Malowany 327 Napisano 19 godzin temu 2 minuty temu, owsikus szczerbatus napisał: A ja prawiczek i jestem z tego dumny W koncu poznam dziewczyne ktora pokocha moje praawictwo i bedziemy razem Leżak też, ale się tego wstydzić, więc wymyślił stypiare Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 18 Napisano 19 godzin temu Ja sie tego nie wstydze, a lezak to odpad pieerdolony z chorobami psychicznymy i w pasy to jeebana koorwe ale najpierw zastrzyk w odbyt zeby sie jeebany kundel nie rzucal frajer pieerdolony 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 432 Napisano 18 godzin temu 56 minut temu, Qwerty88 napisał: ale o co chodzi bo nie jestem w temacie To samo co i wcześniej, będzie walkowal temat następnych kilka lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 605 Napisano 18 godzin temu 12 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: To samo co i wcześniej, będzie walkowal temat następnych kilka lat. wiem, masakra, bedzie przezywał jak Anastazje i Mewe. Ale tu nudy dzisiaj, nie ma do kogo sie odezwac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 479 Napisano 18 godzin temu 10 minut temu, Qwerty88 napisał: wiem, masakra, bedzie przezywał jak Anastazje i Mewe. Ale tu nudy dzisiaj, nie ma do kogo sie odezwac Mewa to musi mieć czkawkę i czerwone uszy 24h na dobę biedny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 605 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, Siurentajski napisał: Mewa to musi mieć czkawkę i czerwone uszy 24h na dobę biedny Ciężko sobie zapracował na taki pato-fejm wycieczkami do Gliwic i nie tylko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 479 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: Ciężko sobie zapracował na taki pato-fejm wycieczkami do Gliwic i nie tylko Co se chłop pojeździł to jego Jak mawiają: Co zobaczysz, przeżyjesz, zjesz, wypijesz i porūchasz to Twoje, nikt Ci tego nie zabierze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 605 Napisano 18 godzin temu 2 minuty temu, Siurentajski napisał: Co se chłop pojeździł to jego Jak mawiają: Co zobaczysz, przeżyjesz, zjesz, wypijesz i porūchasz to Twoje, nikt Ci tego nie zabierze szczególnie na temat tego rūchania coś wiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 432 Napisano 18 godzin temu 17 minut temu, Qwerty88 napisał: wiem, masakra, bedzie przezywał jak Anastazje i Mewe. Ale tu nudy dzisiaj, nie ma do kogo sie odezwac Najlepszy jest lezak komentujący mewe że pojechał do niej tico z załobą za paznokciami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 605 Napisano 18 godzin temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Najlepszy jest lezak komentujący mewe że pojechał do niej tico z załobą za paznokciami. haha, ja to zdjęcie mam z tymi paznokciami, czasem na nie trafiam i mam beke od nowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 283 Napisano 18 godzin temu 6 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Najlepszy jest lezak komentujący mewe że pojechał do niej tico z załobą za paznokciami. To zgapil od kogoś i powtarza hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 727 Napisano 18 godzin temu 9 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Najlepszy jest lezak komentujący mewe że pojechał do niej tico z załobą za paznokciami. to musiała być wersja specjalna -> EroTico 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Советский Союз 1 Napisano 17 godzin temu Anastazja pisała kiedyś na netkobiety, że nie otworzyła mewie drzwi :-D To w sumie mniejszy przegryw niż jechanie przez pół polski, żeby trzasnąć brudnej kuurwie minetę xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus II 4 Napisano 17 godzin temu Ale polizal przynajmniej a ty anulki nawet za cycka przegrywie nie zlapales Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 283 Napisano 17 godzin temu tez mi rarytas smierdzacy sledz albo słona stopa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus II 4 Napisano 17 godzin temu Fajnie pomasowac taka stopke bardzo to jest to albo podotykac mmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 283 Napisano 17 godzin temu jak pchaja to moze nie czuja jak to wali baby sa oblesne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus II 4 Napisano 17 godzin temu Faceci tez jak wala koonia a potem jaja smierdza potem i speerma i wchodza na kafe i palce im sie kleja od lepkiej spermy i pisza z lachonami jak lezak Juz to przerabialem Xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WirującaPasztetowa 10 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, Kaszalotte napisał: jak pchaja to moze nie czuja jak to wali baby sa oblesne Chyba ginekolog powinien zajrzeć ci pod maskę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 283 Napisano 17 godzin temu ludzie sa oblesni, zero skromnosci, kazdy z ossrana dópa sie wozi jakby był kims Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 283 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, WirującaPasztetowa napisał: Chyba ginekolog powinien zajrzeć ci pod maskę. ale od takiej nawet zadbanej wali pochwa czy czasem z pyska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 283 Napisano 17 godzin temu (edytowany) wąchałam ludzi Edytowano 17 godzin temu przez Kaszalotte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus II 4 Napisano 17 godzin temu Ja jestem zerem nikim i dobrze mi z tym W lodowce czeka na mnie zimna butelka wina pink california Xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 479 Napisano 17 godzin temu 51 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Najlepszy jest lezak komentujący mewe że pojechał do niej tico z załobą za paznokciami. W piwniczakach najśmieszniejsze jest, że oni są tacy strasznie zazdrośni nawet o rzeczy, które u normalnego człowieka nie wzbudzają żadnych emocji. Leżak kiedyś złapał strasznego bulwersa, jak Mun wstawił fotę, że w jakimś przydrożnym barze wcina najzwyklejszego sznycla z frytkami i surówką. Zaczął udowadniać na forum, że to zdjęcie musi być z netu ukradzione Poza tym po nim widać, że jest zazdrosny, bo od razu zaczyna osobę, której zazdrości próbować umniejszać wypisując kłamstwa na jej temat 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus II 4 Napisano 17 godzin temu ty doktor wsiur tez klamiesz ze mam alfonsa i daje doopy w UK i jestem prostyytutka, ale musisz mi zazdroscic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 283 Napisano 16 godzin temu ludzie maja smaczna podswiadomosc a nie jakies genitalia:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 901 Napisano 16 godzin temu (edytowany) 46 minut temu, Siurentajski napisał: W piwniczakach najśmieszniejsze jest, że oni są tacy strasznie zazdrośni nawet o rzeczy, które u normalnego człowieka nie wzbudzają żadnych emocji. Leżak kiedyś złapał strasznego bulwersa, jak Mun wstawił fotę, że w jakimś przydrożnym barze wcina najzwyklejszego sznycla z frytkami i surówką. Zaczął udowadniać na forum, że to zdjęcie musi być z netu ukradzione Poza tym po nim widać, że jest zazdrosny, bo od razu zaczyna osobę, której zazdrości próbować umniejszać wypisując kłamstwa na jej temat No ale akurat mewa był równie żalosny co leżak. Widziałeś to zdjęcie z obskurnego dworca w jakiejś dziurze, z brudnym paznokciem i pismem dyslektyka na skrawku wymiętej kartki, mające dowodzić jego wygrywu (podróży biznesmena)? Pomijając, że był to zakompleksiony, przegrański cham Edytowano 16 godzin temu przez selkie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 121 Napisano 16 godzin temu Wygryw to je Ksiąźulo który pojechał do apartemą za 20 k za noc z ciuchami w reklamówce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 283 Napisano 16 godzin temu szkoda ze nie widzialam bo mialam wtedy schizofremie i filmy jakies, najlepsze mnie ominelo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 283 Napisano 16 godzin temu a memusia kolegi wyleczyla sie ze schizofremii po zmianie miejsca zamieszkania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach