Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Tak czeba tak

Pamiętajcie że pierwsza wywaliła prywate

Polecane posty

2 minuty temu, Mаlowanа napisał:

To kup chociaż 2 piwa na dobicie i zrób tzw lopeza 😄 czyli przebij puszkę widelcem na dole i pij na hejnał 😄 

Brawo pijaki

1 minutę temu, owsikus szczerbatus II napisał:

17kochanie to srun czy jakis lajdak inny?

To jakiś fan lezaczka i chce się na nim wybić 

2 godziny temu, Siurentajski napisał:

W piwniczakach najśmieszniejsze jest, że oni są tacy strasznie zazdrośni nawet o rzeczy, które u normalnego człowieka nie wzbudzają żadnych emocji. Leżak kiedyś złapał strasznego bulwersa, jak Mun wstawił fotę, że w jakimś przydrożnym barze wcina najzwyklejszego sznycla z frytkami i surówką. Zaczął udowadniać na forum, że to zdjęcie musi być z netu ukradzione :classic_biggrin:

Poza tym po nim widać, że jest zazdrosny, bo od razu zaczyna osobę, której zazdrości próbować umniejszać wypisując kłamstwa na jej temat :classic_cool:

Tak, tą akcje z kotletem widziałam, a potem jeszcze czytałam jak leżak o niej wspominał ze 20 razy. xD

• Haha 1

9 minut temu, owsikus szczerbatus II napisał:

Na saunie leze albo pod prysznicem ahh dzisiaj do 22 czynne ale chyba z wyrka nie wychodze i odpoczywam, jutro rano uderzam ;D 

Po alko lepiej nie iść na saunę.

1 godzinę temu, Malowany napisał:

Kiedyś o mój plecak się przyebal. Stwierdził, że ma taki sam, tylko używa go do sprzątania 😆

Spodenki ze zdjęcia przyznał ze ma takie same ale zakłada tylko do sprzątania "robocze" 😄

A z plecakiem to jeszcze inną akcje miał. ;pp

2 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał:

Tak, tą akcje z kotletem widziałam, a potem jeszcze czytałam jak leżak o niej wspominał ze 20 razy. xD

Więcej niż 20 razy. Kiedy się dało przemycał bo jest retardem który lubi powtarzać sto razy to samo 

No wiem ze niebezpieczne ale ja leze w saunie parowej najeebany na brzuchu i czlowiek szybciej trzezwieje, a potem woda lodowata z prysznica na mnie leci a ja leze na podlodze i odplywam i podziwiam sciany i podloge jakie kafelki fajne XD 

Dzisiaj lezalem po butelce pod prysznicem i leci na mnie woda a ja podziwiam kafelki na scianach i mysle sobie o lezaku i ziemniaku czy by im sie podobaly kafelki na scianach plywalni, sa takie ciemne z jakiegos kamienia, fajne

Ja bym chciała że skoczyć z wysokości ale żeby poczuć wiatr we włosach a nie żeby się zayebac ehhhhh fajna taka lekkość 

9 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał:

To był fejk z gogle nie raz go przylapalem 

Ze spadochronem skok

Ja lubie skakac do lodowatej wody za miastem xD. Woda lodowata a ja macham rekami na rozgrzanie sie, pare wdechow i jeeb skok do wody lodowatej, a nagle mnie tak mrozi i jest tak pieknie, a ja sobie gdzies kraulem odplywam Xd

Edytowano przez owsikus szczerbatus II
  • Sad 1

Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał:

Nie interesuje mnie to.

Może ponabijamy się z ciebie? 

45 minut temu, Maryyyś_+ napisał:

W sensie hejtu? To owszem.

haha,, to też, ale byłaś na tej karteczce z brudnymi paznokciami 😜

Przed chwilą, Qwerty88 napisał:

haha,, to też, ale byłaś na tej karteczce z brudnymi paznokciami 😜

Nie byłam, chyba

3 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał:

Nie interesuje mnie to.

Pytam poważnie co w tym śmiesznego że wylapalem fejki restauracji munka?

5 minut temu, Tak czeba tak napisał:

To był fejk z gogle nie raz go przylapalem 

To nie był fejk z google i jedyne co zrobiłeś to wrzuciłeś screen z podobnych obrazów, które zasugerowała ci wyszukiwarka 😄 

10 minut temu, owsikus szczerbatus II napisał:

Dzisiaj lezalem po butelce pod prysznicem i leci na mnie woda a ja podziwiam kafelki na scianach i mysle sobie o lezaku i ziemniaku czy by im sie podobaly kafelki na scianach plywalni, sa takie ciemne z jakiegos kamienia, fajne

zrób zdjęcie

Mnie jak katiuszka olala to plakalem i zaczalem leczyc sie lodowata woda, zeby nie plakac, dlatego klaudiusz mnje nie rusza, jeebne sie na 5 minut do lodowatej rzeki a ja juz nie placze a klaudiusz to przeszlosc, a fajny brzuch to terazniejszosc

Przed chwilą, owsikus szczerbatus II napisał:

Mnie jak katiuszka olala to plakalem i zaczalem leczyc sie lodowata woda, zeby nie plakac, dlatego klaudiusz mnje nie rusza, jeebne sie na 5 minut do lodowatej rzeki a ja juz nie placze a klaudiusz to przeszlosc, a fajny brzuch to terazniejszosc

Leżak płaczę jak zobaczy jedzenie i kto ma gorzej? Lód Dumbo był według niego wygenerowany przez AI 😄 

15 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał:

A z plecakiem to jeszcze inną akcje miał. ;pp

Przegląd od AI

W Polsce, noszenie plecaka przez mężczyznę nie jest powszechnie uważane za "wypadać", zwłaszcza w formalnych sytuacjach. Istnieją pewne konotacje kulturowe i historyczne, które wpływają na postrzeganie plecaka jako akcesorium raczej dla młodzieży czy w kontekście sportowym, a nie jako element eleganckiego stroju.

Kontekst kulturowy i historyczny:

Tradycyjnie, plecak kojarzony jest z aktywnościami niezwiązanymi z formalnym ubiorem:

Wycieczki, sport, szkoła, a nie spotkania biznesowe czy eleganckie wyjścia.

Męskie stylizacje formalne

zazwyczaj preferują klasyczne torby, aktówki lub teczki, które lepiej komponują się z garniturem czy marynarką. 

Zmiana postrzegania:

W ostatnich latach, zwłaszcza w modzie casualowej, plecaki zyskują na popularności, ale nadal nie są one powszechnie akceptowane w bardziej formalnych okolicznościach, informuje Mr Vintage. 

Aspekty praktyczne:

Dla zdrowia:

Plecak, noszony prawidłowo, z dwoma paskami, rozkłada ciężar równomiernie na plecach, co jest zdrowsze niż noszenie toreb na jednym ramieniu, które mogą prowadzić do problemów z kręgosłupem. 

Wygoda i funkcjonalność:

Plecak jest praktyczny, zwłaszcza przy transporcie większej ilości rzeczy. 

Podsumowując, choć noszenie plecaka przez mężczyznę nie jest zabronione, może być postrzegane jako nieodpowiednie w sytuacjach, gdzie wymagana jest elegancja. W takich przypadkach, alternatywą mogą być torby o bardziej formalnym charakterze, podpowiada Von Baer. Z kolei w stylizacjach casualowych, plecak może być akceptowalnym i wygodnym wyborem. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się