owsikus szczerbatus 18 Napisano 18 godzin temu No bo on cpal duzo i mial pewnie stany nirwany grajac nacpany na gitarze i stracil praawictwo z gitara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 18 Napisano 18 godzin temu No wszyscy sa popieerdoleni, a kiedis stracil praawictwo.w wieku 12 lat to doswiadczony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 19 Napisano 18 godzin temu Masońskie guwno widać że sprzedani Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 19 Napisano 18 godzin temu Zachciało się kùrwa a matrixa wychodzic i łyżki wyginac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 19 Napisano 18 godzin temu Sławosz gniewosz tez pewnie poleciał rakieto do studia warner Bros.. wszedzie ściema a ludzie podnieta bo wierzą w bajki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 18 Napisano 18 godzin temu Ta granie muzyki zwykly produkt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 18 Napisano 18 godzin temu Ja ide gnic dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 19 Napisano 18 godzin temu No zegnam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 113 Napisano 18 godzin temu 1 godzinę temu, owsikus szczerbatus napisał: Moj wspollokator raz dostal padaczki to kumpel byl i dzwonil po karetke.masakra W sumie to przydaloby sie nauczyc pierwszej pomocy ale ja to juz 15 lat temu powinienem byl zrobic jak ktoś ma padaczkę to zwykle nie ma takiej potrzeby tylko kładziesz gościa w bocznej ustalonej jak mu atak minie a wcześniej podkładasz coś pod głowę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 113 Napisano 18 godzin temu 1 godzinę temu, Tak czeba tak napisał: Tom samom co cie lała w pysk jak nie mogłaś wybrać ciucha? tyle co leżak sprzedał tu cudzej prywaty nikt nie sprzedał 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 19 Napisano 18 godzin temu I bardzo dobrze. Nauczka dla dėbili aby się innym dėbilom nie zwierzac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 67 Napisano 18 godzin temu 8 minut temu, hrabia Pomme de terre napisał: tyle co leżak sprzedał tu cudzej prywaty nikt nie sprzedał Nadal trzymam najbardziej hardcorowe dla siebie nie jestem swiniom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 19 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, Tak czeba tak napisał: Nadal trzymam najbardziej hardcorowe dla siebie nie jestem swiniom Do czasu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 67 Napisano 18 godzin temu 5 minut temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: Do czasu. Być może ja to się dziwię że nie bojom mi się cisnąć jak mogę sprawić że ich kariery dobiegnom tu końca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 19 Napisano 18 godzin temu 1 minutę temu, Tak czeba tak napisał: Być może ja to się dziwię że nie bojom mi się cisnąć jak mogę sprawić że ich kariery dobiegnom tu końca. No to jest dziwne. To znaczy dla mnie nie jest bo żeby się tobie zwierzac i to jeszcze z takich obciachowych kwestii to trzeba nie mieć 5 klepki więc głupota sama się eliminuje zawsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 19 Napisano 18 godzin temu Nom tak że soł. Lubię ten moment gdy zostajemy tylko my na kafe xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 67 Napisano 18 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: No to jest dziwne. To znaczy dla mnie nie jest bo żeby się tobie zwierzac i to jeszcze z takich obciachowych kwestii to trzeba nie mieć 5 klepki więc głupota sama się eliminuje zawsze. Głupota to sprzedawać mojom prawate żeby poderwac innego gdy masz takie kompromity. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 19 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, Tak czeba tak napisał: Głupota to sprzedawać mojom prawate żeby poderwac innego gdy masz takie kompromity. Jest jak jest. Nawet elzbiety dzis nie ma. A to ci dopiero nowosc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 67 Napisano 18 godzin temu Myślałem a przynajmniej elka czy dumbo sprawialy wrażenie bardziej lotnych. Bo anastazje to wiadomo czy jezyk. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 67 Napisano 17 godzin temu Fajny ten symulator kuriera zadupi ladne widoczki H Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 431 Napisano 17 godzin temu 4 minuty temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: Jest jak jest. Nawet elzbiety dzis nie ma. A to ci dopiero nowosc. A ku ku. hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 67 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, Tak czeba tak napisał: Fajny ten symulator kuriera zadupi ladne widoczki H H Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 19 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: A ku ku. hehehe Te stare triki zawsze działają xD witam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 67 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: A ku ku. hehehe Jak to jest powiedz z jednej strony ogarniasz elektryke jak typek z drugiej placzesz że metadane ciebie munek wystalkowal po zdjęciu właściwości pliku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 431 Napisano 17 godzin temu 6 minut temu, Tak czeba tak napisał: Myślałem a przynajmniej elka czy dumbo sprawialy wrażenie bardziej lotnych. Bo anastazje to wiadomo czy jezyk. Najbardziej lotny jest leżak. Koniec kropka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 19 Napisano 17 godzin temu Bo kobiety to są dziwni ludzie i nie ogarniesz umysłem lezaka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 431 Napisano 17 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: Te stare triki zawsze działają xD witam Tak na dobra sprawę ledwo weszłam na forum, nie siedziałam w krzakach czytając z ukrycia. Edytowano 17 godzin temu przez E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 19 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Tak na dobra sprawę ledwo weszłam na forum, nie wiedziałam w krzakach czytając z ukrycia. Oj tam oj tam. Każdy czasem musi posiedzieć w krzakach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 67 Napisano 17 godzin temu 18 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: 20 lat pózniej... xDDD 16 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: A ku ku. hehehe Pudrowane? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 283 Napisano 17 godzin temu (edytowany) 23 minuty temu, Tak czeba tak napisał: Głupota to sprzedawać mojom prawate żeby poderwac innego gdy masz takie kompromity. z tego akurat sie sama zwierzalam na publiku wiec mnie nie zastraszysz Edytowano 17 godzin temu przez Kaszalotte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach