owsikus szczerbatus 13 Napisano 7 godzin temu Ahh po slubie tez zero seeksu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 724 Napisano 7 godzin temu 18 minut temu, miramar napisał: Dobre! A znasz gustu francuskie? Pieczywo panierowane jajkiem i smażone na patelni? Pychota. jajochlebki !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 256 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, owsikus szczerbatus napisał: Wejdz we mnie A idź z takimi propozycjami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 256 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, owsikus szczerbatus napisał: Ahh po slubie tez zero seeksu? Absolutne zero. To będzie układ kulinarny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 7 godzin temu To twoja propozycja do miecza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 7 godzin temu No w koncu gdzies pojde, nie martw sie ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 113 Napisano 7 godzin temu 19 minut temu, miramar napisał: Dobre! A znasz gustu francuskie? Pieczywo panierowane jajkiem i smażone na patelni? Pychota. Aż dziwne ze chleb panierowany w jajku może być dobry, i to na słodko i wytrawnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 7 godzin temu (edytowany) Spoko to milej relacji kulijarnejxD Edytowano 7 godzin temu przez owsikus szczerbatus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 724 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, miramar napisał: Na dodatek żegluje i jest zawsze na tak. a powiedziała Ci, gdzie się trzyma klucz do kilwatera? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 476 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, salix napisał: Przegapiłaś początek sezonu, ja już od dwóch tygodni zajadam się bobem i jeszcze mi się nie znudziło. Czy już jest "tanio"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 256 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, owsikus szczerbatus napisał: To twoja propozycja do miecza No bo, żeby wyjść najpierw trzeba wejść. To chyba logiczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 790 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, salix napisał: Przegapiłaś początek sezonu, ja już od dwóch tygodni zajadam się bobem i jeszcze mi się nie znudziło. Lubię ten duży, ale i mniejszym nie pogardzę. Kilogram mam na dwa dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 7 godzin temu Ja nie gotuje, bo nie mam na prad, jestem biedakiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 7 godzin temu No ja nie rozumiem mirabar, przykro mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 11 Napisano 7 godzin temu Jutro se ugotuje z kilo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 113 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał: Czy już jest "tanio"? Dzisiaj 10,90 więc tanio, zaczynałam od 28 zł za 0,5 kg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 256 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, salix napisał: Aż dziwne ze chleb panierowany w jajku może być dobry, i to na słodko i wytrawnie. Ja tylko na słucki ale niejaka Pokraka napisała kiedyś, że można na wytrawnie i to było odkrycie życia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 790 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał: Czy już jest "tanio"? Codziennie cena spada, ale jeszcze utrzymuje się na poziomie 15-20 zł za kilogram. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 724 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał: Czy już jest "tanio"? 25zł/kg to chyba jeszcze nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 256 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: a powiedziała Ci, gdzie się trzyma klucz do kilwatera? Ja nie rozumiem co ona do mnie mówi o tym całym żeglowaniu. Ja tylko oczami mrugał, żeby się nie wydało, że się na tym nie znam. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 7 godzin temu Nie stac mnie na gotowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 790 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: Jutro se ugotuje z kilo To jest gorsze od słonecznika. Jak zacznę jeść to do końca, bez odrywania się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 256 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Codziennie cena spada, ale jeszcze utrzymuje się na poziomie 15-20 zł za kilogram. Kupowałam po 10 za pół kilo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 39 Napisano 7 godzin temu 3 godziny temu, miramar napisał: Nie oblewasz olejem ale polerujesz ściereczka z trzema kroplami. Spróbuję. Dzięki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 11 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: To jest gorsze od słonecznika. Jak zacznę jeść to do końca, bez odrywania się. Ze skoro jem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 256 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: To jest gorsze od słonecznika. Jak zacznę jeść to do końca, bez odrywania się. Ma parzyć w palce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 7 godzin temu Ja curry dzisiaj jadlem mniam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 256 Napisano 7 godzin temu 9 minut temu, Caryca łabędzica napisał: Brum! No co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 11 Napisano 7 godzin temu Ale mi ciężko jezu. I nogi bolo na pogodę. Fatalny dzień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 790 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: Ze skoro jem. Ale musi być dobrze posolony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach