BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 14 godzin temu Elka tez powtarza te same błędy. To żenujące latać za chłopem. Nawet tu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 327 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, hrabia Pomme de terre napisał: zawsze możesz sprostować kto do kogo napisał z jakiego powodu i czemu wysłał nudle xD Przed chwilą, hrabia Pomme de terre napisał: zawsze możesz sprostować kto do kogo napisał z jakiego powodu i czemu wysłał nudle xD Napisała do mnie jakoś we wrześniu, sierpniu tamtego roku, bo stanąłem w obronie Filipa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 605 Napisano 14 godzin temu 5 minut temu, hrabia Pomme de terre napisał: ale jedno trzeba przyznać że ma Elka jaja dokładnie, ma wyebane co kto o niej myśli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 327 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: Elka tez powtarza te same błędy. To żenujące latać za chłopem. Nawet tu. Zajmicie się może własnym życiem, zamiast oceniać innych, no chyba, że aż tak nudne, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus I 11 Napisano 14 godzin temu Fajne jak baba lata za chlopem ja to lubie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Zajmicie się może własnym życiem, zamiast oceniać innych, no chyba, że aż tak nudne, To forum. Po to ty jestesmy zeby się oceniać i komentować. Nie wiem bo co to komentujesz skoro to nie o tobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 14 godzin temu Zreszta wracam do bycia wredna sùko huh. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 605 Napisano 14 godzin temu 2 minuty temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: To forum. Po to ty jestesmy zeby się oceniać i komentować. Nie wiem bo co to komentujesz skoro to nie o tobie. niech komentuje, moze jeszcze jakies priwy wrzuci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: niech komentuje, moze jeszcze jakies priwy wrzuci Albo wysłał pindola i się boi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 14 godzin temu Beka z chłopów jednak. Haha elcia fam fatal xD yebne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CVEL 0 Napisano 14 godzin temu WIERZYCIE W TO ŻE LEZAK NIE PRAŁ POŚCIELI OD 2 LAT? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 605 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBynajmniej napisał: Albo wysłał pindola i się boi. dla faceta to honor wysłać pindola lasce, a nie dyshonor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: dla faceta to honor wysłać pindola lasce, a nie dyshonor No ba. Jedyne co majo to te nieloty zawszone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 327 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: dla faceta to honor wysłać pindola lasce, a nie dyshonor Dla mnie wysyłać 11, to dyshonor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 605 Napisano 14 godzin temu 4 minuty temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: Zreszta wracam do bycia wredna sùko huh. ostatnio złagodniałaś, ludzkim głosem mowisz. Ta twoja milosc ci służy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CVEL 0 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: dla faceta to honor wysłać pindola lasce, a nie dyshonor HONOR TYLKO WTEDY JEŻELI LASKA CHCE TAKIE FOTY BO TAK TO KAŻDEJ MOŻNA WYSŁAĆ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 327 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: No ba. Jedyne co majo to te nieloty zawszone. A wy obwisłe cyce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: A wy obwisłe cyce Teraz się elzbieto sugerujesz czy owsikiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 14 godzin temu Kùrwa nie umiem zmywarki włączyć ją jebje jestem bezużyteczna w życiu jednak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki Buu 9 Napisano 14 godzin temu 3 minuty temu, CVEL napisał: WIERZYCIE W TO ŻE LEZAK NIE PRAŁ POŚCIELI OD 2 LAT? Stawiam ze ze te 2 lata sa bardzirj naniżoneniz zawyżone. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 605 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, CVEL napisał: HONOR TYLKO WTEDY JEŻELI LASKA CHCE TAKIE FOTY BO TAK TO KAŻDEJ MOŻNA WYSŁAĆ przecież tu wysyłają z zaskoczenia, nikt nikogo nie pyta. Zero ostrzeżenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 117 Napisano 14 godzin temu Serio kontynuujecie znajomości z facetami którzy wam na drugi dzień ...a wysyłają? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: ostatnio złagodniałaś, ludzkim głosem mowisz. Ta twoja milosc ci służy Udawałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 327 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBynajmniej napisał: Teraz się elzbieto sugerujesz czy owsikiem? Z racji wieku, bardziej ty pasujesz. Oczywiście no offensive Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 14 godzin temu Tak naprawdę nienawidze ludzkości i mam wyebane na was Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Z racji wieku, bardziej ty pasujesz. Oczywiście no offensive Haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 14 godzin temu Ja nie mam dzieci i cyce mi nie majom po czym zwisac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 327 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBynajmniej napisał: Haha I to jest zdrowa reakcja. Szanuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 327 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBynajmniej napisał: Ja nie mam dzieci i cyce mi nie majom po czym zwisac A to wina dzieci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 327 Napisano 14 godzin temu Dobra, nie mam czasu na głupoty. Muszę liczyć rentę i dobrze nią zarządzać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach