Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Tak czeba tak

W latach 90tych było lepiej wróciłbym

Polecane posty

Przed chwilą, Kaszalotte napisał:

Nie zarûchasz

Powiedziałem dzisiaj koleżance, że jestem kontuzjowany i od 2 dni żywię się preclami, bo nie mogę się ruszać, to mi obiad przyniosła. xD A ty do rûchania to pierwsza, ale gdyby trzeba było pomóc, to najprędzej szpadlem próbowalabyś człowieka dobić 😄 Taka prawda, FSB > ty 😄 

Przed chwilą, owsikus szczerbatus napisał:

Babcia mi mowila, ze jestem taka maruda, ze zadna nie wytrzyma ze mna

To prawda, ale czy to ta sama babcia która się dziwiła, że Vikernes cię nienawidzi i nazywała ją ...iszczem? 😄 

Przed chwilą, The Broken Anus napisał:

To prawda, ale czy to ta sama babcia która się dziwiła, że Vikernes cię nienawidzi i nazywała ją ...iszczem? 😄 

Mun geju nie odpalaj się. Masz obsesje na punkcie typów z kafeterii. Chciałbyś żeby cie sernik przeleciał chyba

4 minuty temu, The Broken Anus napisał:

Powiedziałem dzisiaj koleżance, że jestem kontuzjowany i od 2 dni żywię się preclami, bo nie mogę się ruszać, to mi obiad przyniosła. xD A ty do rûchania to pierwsza, ale gdyby trzeba było pomóc, to najprędzej szpadlem próbowalabyś człowieka dobić 😄 Taka prawda, FSB > ty 😄 

Jesteś silny wierzę w ciebie

Jak nie obrazam dziewczyny ktore kocham to marudze albo je zostawiam jak wiewiorke kiedys w kamperze bo pchly miala i zostawilem mojegovprzyjaciela na pastwe losu i taki skoorwiel ze mnie 😭😭😭

Przed chwilą, owsikus szczerbatus napisał:

Jak nie obrazam dziewczyny ktore kocham to marudze albo je zostawiam jak wiewiorke kiedys w kamperze bo pchly miala i zostawilem mojegovprzyjaciela na pastwe losu i taki skoorwiel ze mnie 😭😭😭

Jezu pamiętam ja.

Nie chce mi sie spac

Jestem uzalezniony od kofeiny i duzo napieerdalam

Pewnie nieswiadomie chce sie wykonczyc i jeebnac na zawal serca, bo mam juz dosc tego cierpienia i samotnosci, braku samicy

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się