Onaaaa 464 Napisano 17 godzin temu 3 minuty temu, Niе otwieraj oczu napisał: To jakaś fobia musi być , bo jeszcze można zrozumieć, że ktoś nie ma śmiałości w cztery oczy , ale żeby przez telefon się bać. Nowe pokolenie to jak inny gatunek. To jest prawda bo kuzyn jak pojechał na wakacje to zamawial córce pizze bo ona bała sie zadzwonić. Ona miała 17 lat. Mój syn sie nie boi dzwonić ale boi sie gdy wraca skąś a widzi sąsiada bo nie chce z nim gadać. Mówię mu powiedz dzień dobry i idz dalej ale on sie boi ze ten sąsiad będzie cóś mówił itp.. eh czasy die zmieniły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus II 4 Napisano 17 godzin temu Ja gdy plywam w rzece tovtez sie boje ludzi bi zaraz bedzie mnie ktos zagadywal W ogole do dziewczyn tez sie boje odzywac ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus II 4 Napisano 17 godzin temu W polsce jak plywalem w rzece i kapalem to sie balem ze zaraz jakis wedkarz podejdzie i bedzie wypytywal co ja robie i sie interesowal a ja nie chce nikogo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 464 Napisano 17 godzin temu 4 minuty temu, owsikus szczerbatus II napisał: Ja gdy plywam w rzece tovtez sie boje ludzi bi zaraz bedzie mnie ktos zagadywal W ogole do dziewczyn tez sie boje odzywac ;( Tak już jest że niektórzy boją sie ludzi. Ja sie nie boje i lubie z każdym rozmawiać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 104 Napisano 16 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: To jest prawda bo kuzyn jak pojechał na wakacje to zamawial córce pizze bo ona bała sie zadzwonić. Ona miała 17 lat. Mój syn sie nie boi dzwonić ale boi sie gdy wraca skąś a widzi sąsiada bo nie chce z nim gadać. Mówię mu powiedz dzień dobry i idz dalej ale on sie boi ze ten sąsiad będzie cóś mówił itp.. eh czasy die zmieniły. Cieszy mnie , że nie jestem tym pokoleniem , bo ten strach dotyczy raczej osób bardzo młodych. Jak zrobi to czego się boi , to problem powinien ustąpić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 464 Napisano 16 godzin temu 13 minut temu, Niе otwieraj oczu napisał: Do sypialni Cię sprowadziłem , bo jakoś tak wyszło instynktownie. Na flaszkę dałem komuś i pobiegł więc jego gonią , bo ja mózgiem bardziej pracuje w takich nagłych sytuacjach. Haha instynktownie do sypialni byla kiedyś takie piosenka nas nie dogonią oczywiście nie polska spoko to było. Lubiłam to śpiewać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus II 4 Napisano 16 godzin temu (edytowany) Ja rozmawiac tez lubie, ale odzywac pierwszy nie albo jak nje mam powodu sie odzywac Ludzi sie nie boje az tak mowienie sasiadom dzien dobry to akurat grzeczne i tak wypada Edytowano 16 godzin temu przez owsikus szczerbatus II Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus II 4 Napisano 16 godzin temu Ja mam pojeebanego sasiada co zamiast mowic to syczy ale reka mi macha na powitanie xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 104 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Haha instynktownie do sypialni byla kiedyś takie piosenka nas nie dogonią oczywiście nie polska spoko to było. Lubiłam to śpiewać Tak działa natura . Masz na myśli tą po rosyjsku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus II 4 Napisano 16 godzin temu Nas nie dogoniat chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 464 Napisano 16 godzin temu 2 minuty temu, Niе otwieraj oczu napisał: Cieszy mnie , że nie jestem tym pokoleniem , bo ten strach dotyczy raczej osób bardzo młodych. Jak zrobi to czego się boi , to problem powinien ustąpić. No widzisz ja też inna jestem bo my trochę starsi jesteśmy. Młodzi boją sie i nie można się śmiać z nich a trzeba im dopingować. Dziwne to wszystko jest. Wszystkie lęki trzeba brać poważnie by zrozumieli że sobie poradzą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 464 