miramar 261 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: Postoisz minutę w bezruchu i światło zgaśnie. Potem kucnieszci znowu poczekasz aż zgaśnie. A Tu skąd to wiesz? Czy aby nie z autopsji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 791 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, miramar napisał: Rozumiem Cię. Z tym, że profesjonalny naukowiec i badacz musi zachowywać zimny obiektywizm. Muszę jeszcze nad tym popracować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 261 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Na drzwiach wejściowych do budynku łącznie ze zdjęciem delikwenta. Jak to zdjęcie od strony narzędzia przestępstwa będzie to jeszcze pół biedy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 261 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: Muszę jeszcze nad tym popracować. Nad oziębłością badawczą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 261 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Caryca łabędzica napisał: Srają na łeb na Rynku. U mnie to by było pod samą Kolumną Zygmunta. Trochę kiepsko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 791 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, miramar napisał: A Tu skąd to wiesz? Czy aby nie z autopsji? Wiedziałem, że prędzej czy później o to zapytasz Nie, moje nocne powroty do domu po upojnym wieczorze zawsze się tak kończyły. Świeci się żarówka, szukam kluczy. Wyjmuję klucze, światło gaśnie. Robię pajacyka, światło świeci. Już prawie mam klucz w dziurce, światło gaśnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 261 Napisano 5 godzin temu Ogórek będzie przeszczęśliwy kiedy zobaczy tyle stron o qpie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 791 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, miramar napisał: Jak to zdjęcie od strony narzędzia przestępstwa będzie to jeszcze pół biedy. Są i tacy, którzy i po tym Cię poznają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 791 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, miramar napisał: Ogórek będzie przeszczęśliwy kiedy zobaczy tyle stron o qpie. A firanki całe w krochmalu Uciekam. Cześć Brum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 261 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: Wiedziałem, że prędzej czy później o to zapytasz Nie, moje nocne powroty do domu po upojnym wieczorze zawsze się tak kończyły. Świeci się żarówka, szukam kluczy. Wyjmuję klucze, światło gaśnie. Robię pajacyka, światło świeci. Już prawie mam klucz w dziurce, światło gaśnie. Nie mogło być inaczej. Twoje rady były bardzo profesjonalne. Ja na okoliczność braku światła mam specjalną latarenkę w torebce. Z tym, że trzeba ją namacać w torbie w po ciemku. To duży minus tego sprzętu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 261 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Miecz napisał: A firanki całe w krochmalu Uciekam. Cześć Brum Ciał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 62 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, miramar napisał: Ogórek będzie przeszczęśliwy kiedy zobaczy tyle stron o qpie. Niech patrzy na siebie,.nie wymyśla rywala wymyślonego ja nim nie jestem. Edytowano 5 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 387 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Niech sobie patrzy na siebie,.nie wymyśla rywala wymyślonego ja nim nie jestem. A kim jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 62 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: A kim jesteś? Sobą cięzko mnie podrobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 62 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: A kim jesteś? Niektòrzy potrzebują kogoś sami nie umieją. Zanim sobie jechać robić co tam chcą . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 261 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Fifofa napisał: Niech patrzy na siebie,.nie wymyśla rywala wymyślonego ja nim nie jestem. Nie uważam Cię za rywala. Pamiętam jak kiedyś rozwijał się temat o różnych ludzkich wydzielinach i to komentowałeś. Przypomniało mi się to i dlatego napisałam uwagę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 62 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, miramar napisał: Nie uważam Cię za rywala. Pamiętam jak kiedyś rozwijał się temat o różnych ludzkich wydzielinach i to komentowałeś. Przypomniało mi się to i dlatego napisałam uwagę. To poco odnosicie do mojej osoby Leżaka sobie znaleźć nie możecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 350 Napisano 5 godzin temu 11 minut temu, miramar napisał: Ciał. raz piszesz ciau raz ciał. to jakis szyfr? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 261 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: To poco odnosicie do mojej osoby Leżaka sobie znaleźć nie możecie? Bo to Ty a nie Leżak komentowałeś wpisy o rzyganiu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 261 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: raz piszesz ciau raz ciał. to jakis szyfr? Zawsze piszę "ciał". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 39 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: raz piszesz ciau raz ciał. to jakis szyfr? Ciao Bambino Edytowano 4 godziny temu przez _Gretta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 62 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, miramar napisał: Bo to Ty a nie Leżak komentowałeś wpisy o rzyganiu. Nie pamiętam kontekstu, napewno wolę dobry gust nie odwrotny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 39 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, miramar napisał: Zawsze piszę "ciał". Już mi się mylisz z "Mama 24."Wstawiaj tego niebieskiego ptaka Edytowano 4 godziny temu przez _Gretta EMOTKI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 261 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Nie pamiętam kontekstu, napewno wolę dobry gust nie odwrotny Nie zarzucam Ci braku dobrego gustu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 261 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, _Gretta napisał: Już mi się mylisz z "Mama 24."Wstawiaj tego niebieskiego ptaka Mogę wstawić zblazowane anioły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 62 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, miramar napisał: Nie zarzucam Ci braku dobrego gustu. Tak siak skończcie z tym, ja ani swatka nie jestem ani rywalem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 39 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, miramar napisał: Mogę wstawić zblazowane anioły. No nie wiem, popatrz tylko https://f.kafeteria.pl/profile/194101992-mama-24/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 261 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Tak siak skończcie z tym, ja ani swatka nie jestem ani rywalem. Ogórek - jak ja Cię prosiłam, żebyś mnie nie wyzywał od starych bab to miałeś to gdzieś. Zasada symetrii obowiązuje w obydwie strony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 261 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, _Gretta napisał: No nie wiem, popatrz tylko Lubię ten obrazek. Dobrze mi się kojarzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 898 Napisano 4 godziny temu Rozumiem, że te 17 stron nie jest o myciu nierdzewki W sumie nie wiem, o co chodzi w problemie, nierdzewka dobrze się myje, wystarczy jakikolwiek spray z takim przeznaczeniem i ręcznik papierowy. Do zatłuszczonych powierzchni w użytym środku muszą być składniki odtłuszczające Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach