 256 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, owsikus szczerbatus napisał: Tak sie sklada ze u babci jadalem zapiekanki z patelni Dobre! A znasz gustu francuskie? Pieczywo panierowane jajkiem i smażone na patelni? Pychota. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 256 Napisano 7 godzin temu Nie otwieram linków z forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 790 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, miramar napisał: Wolę spontaniczność. W tym towarzystwie świętej inkwizycji?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 7 godzin temu Calkiem mozliwe, ze tez jadalem, ale to dawno temu, jak zylem w PL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 7 godzin temu Haha tam stary dziadek siedzi przed domem zdjecie z naszej klasy nic podejrzanego zabawna fotka xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 256 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: W tym towarzystwie świętej inkwizycji?! A kto bogatemu zabroni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 256 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, owsikus szczerbatus napisał: Haha tam stary dziadek siedzi przed domem zdjecie z naszej klasy nic podejrzanego zabawna fotka xD Jeśli tam będzie jakieś świństwo to nie wiem, co Ci zrobię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 6 godzin temu Nje jest, mozesz mi zaufac, to zabawne foto ze slowem spontanicznosc Xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 6 godzin temu Jak widze spontanicznosc.to mi sie to lrzypomina xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 897 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, miramar napisał: Dobre! A znasz gustu francuskie? Pieczywo panierowane jajkiem i smażone na patelni? Pychota. Pychota U nas mężczyzna to robi, a kobiety (duża i mała) pałaszują ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 256 Napisano 6 godzin temu 10 minut temu, Miecz napisał: Nie rób tego! Wychodzę! Brum! Lubię Cię nad życie! Ale najpierw wejdź! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 6 godzin temu Milej kolacji xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 256 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, selkie napisał: Pychota U nas mężczyzna to robi, a kobiety (duża i mała) pałaszują A tak się jakiś złożyło, że ostatnio takie tosty robiła mi kobieta. Ale nie chciała zostać moją żoną. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 6 godzin temu To pech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 256 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, owsikus szczerbatus napisał: To pech I to jaki! Ona rewelacyjnie gotuje i ma fenomenalną wiedzę na temat muzyki. Na dodatek żegluje i jest zawsze na tak. Prawie zawsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 113 Napisano 6 godzin temu 35 minut temu, Miecz napisał: Bo on tak jak ja je czereśnie z pestkami On sie dyskretnie pozbywa pestek wiec nie bierz niego przykladu i trucizny nie jedz, a jak już chcesz koniecznie jeść pestki, to może jednak tych jadalnych spróbuj. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 6 godzin temu Moze polizcie sobie farfeluna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 476 Napisano 6 godzin temu 9 minut temu, miramar napisał: Ale najpierw wejdź! Brum! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 113 Napisano 6 godzin temu 36 minut temu, miramar napisał: Bób! PrzypoPrzypomniałaś mi! Dzięki. Przegapiłaś początek sezonu, ja już od dwóch tygodni zajadam się bobem i jeszcze mi się nie znudziło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 6 godzin temu Wejdz we mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 6 godzin temu Zazdroszcze bobu tez bym zjadl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 256 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, owsikus szczerbatus napisał: Moze polizcie sobie farfeluna To jest miłość platoniczna. Zero seksu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach