owsikus szczerbatus II 4 Napisano 8 godzin temu W realu sie tylko z.rodzina klocilem jak mialem okno.zamknac bo kaloryfery grzeja albo isc do pracy a ja nie i koniec i zaraz awantura Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 8 godzin temu Mile baby są do domu zamkniętego. Do otwartego sa te pjerdolniete. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 8 godzin temu Bawi mnie ta dulszczyzna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus II 4 Napisano 8 godzin temu A co to dom otwarty i zamkniety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus II 4 Napisano 8 godzin temu A co to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 8 godzin temu Wolność i swoboda versus Choroszcz kontrolowana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 8 godzin temu A guwno nie wiem i gunwo mje to obchodzi zasadniczo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus II 4 Napisano 8 godzin temu Bylem w psychkatryku i bylo tak nudno ze po 3 tygodniach dostawalem na glowe I uzaleznilem sie od palenia.papierosow tam Nie mam checi tam wracac, ty wracaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 8 godzin temu A po co mam wracać. Pol życia tam spędziłam i w końcu wyszlam na wolność. I mi możecie pęto obrobić na te okazję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus II 4 Napisano 8 godzin temu Ja mam kumpla angola.co 3 lata siedzial.xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 479 Napisano 8 godzin temu 1 godzinę temu, Qwerty88 napisał: o godzinie 23? To w jakiej strefie klimatycznej jesteś/ Jukońskiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 462 Napisano 8 godzin temu 23 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Nie jest bystry A dlaczego? Właśnie że jest bystry i mądry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 462 Napisano 8 godzin temu 11 minut temu, Siurentajski napisał: Jukońskiej Nie no nie jukonskiej. Podkarpackiej tyle bylo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus I 11 Napisano 8 godzin temu Bo halucynacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 8 godzin temu Delulu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus I 11 Napisano 8 godzin temu Lulululu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 605 Napisano 3 godziny temu 6 godzin temu, owsikus szczerbatus II napisał: Zgloszone 6 godzin temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: Zgloszone 6 godzin temu, niemaszuprawnień napisał: Zgłoszone do Prokuratury. 6 godzin temu, owsikus szczerbatus II napisał: Zgloszone za hejtowanie 6 godzin temu, owsikus szczerbatus II napisał: Zglaszam was stare baby Nje ma lekko A wątek dalej wisi. Moderacja wolne ma chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus I 11 Napisano 2 godziny temu Watek moze wisi,.to zgloszone posty zostaly a nie temat chyba ;o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 327 Napisano 1 godzinę temu Do prokuratury haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 394 Napisano 27 minut temu 7 godzin temu, Onaaaa napisał: Nie no nie jukonskiej. Podkarpackiej tyle bylo. Albo Krakowskiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 394 Napisano 24 minuty temu 1 godzinę temu, Malowany napisał: Do prokuratury haha Człowieku kompletnie nie łapiesz ironii. Zajmij się swoimi problemami i przestań robić non stop nagonki na mnie. Skoro wybrałeś Elke, to pilnuj jej, pozyskuj kasę, bo utrzymanie dwójki dzieci raczej kosztuje.. Skończ mnie hejtować małolacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 327 Napisano 23 minuty temu 8 godzin temu, Onaaaa napisał: Spoko tylko wiesz zaraz zaliczą cie do grupy nieudaczników i wariatów a i mało inteligentnych Chyba już dawno zaliczyli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 394 Napisano 19 minut temu 8 godzin temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: Bawi mnie ta dulszczyzna Mnie bawi latający za mną Malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 327 Napisano 15 minut temu 5 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Człowieku kompletnie nie łapiesz ironii. Zajmij się swoimi problemami i przestań robić non stop nagonki na mnie. Skoro wybrałeś Elke, to pilnuj jej, pozyskuj kasę, bo utrzymanie dwójki dzieci raczej kosztuje.. Skończ mnie hejtować małolacie Ty jesteś zdrowo szurnięra, więc ciężko wyczuć. Może zgłosilas przecież ja ciebie nawet teraz nie cytowałem ty musisz pozyskiwać na moją rentę alkoholowa, bo nie jest mała, że względu na długi staż alholowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 327 Napisano 13 minut temu 4 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Mnie bawi latający za mną Malowany To ty latalas za mną po priv splyn naprawdę, bo nudzisz i nic do ciebie teraz nie pisalem pupcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach