Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Tak czeba tak

Miliard klopsow z Turcji rocznie dokument ikea efekt

Polecane posty

No ale to ty się podniecasz meblami z Ikea, ja zawsze mówiłem, że na zachodzie marka Ikea nie ma w sobie nic milionerskiego, bo tam to tania sieciówka. Jak byłem na doktoracie w wakacje u kumpla w Toronto, to w mieszkaniu, a właściwie pokoju który wynajmował wszystko, od łóżka po kubki w kuchni było z Ikea :classic_cool:

.

Edytowano przez Onaaaa

24 minuty temu, Tak czeba tak napisał:

Tak 

To jeden z niewielu sklepów po których lubie sie przejść. 

6 minut temu, Siurentajski napisał:

No ale to ty się podniecasz meblami z Ikea, ja zawsze mówiłem, że na zachodzie marka Ikea nie ma w sobie nic milionerskiego, bo tam to tania sieciówka. Jak byłem na doktoracie w wakacje u kumpla w Toronto, to w mieszkaniu, a właściwie pokoju który wynajmował wszystko, od łóżka po kubki w kuchni było z Ikea :classic_cool:

a u nas od kiedy meble ze sklejki sa synonimem bogactwa?

3 minuty temu, Qwerty88 napisał:

Od zawsze najpierw ikea było tylko w wawie bez dostawy i ludzie mogli pomarzyć z innych rejonów polski 

Przed chwilą, Tak czeba tak napisał:

Od zawsze najpierw ikea było tylko w wawie bez dostawy i ludzie mogli pomarzyć z innych rejonów polski 

do pierwszych zakupow. U mnie w Kato od razu była wiec pierwsza wycieczka była ekscytująca tylko

1 minutę temu, Qwerty88 napisał:

do pierwszych zakupow. U mnie w Kato od razu była wiec pierwsza wycieczka była ekscytująca tylko

Trzeba mieć na uwadze że wystroje wnętrz pokazywanych w internecie to promil tych najlepszych 99% polaków mieszka jeszcze z meblami prlu wystarczy zobaczyć jak wyglądają mieszkania do sprzedaży przez normalnych ludzi a nie fliperow 

7 minut temu, Tak czeba tak napisał:

W 1990 roku meble ikea mogły robić wrazenie na polakach, teraz ikea funkcjonuje jako niedroga sieciowka. 

20 minut temu, Siurentajski napisał:

Pamiętam jak piloci samolotu do uk podniecali się swoimi iPhone z gta3 gdy wychodzilem z samolotu, jesteś odklejony że istnieje coś więcej niż ikea.

5 minut temu, salix napisał:

W 1990 roku meble ikea mogły robić wrazenie na polakach, teraz ikea funkcjonuje jako niedroga sieciowka. 

No ciekawy jestem jak będą wyglądać po odmalowaniu kiedyś bo oprócz tego że tracą biel się nie niszczom

5 minut temu, Caryca łabędzica napisał:

Ikea mi się kojarzy z masowymi klocami. Żaden prestiż. Podobnie jak inne znane firmy typu Bodzio czy Agata.

Nawet nie wiesz jak trudno było kupić lezanke o ksztalcie co chciałem z wniesieniem, Agata miała fajną ale 2x drozszom a 3tyś to już bardzo drogi fotel

7 minut temu, Caryca łabędzica napisał:

Ikea mi się kojarzy z masowymi klocami. Żaden prestiż. Podobnie jak inne znane firmy typu Bodzio czy Agata.

Mi się ich narożniki ni podobają rzemieslnicy allegro mają lepsze 

Ja do kupna tej leżanki podchodzilem wiele razy w życiu ogólnie gdybym wiedział że naprawdę jest taka lekka to bym wziął sasiada 

55 minut temu, Qwerty88 napisał:

Dla leżaka tak :classic_biggrin:

41 minut temu, Tak czeba tak napisał:

Pamiętam jak piloci samolotu do uk podniecali się swoimi iPhone z gta3 gdy wychodzilem z samolotu, jesteś odklejony że istnieje coś więcej niż ikea.

Co ty pierrdolisz? Tam było wszystko z Ikea, bo typ który był właścicielem domu i wynajmował go na pokoje, chciał to wszystko jak najtaniej wyposażyć i dlatego kupił meble i resztę w Ikea, nie dlatego, że uważał że to milionerski look :classic_biggrin:

W Kanadzie przede wszystkim mieli Sears’a jak chcieli sobie meble kupić czy wyposażenie domu :classic_cool:

50 minut temu, Tak czeba tak napisał:

Trzeba mieć na uwadze że wystroje wnętrz pokazywanych w internecie to promil tych najlepszych 99% polaków mieszka jeszcze z meblami prlu wystarczy zobaczyć jak wyglądają mieszkania do sprzedaży przez normalnych ludzi a nie fliperow 

Gdzie 99% Polaków mieszka z meblami z PRL-u? Ty bywasz u ludzi w ogóle? Z resztą - po co pytam :classic_cool:

Ty się mentalnie zatrzymałeś na przełomie lat 90 i 00 i tam tkwisz, a to już ćwierć wieku temu było leżak. Ogarnij się człowieku :classic_biggrin:

• Like 1

17 minut temu, Siurentajski napisał:

Gdzie 99% Polaków mieszka z meblami z PRL-u? Ty bywasz u ludzi w ogóle? Z resztą - po co pytam :classic_cool:

Ty się mentalnie zatrzymałeś na przełomie lat 90 i 00 i tam tkwisz, a to już ćwierć wieku temu było leżak. Ogarnij się człowieku :classic_biggrin:

Jak majom swoje to tak wystarczy to forum lub datezone 

1 godzinę temu, Tak czeba tak napisał:

Jak majom swoje to tak wystarczy to forum lub datezone 

I uważasz że to forum albo serwis datezone reprezentują poziom życia Polaków?

2 godziny temu, Siurentajski napisał:

No ale to ty się podniecasz meblami z Ikea, ja zawsze mówiłem, że na zachodzie marka Ikea nie ma w sobie nic milionerskiego, bo tam to tania sieciówka.

W Polsce też ;) To najtańsze meble budżetowe. Leżak żyje w mentalu lata 90-te i do końca życia będzie wierzył, że inni ludzie mają w domach meblościanki z PRL-u i stare łazienki (to chyba Ty dziś napisałeś właśnie). 

1 godzinę temu, Siurentajski napisał:

A, nawet tutaj to napisałeś, pomerdało mi się, że na innym wątku to widziałam. 

Tak, IKEA to tanie meble, też tam kupuję jeśli nie mam kasy na lepsze. Do tego masówka, każdy ma jakieś rzeczy stamtąd.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się