owsikus szczerbatus 18 Napisano 19 godzin temu Mama mowila.mi dzisiaj ze z kolezankami na kolacje ma juz zabukowana kolacje i mnie zabierze i zjem sobie z kobietami kolacje fajnie co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 19 Napisano 19 godzin temu Może jakaś mamuska cie zasponsoruje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 18 Napisano 19 godzin temu Mam wyszorowany icswieze ale na wszelkie wypadekcniedlugo sobie umyje znowu zimna woda Lubie zimna wode i miec swieze jaja. Njenawidze jak smierdza i spocone jaja fuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 19 Napisano 19 godzin temu Jak będę już stara to też że zasponsoruje jakiegos bezdomniaka ze smutno twarzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 18 Napisano 19 godzin temu No mama.mi zasponsoruje kolacje.i jej kolezanki beda, a ja nie.wiem czy bede jedyny facet z nimi, to sie okaze Xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 18 Napisano 19 godzin temu Powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 19 Napisano 19 godzin temu Dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 283 Napisano 19 godzin temu Mona była chętna mamuśka ale zwiała po napadach szału xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 283 Napisano 19 godzin temu Ja nie chce z nikim bo nie będę mogła mieć napadów szału a chyba nie wytrzymam bez nich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 19 Napisano 19 godzin temu Milfica pokusia w pizamie bożej też zwiała po napadzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 283 Napisano 19 godzin temu Bo trzeba się zachowywać należycie i gromadzic w sobie emocje i rozgoryczenie póki nie pekniesz to ja nie dam rady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 18 Napisano 19 godzin temu Ode mnie kazda spieerdala Xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 19 Napisano 19 godzin temu My nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 18 Napisano 19 godzin temu to fajnie ;d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 19 Napisano 19 godzin temu No Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 18 Napisano 19 godzin temu fajnie bylo jak w college bylem na pierwszym roku anglika to 7 kobiet ze mna byly i nauczycielka i wesolo bbylo Xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 459 Napisano 19 godzin temu 37 minut temu, Tak czeba tak napisał: Brzydsi ode mnie majom samice i dzieci tylko dlatego że pracujom Bo mężczyzna powinien miec dochód. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 19 Napisano 19 godzin temu No bo tak jest zawsze. Najlepiej być rodzynkiem wśród bab to wtedy cie holubjo jak cycusia. Rodzynki są ble Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 18 Napisano 19 godzin temu ja nie jestem mezczyzna nie mam dochodu a co to rodzynek wsrod bab Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 18 Napisano 19 godzin temu a ja pieerdole jutro rano ide znowu do rzeki i bedfe sie kapal i wymyje sie a potem bede pieknie pachnial i bedzie fajnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 19 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, owsikus szczerbatus napisał: ja nie jestem mezczyzna nie mam dochodu a co to rodzynek wsrod bab No jedyny samiec w grupie. Wtedy jestes maskotko i masz większe przywileje jako jedyne jaja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 19 Napisano 18 godzin temu Ja ci dobre rady daje czaisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 459 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, owsikus szczerbatus napisał: ja nie jestem mezczyzna nie mam dochodu a co to rodzynek wsrod bab Nie masz dochodu ale gdybys mial żonę i dzieci to ten dochodu musiałbyś mieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 18 Napisano 18 godzin temu a mi SophiaGirl wyslala prywatna wiadomosc, ze zostanie u mnie na serwerze i bedziemy pisac sobie xD musze zadbac o nia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 19 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Nie masz dochodu ale gdybys mial żonę i dzieci to ten dochodu musiałbyś mieć. Ale nie ma i nie zawracaj mu dùpy żono i dziećmi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 18 Napisano 18 godzin temu no moze ale ja nigdy nie bede mial zony i dzieci niestety wiec nie musze sie o to martwic no fajnie wtedy jest jak jestem rodzynkiem albo sobie pisze sam z dziewczyna i sie nikt nie wpieerdala, bo inni wszystko niszcza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 18 Napisano 18 godzin temu no wlasnie, co mnie co wy myslicie i jakies dochody, mam za to odchody w rzece i co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 19 Napisano 18 godzin temu Haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 18 Napisano 18 godzin temu (edytowany) Ja to chyba zakochalbym sie w sponsorce, co mi stawia wszystko, dziewczyna moze mnie kupic Koledzy geeje mnie tak rozpiescili, bo wszystko od nich mam za darmo, a kobity chca brac tylko i dochody, bo nie ma szpary za darmo co Edytowano 18 godzin temu przez owsikus szczerbatus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 18 Napisano 18 godzin temu A baba co chce ze mna byc albo cos to tez mnie.chce wykorzystywac i robic.co chce jakby byla.moja szefowa a ja.jej pracownik WTF koorwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach