BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, owsikus szczerbatus II napisał: Haha zglaszam cie za spam babkaboza Se zglaszaj. Na pewno CHOROSZCZ przyjedzie po mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, owsikus szczerbatus II napisał: Zglaszam was stare baby Nje ma lekko Nje ma mjentkiej gry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus II 4 Napisano 12 godzin temu A zebys wiedziala.ze przyjedzie, albo pravol z lyszkowic przyjedzie i cie wyhebluje a ty bedziesz kwiczala.z.wrazenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus II 4 Napisano 12 godzin temu Mietko to ja.mam w majtach dlatego mnje zadna nie chce niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 394 Napisano 12 godzin temu Przestało padać. Fajnie wyjść na balkon i wdychać powietrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, owsikus szczerbatus II napisał: A zebys wiedziala.ze przyjedzie, albo pravol z lyszkowic przyjedzie i cie wyhebluje a ty bedziesz kwiczala.z.wrazenia Zazdro? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, owsikus szczerbatus II napisał: Mietko to ja.mam w majtach dlatego mnje zadna nie chce niestety Hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus II 4 Napisano 12 godzin temu Fajne to ja mam drzewo przed oknem a wy nie haha Jestescie.gorsi Zdyychajcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 12 godzin temu Idziesz się bujnąć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus II 4 Napisano 12 godzin temu Ja nie ale lysa salowa na pewno ci zazdrosci ze pravol z lyszkowic.cie wyhebluje a nie ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 463 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, Malowany napisał: Masz nasrane we łbie. Ile ty masz lat? 90 lat a co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus II 4 Napisano 12 godzin temu Co to znaczy bujnac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, owsikus szczerbatus II napisał: Ja nie ale lysa salowa na pewno ci zazdrosci ze pravol z lyszkowic.cie wyhebluje a nie ja Moze dołączysz? Owsik ma ładne stopki. W sam raz dla ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 117 Napisano 12 godzin temu 36 minut temu, Qwerty88 napisał: i przestań słuchać tej szuraski i jej nowej psiapsi bo ja żadnych nudesków nikomu nie wysyłałam Nikt nie twierdził ze wysyłałaś nudeski, kłamczucho, na cholerę ciągle mącisz gdzie się da, a później uderzasz w ryk że cię biją? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, owsikus szczerbatus II napisał: Co to znaczy bujnac? To znaczy se wisieć na drzewie z petem na szyi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 327 Napisano 12 godzin temu 4 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Zgłoszone do Prokuratury. Twoje profilowe? Minimum 10 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 12 godzin temu Mama uuuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus II 4 Napisano 12 godzin temu Ja mam ladniejsze Zanim umre chcialbym jeszcze pojsc spac z ukochana i nie byc praaviczkiem wiec nie spieszy mi sie na tamten swiat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 327 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: 90 lat a co? Ty akurat jesteś jednak normalniejsza od lysej. Zwracam honor. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 394 Napisano 12 godzin temu 5 minut temu, owsikus szczerbatus II napisał: Zglaszam was stare baby Nje ma lekko Napisał młody na utrzymaniu innego faceta. Lepiej być starą i niezależną babą, niż bezdomnym myjącym się w rzece. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, owsikus szczerbatus II napisał: Ja mam ladniejsze Zanim umre chcialbym jeszcze pojsc spac z ukochana i nie byc praaviczkiem wiec nie spieszy mi sie na tamten swiat Ajm dzas a pur boj nołbadi lowzmi cały sratuszczak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 394 Napisano 12 godzin temu Malowany jednak ciągle o mnie. Chyba Elka mu już nie wystarcza... Chlop się chyba zakochał, bo lata za mną jak kot z pęcherzem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus II 4 Napisano 12 godzin temu No i co mnie.to obchodzi co kto napisal? Won do spania salowa i nje truj mi doopy, bo nie podobaja mi sie ani twoj tylek, ani ty, ani twoj oblesny charakter wrednej zouzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus II 4 Napisano 12 godzin temu Moj wspollokator.to mlody chlopak 24 lata zazdro? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus II 4 Napisano 12 godzin temu (edytowany) To ty tu za wszystkimi latasz lysa salowa Edytowano 12 godzin temu przez owsikus szczerbatus II Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 394 Napisano 12 godzin temu Skończ hejterze robić na mnie nagonki, bo nic ci to nie da, a ty się tylko ośmieszasz. Od twoich problemów są specjaliści. Więc z fartem hejterze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus II 4 Napisano 12 godzin temu To ty na mnje robisz nagonke pieerdolac ze robie lody za iphone i kurtke wstretna hejterko i ci tego nie zapomne, jak cie boli, ze ktos nie musi harowac jak ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 283 Napisano 12 godzin temu (edytowany) Na mnie pur boj nie działa, wolę sajko Edytowano 12 godzin temu przez Kaszalotte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Kaszalotte napisał: Na mnie pur boj nie działa, wolę sajko Dzoker kermit i śmiech psychopaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 433 Napisano 12 godzin temu O co teraz się kłócicie? Bo mnie chwile nie było. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach