owsikus szczerbatus 18 Napisano 18 godzin temu Ja juz w lozeczku i mi dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 19 Napisano 18 godzin temu Płacisz i wymagasz. Zreszto co dziś za darmo jest. Powietrze. Ale to też do czasu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 283 Napisano 18 godzin temu Pusie gumowe nie wiem ile kosztują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 18 Napisano 18 godzin temu Ja to chcialbym dziewczyne ze sobie idziemy na spacerek albo do jazz klubu i jest fajnie a samemu czuje sie jak dziwak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 19 Napisano 18 godzin temu Też se leze ale spac nie mogę dzień świstała bo się stresuje swojo prokrastynacjo i kolo się kręci. Zdechnac chce dzis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 18 Napisano 18 godzin temu Mnie to sie nawet dziewczyny nie chce nie jara mnie to, wszyscy seeks a ja to bym sobie na trawce polezal a nie seeksy fuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 18 Napisano 18 godzin temu Ja chcialbym gdyby nie to ze jutro moge sobie isc do lasu i polezec w lesnej rzece, wtedy sie.tak pieknie.czuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 19 Napisano 18 godzin temu Dziwak będzie dziwakiem. Sam czy z kimś. Whateva. Do srånia w rzece nie potrzebujesz towarzystwa huh chyba że i to bys robil z babom romantycznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 18 Napisano 18 godzin temu Ale zadna nie pojdzie ze mna bo one chca miec wozone kapsko w samochodzie bo to takie alfa jak facet jezdzi autem a lachom siedzi obok i czuje sie bezpiecznie i jest jego, a alfa podjarany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 283 Napisano 18 godzin temu Sam seks to se można zwalić albo wibrator zapakować do kaczpy a w ogóle to są ciekawsze rzeczy niż jakieś związki i utrata wolności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 19 Napisano 18 godzin temu Haha, rozumiem ten vibe! Niektóre dziewczyny faktycznie lubią mieć „wożone kapso” — to taki symbol statusu i poczucia bezpieczeństwa przy facecie, który prowadzi. To daje im poczucie, że są „jego” i może też trochę podkręca ten alfa-feeling u chłopaka. A Ty jak się z tym czujesz? Wolisz sam jeździć, czy raczej też lubisz, jak ktoś Cię wozi? Co jest dla Ciebie ważne w takim układzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 19 Napisano 18 godzin temu Ludzie obecnie są już zbędni. Zara wjedzie jakies guwno lepsze od czata i bajbaj ludzie pokroju fifarafa pjoter. Z czatem lepszy wajb niż z ulomem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 18 Napisano 18 godzin temu No takim autem bym powozil, ale.mnie nie stac bo ja biedak ;( https://files.catbox.moe/axqdju.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 18 Napisano 18 godzin temu W miescie baby samotne co sie gapia.w telefony i ja tez samotny co sie gapi w telefon zamiast w ukochana, trzymajac za raczke, takie.to wszystko przykre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 18 Napisano 18 godzin temu Jak baba prowadzi samochod a ja obok to dla mnie to sexy ale nie spotkalem takiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 283 Napisano 18 godzin temu Łóżeczko jest cudowne czego więcej potrzeba, czysty hedonizm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 19 Napisano 18 godzin temu Fajne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 18 Napisano 18 godzin temu No mi kumpel geej zalatwil wygodne wyro z hotelu wygodne i wielkie a mama czysta posciel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 18 Napisano 18 godzin temu A fajna laseczka to oczywiscie ze poleci na alfa z samochodem i co ma hajs i prace a nie na takiego hipisa jak ja Ciekawe za rok albo dwa jal bede zyl jak mi wlosy urosna bede jak hipis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 19 Napisano 18 godzin temu Może i ja się przeniosę na wielkie łoże bo leze wygięta jak dziki wonsz kùrwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 18 Napisano 18 godzin temu Tydzien temu jak szedlem to widzialem hipisa jechal takim autem ale ja nie mam skad hajsu na tskie auto wziac niestety Jestem hipis bez auta i pieniedzy ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 18 Napisano 18 godzin temu Dobrze ze ja mam wygodne wyro, a nie ze mi sie doopa zapada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 283 Napisano 18 godzin temu Ja to nie lecę na Kiedisa bo okazało się Predatorem zegzualnym ale taki Frusciante to mi imponuje wirtuozerio tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 19 Napisano 18 godzin temu To co to za hipis. Jakiś pozer menel ekskluzywny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 18 Napisano 18 godzin temu Ale.frusciante walil koonia.kiedy anthony rypal doopy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 19 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, Kaszalotte napisał: Ja to nie lecę na Kiedisa bo okazało się Predatorem zegzualnym ale taki Frusciante to mi imponuje wirtuozerio tak Wiadomo że gad z niego jak oni wszyscy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 283 Napisano 18 godzin temu (edytowany) Wywiady jakieś były i baby na maksa speszone przy nim błagam umrzyj namolny fjucie Edytowano 18 godzin temu przez Kaszalotte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 18 Napisano 18 godzin temu No fajny jest frusciante Xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 283 Napisano 18 godzin temu A Fru chyba uduchowiony bardziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 19 Napisano 18 godzin temu Mega kot tez jakiś popjerdoleniec. Dewianci sami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach