Niе otwieraj oczu 103 Napisano 12 godzin temu 9 minut temu, Onaaaa napisał: Noe boje sie kija Wiem i lubisz lać typów. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 12 godzin temu Lezak jest brudasem to wiadomo. Wystarczy wyciągnąć wnioski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 43 Napisano 11 godzin temu 56 minut temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: Lezak jest brudasem to wiadomo. Wystarczy wyciągnąć wnioski. Mi się wydaje że taki ktoś jak leżak nie istnieje. On tu pisze żeby tylko pisać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 43 Napisano 11 godzin temu 1 godzinę temu, Niе otwieraj oczu napisał: Problem rozwiązany i kupić nowy jeżeli rażą jakieś niedoróbki. Tak pewnie zrobię, czarny kupię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 103 Napisano 11 godzin temu 5 minut temu, _Gretta napisał: Mi się wydaje że taki ktoś jak leżak nie istnieje. On tu pisze żeby tylko pisać. Ktoś kto robi wszystko żeby zniechęcić do siebie w życiu tutaj nie szuka kobiety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 103 Napisano 11 godzin temu 11 minut temu, _Gretta napisał: Tak pewnie zrobię, czarny kupię No jeżeli będzie pasował . Taki ze szkła hartowanego ? Ja wolę stal , bo praktyczniejsze . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 462 Napisano 10 godzin temu 15 minut temu, _Gretta napisał: Mi się wydaje że taki ktoś jak leżak nie istnieje. On tu pisze żeby tylko pisać. A wiesz mam podobne przemyślenia. Tak jakby robił sobie jaja z innych tutaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 462 Napisano 10 godzin temu 1 godzinę temu, Niе otwieraj oczu napisał: Wiem i lubisz lać typów. Nie no miła jestem a przynajmniej sie staram z różnym skutkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 103 Napisano 10 godzin temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: A wiesz mam podobne przemyślenia. Tak jakby robił sobie jaja z innych tutaj. Od pewnego momentu przesadził opisując jak zrobił szambo w chacie żeby wzbudzić emocje gawiedzi i większość chwyciło przynętę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 103 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Nie no miła jestem a przynajmniej sie staram z różnym skutkiem Te ciche wody takie są . 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 462 Napisano 10 godzin temu 10 minut temu, Niе otwieraj oczu napisał: Od pewnego momentu przesadził opisując jak zrobił szambo w chacie żeby wzbudzić emocje gawiedzi i większość chwyciło przynętę. Ale i te ubrania że wyrzuca jak pochodzi albo te klopsy ciągle że je z kopytkami. Nie to jakaś głupota jest by wierzyli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 462 Napisano 10 godzin temu 11 minut temu, Niе otwieraj oczu napisał: Te ciche wody takie są . Cicha woda brzegi rwie, Nie wiesz nawet jak i gdzie. Nie zdążysz nawet zabezpieczyć się, Bo nie zna nikt metody, By się ustrzec cichej wody. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 103 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Cicha woda brzegi rwie, Nie wiesz nawet jak i gdzie. Nie zdążysz nawet zabezpieczyć się, Bo nie zna nikt metody, By się ustrzec cichej wody. Natomiast te co dużo ryczą mało mleka dają, czy jakoś tak. Śpiewasz o demonach niedościgłych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 462 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Niе otwieraj oczu napisał: Natomiast te co dużo ryczą mało mleka dają, czy jakoś tak. Śpiewasz o demonach niedościgłych. Tak jest jak to w życiu ktoś dużo o czymś moŵi to tego nie ma i to chce to normalne. Spiewam o tobie bo ciężko cie dogonić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 64 Napisano 10 godzin temu 41 minut temu, Onaaaa napisał: A wiesz mam podobne przemyślenia. Tak jakby robił sobie jaja z innych tutaj. Na żywo nie zobaczysz mało wychodzą z domu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 43 Napisano 10 godzin temu 39 minut temu, Onaaaa napisał: A wiesz mam podobne przemyślenia. Tak jakby robił sobie jaja z innych tutaj. Bo robi. Samo to, że napisał że 2 lata pościeli nie prał i czeka na reakcje 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 43 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Na żywo nie zobaczysz mało wychodzą z domu. To trzeba w domu zobaczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 103 Napisano 10 godzin temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Tak jest jak to w życiu ktoś dużo o czymś moŵi to tego nie ma i to chce to normalne. Spiewam o tobie bo ciężko cie dogonić Tobie się udało , bo dobrze biegasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 462 Napisano 10 godzin temu 9 minut temu, Fifofa napisał: Na żywo nie zobaczysz mało wychodzą z domu. A chciałam takiego zobaczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 64 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: A chciałam takiego zobaczyć. Trudno znaleźć tacy nawet nie podejdą bo się boją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 462 Napisano 10 godzin temu 5 minut temu, Niе otwieraj oczu napisał: Tobie się udało , bo dobrze biegasz. Nas nie dogonią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 462 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, Fifofa napisał: Trudno znaleźć tacy nawet nie podejdą bo się boją. Nie rozumiem jak można bać się z kimś porozmawiać ale niedawno czytałam artykuł ze młodzi boją sie rozmawiać przez telefon bo oni tylko smsy chcą pisać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 43 Napisano 9 godzin temu 1 godzinę temu, Niе otwieraj oczu napisał: No jeżeli będzie pasował . Taki ze szkła hartowanego ? Ja wolę stal , bo praktyczniejsze . Ze stali, proszkowo malowany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 103 Napisano 9 godzin temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Nas nie dogonią Jak się zatrzymamy to dogonią i ciągle przecież nie będziemy biec, bo trzeba się położyć zwłaszcza o tej porze celem regeneracji i takie tam . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 43 Napisano 9 godzin temu Dobranoc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 103 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, _Gretta napisał: Ze stali, proszkowo malowany. Ja akurat lubię chromy, a biały i czarny odpada bo ten pierwszy żółknie, a drugi nie pasował do kuchni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 103 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, _Gretta napisał: Dobranoc No i czarny okap sugeruje nowoczesną kuchnię .Ja na szczęście jestem już dawno po modernizacji. Dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 462 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Niе otwieraj oczu napisał: Jak się zatrzymamy to dogonią i ciągle przecież nie będziemy biec, bo trzeba się położyć zwłaszcza o tej porze celem regeneracji i takie tam . Weź no przestań sprowadzać mnie na ziemię jak ja bujam w obłokach ciebie dogonią a ty sciemnisz że sam biegłeś bede ukryta w rowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 103 Napisano 9 godzin temu 10 minut temu, Onaaaa napisał: Nie rozumiem jak można bać się z kimś porozmawiać ale niedawno czytałam artykuł ze młodzi boją sie rozmawiać przez telefon bo oni tylko smsy chcą pisać. To jakaś fobia musi być , bo jeszcze można zrozumieć, że ktoś nie ma śmiałości w cztery oczy , ale żeby przez telefon się bać. Nowe pokolenie to jak inny gatunek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 103 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Weź no przestań sprowadzać mnie na ziemię jak ja bujam w obłokach ciebie dogonią a ty sciemnisz że sam biegłeś bede ukryta w rowie Do sypialni Cię sprowadziłem , bo jakoś tak wyszło instynktownie. Na flaszkę dałem komuś i pobiegł więc jego gonią , bo ja mózgiem bardziej pracuje w takich nagłych sytuacjach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach