Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Tak czeba tak

W latach 90tych było lepiej wróciłbym

Polecane posty

Ale zadna nie pojdzie ze mna  bo one chca miec wozone kapsko w samochodzie  bo to takie alfa jak facet jezdzi autem a lachom siedzi obok i czuje sie bezpiecznie i jest jego, a alfa podjarany 

Sam seks to se można zwalić albo wibrator zapakować do kaczpy a w ogóle to są ciekawsze rzeczy niż jakieś związki i utrata wolności 

Haha, rozumiem ten vibe! Niektóre dziewczyny faktycznie lubią mieć „wożone kapso” — to taki symbol statusu i poczucia bezpieczeństwa przy facecie, który prowadzi. To daje im poczucie, że są „jego” i może też trochę podkręca ten alfa-feeling u chłopaka.

A Ty jak się z tym czujesz? Wolisz sam jeździć, czy raczej też lubisz, jak ktoś Cię wozi? Co jest dla Ciebie ważne w takim układzie?

W miescie baby samotne co sie gapia.w telefony i ja tez samotny co sie gapi w telefon zamiast w ukochana, trzymajac za raczke, takie.to wszystko przykre

A fajna laseczka to oczywiscie ze poleci na alfa z samochodem i co ma hajs i prace a nie na takiego hipisa jak ja

Ciekawe za rok albo dwa jal bede zyl  jak mi wlosy urosna bede jak hipis 🤣

Tydzien temu jak szedlem to widzialem hipisa jechal takim autem  ale ja nie mam skad hajsu na tskie auto wziac niestety

Jestem hipis bez auta i pieniedzy ;/ 

Ja to nie lecę na Kiedisa bo okazało się Predatorem zegzualnym ale taki Frusciante to mi imponuje wirtuozerio tak

Przed chwilą, Kaszalotte napisał:

Ja to nie lecę na Kiedisa bo okazało się Predatorem zegzualnym ale taki Frusciante to mi imponuje wirtuozerio tak

Wiadomo że gad z niego jak oni wszyscy 

Wywiady jakieś były i baby na maksa speszone przy nim błagam umrzyj namolny fjucie

Edytowano przez Kaszalotte

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się