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, owsikus szczerbatus II napisał: Nas nie dogoniat chyba Tak o to mi chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus II 4 Napisano 16 godzin temu Tatu xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 464 Napisano 16 godzin temu 5 minut temu, Niе otwieraj oczu napisał: Tak działa natura . Masz na myśli tą po rosyjsku Tak tą po rosyjsku na takim starym szpulowym odtwarzaczu brat słuchał No spoko natura jest ważna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus II 4 Napisano 16 godzin temu A tokio hot kto kojarzy, ten wokalista wyglada jak ta z tatu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 104 Napisano 16 godzin temu 12 minut temu, Onaaaa napisał: No widzisz ja też inna jestem bo my trochę starsi jesteśmy. Młodzi boją sie i nie można się śmiać z nich a trzeba im dopingować. Dziwne to wszystko jest. Wszystkie lęki trzeba brać poważnie by zrozumieli że sobie poradzą. Brak dyscypliny i dobrobyt tworzy takich ludzi . Trzeba morale im podnosić żeby czuli się pewni siebie , bo jeżeli się z nich śmiać to tylko w kompleksy popadną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 104 Napisano 16 godzin temu 10 minut temu, Onaaaa napisał: Tak tą po rosyjsku na takim starym szpulowym odtwarzaczu brat słuchał No spoko natura jest ważna To było ze dwadzieścia lat temu, a instynkt niezaspokojony to tak jak ominąć posiłek będąc głodne. Dobranoc Magi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 464 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Niе otwieraj oczu napisał: To było ze dwadzieścia lat temu, a instynkt niezaspokojony to tak jak ominąć posiłek będąc głodne. Dobranoc Magi Też za chwilę padnę. Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 464 Napisano 16 godzin temu 5 minut temu, Niе otwieraj oczu napisał: Brak dyscypliny i dobrobyt tworzy takich ludzi . Trzeba morale im podnosić żeby czuli się pewni siebie , bo jeżeli się z nich śmiać to tylko w kompleksy popadną. Dokładnie tylko że inaczej sie mówi patrząc z zewnątrz a inaczej mając takiego kogoś w domu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 43 Napisano 2 godziny temu 14 godzin temu, Onaaaa napisał: Nie rozumiem jak można bać się z kimś porozmawiać ale niedawno czytałam artykuł ze młodzi boją sie rozmawiać przez telefon bo oni tylko smsy chcą pisać. To nie tak, że się boją.Większość nie chce rozmawiać, bo nie lubi, lub czasu nie ma. Wolą pisać. I mówię tu o 10 ciolatkach, o 20 latkach i o 30 parolatkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 478 Napisano 39 minut temu (edytowany) Zresztą nieprana pościel przez 2 lata to byłby wdzięczny materiał dla studentów mikrobiologii i biologii Ile roztoczy i innych mikroorganizmów do zbadania. Edytowano 38 minut temu przez kris888 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 478 Napisano 36 minut temu 2 godziny temu, _Gretta napisał: To nie tak, że się boją.Większość nie chce rozmawiać, bo nie lubi, lub czasu nie ma. Wolą pisać. I mówię tu o 10 ciolatkach, o 20 latkach i o 30 parolatkach. mnie to irytuje te pip, pip smsami co chwilę, jeszcze jak człowiek jest w pracy. tak to sobie mogę na komunikatorze internetowym popisać na laptopie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 464 Napisano 8 minut temu 2 godziny temu, _Gretta napisał: To nie tak, że się boją.Większość nie chce rozmawiać, bo nie lubi, lub czasu nie ma. Wolą pisać. I mówię tu o 10 ciolatkach, o 20 latkach i o 30 parolatkach. Też wole napisać smsa niż zadzwonić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 464 Napisano 7 minut temu 31 minut temu, kris888 napisał: Zresztą nieprana pościel przez 2 lata to byłby wdzięczny materiał dla studentów mikrobiologii i biologii Ile roztoczy i innych mikroorganizmów do zbadania. Baliby sie to dotknąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach