Tak czeba tak 67 Napisano 14 godzin temu Czemu ją zawsze jestem na dorobku to jest straszne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 113 Napisano 14 godzin temu 24 minuty temu, Tak czeba tak napisał: Tak twojom paranoje pewnie chcesz wyludzic 17,2 bez skóry fuj nie chcę nie wysyłaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 113 Napisano 14 godzin temu myślę czy kupić se obiektyw f 1.4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 67 Napisano 14 godzin temu Chciałbym już mieć tak chate dopietom że tylko se kupić płytę i grać Projektor multimedialny ma wiele wad ciepło hałas zaciemnienie ostrość ale ma jednom niesamowitom zaletę ogromny obraz bez wad ukrytych jak banding To jest coś niesamowitego zobaczyć 120-200" biały kolor bez jasniejszych miejsc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 67 Napisano 14 godzin temu Bo tam w środku lcd jak w lustrzance nie ma co się ...ać w branding Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 67 Napisano 14 godzin temu 6 minut temu, hrabia Pomme de terre napisał: myślę czy kupić se obiektyw f 1.4 Ja musze kabelki meble ekran dywan coś tam koorwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 67 Napisano 14 godzin temu Nawet łóżko i materac by wypadało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 67 Napisano 14 godzin temu 3 minuty temu, Tak czeba tak napisał: Chciałbym już mieć tak chate dopietom że tylko se kupić płytę i grać Projektor multimedialny ma wiele wad ciepło hałas zaciemnienie ostrość ale ma jednom niesamowitom zaletę ogromny obraz bez wad ukrytych jak banding To jest coś niesamowitego zobaczyć 120-200" biały kolor bez jasniejszych miejsc No i myślę że te wady można ogarnąć a po zaciemnieniu się spoko gra akurat tak 1-2h się nasycic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 67 Napisano 14 godzin temu Wielkość robi robotę dzisiaj testowalem też dooma i fajnie było nawet fpsa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 67 Napisano 14 godzin temu 11 minut temu, hrabia Pomme de terre napisał: myślę czy kupić se obiektyw f 1.4 Ja bym chciał dom i se zrobić 200" eleganckie u mnie nawet jak wymusze będzie dziwne i ciasno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 67 Napisano 14 godzin temu A tutaj zamiast kuchni chciałbym mieć taki setup w beton 85 z lezankom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 113 Napisano 14 godzin temu przeproś za nazywanie mnie pedałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 67 Napisano 14 godzin temu 15 minut temu, hrabia Pomme de terre napisał: myślę czy kupić se obiektyw f 1.4 Nie polecam telewizora dużo pieniędzy i mały obraz Lepiej kupić rzutnik i kilka lamp 85 to jest gówwno jak można mieć 170 4x większy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 431 Napisano 14 godzin temu 1 godzinę temu, Tak czeba tak napisał: Ciekawe czy cokolwiek w życiu ma dla ciebie jakikolwiek wartość może te dzieci chociaż i w to wątpię pewnie trzymasz się 800+. Sorry ale nie jesteś w stanie mi sprawić przykrości bo to co piszesz to kompletne bzdury. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 67 Napisano 14 godzin temu 2 minuty temu, hrabia Pomme de terre napisał: przeproś za nazywanie mnie pedałem I pewnie mniej wydasz bo za 2 kola dobry rzutnik pewnie 1080p kilka lamp drugie 2k Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 113 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Tak czeba tak napisał: Nie polecam telewizora dużo pieniędzy i mały obraz Lepiej kupić rzutnik i kilka lamp 85 to jest gówwno jak można mieć 170 4x większy tak ci właśnie mówiłem że lepiej rzutnik niż 85 cali ale się kłóciłeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 67 Napisano 14 godzin temu 2 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Sorry ale nie jesteś w stanie mi sprawić przykrości bo to co piszesz to kompletne bzdury. Mam podobnie tylko u mnie nie orgazmy czy tam sex a partnerka przyszla się liczy nic nie szanuje z nikim się nie licze swojom pasje jeszcze lubię do gier tyle tylko mam ramę na te przyjaznie i jak mi anastazje chciała wejść na głowę żeby uciąć tygrys czy ciebie to ją sprowadzilem do pionu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 67 Napisano 14 godzin temu 6 minut temu, hrabia Pomme de terre napisał: tak ci właśnie mówiłem że lepiej rzutnik niż 85 cali ale się kłóciłeś Bo się zmirnilem jako gracz najlepiej to by było mieć gameroom ze 85 do grania 16h dziennie i rzutnik do grania ze 2 godziny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 67 Napisano 14 godzin temu Ja po rzutniku to 3h i mam strasznie dość bardzo szybko nasyca graniem no a potem co wylaczysz i nawet yt nie obejrzec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 113 Napisano 14 godzin temu i co leżak z tymi przeprosinami xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 67 Napisano 14 godzin temu 10 minut temu, hrabia Pomme de terre napisał: tak ci właśnie mówiłem że lepiej rzutnik niż 85 cali ale się kłóciłeś Ale na biede spokojnie można rzutnik nawet za 300 laptopa za 300 i se tak żyć dużo gorzej niż 50tyś rtv nie będzie resztę dnia jeśli się jest w pracy czy coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 67 Napisano 14 godzin temu 4 minuty temu, hrabia Pomme de terre napisał: i co leżak z tymi przeprosinami xd Myślę że rzutnik 3d z kompem 5090 to będzie cel na koniec o ile jeszcze można wymuszac 3d w grach komputerowych w sensie to nintendo 3dsa efekty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 67 Napisano 14 godzin temu Chyba nic nie przebije 200 cali w efekcie 3d tylko to ogarnij se logustyczne trudne jak wyjazd na marsa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 67 Napisano 13 godzin temu 25 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Sorry ale nie jesteś w stanie mi sprawić przykrości bo to co piszesz to kompletne bzdury. Zrób lodzika na zgodę przez kabel i tyle Tam wyczytałem że przypiwniczona jesteś i za winkla byś paczyla czy przyjdę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 113 Napisano 13 godzin temu 18 minut temu, Tak czeba tak napisał: Ale na biede spokojnie można rzutnik nawet za 300 laptopa za 300 i se tak żyć dużo gorzej niż 50tyś rtv nie będzie resztę dnia jeśli się jest w pracy czy coś leżak ty masz gorszego kompa niż ja xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 67 Napisano 13 godzin temu 32 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Sorry ale nie jesteś w stanie mi sprawić przykrości bo to co piszesz to kompletne bzdury. Może sama siebie nie znasz ja po 5 latach to dostrzeglem że ci palma odbija na typów i te akcje z kropki przecinki duże litery xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 113 Napisano 13 godzin temu chociaż i tak nie mam sprzętu wysokiej klasy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 67 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, hrabia Pomme de terre napisał: leżak ty masz gorszego kompa niż ja xD Niestety tylko w generacji ps3 sony poszło w 3d i gier może ze 100 lista W komputerze można wymusic chyba w każdej Ogólnie lipa gdy nie ma płyt to jest porażka ale najwyżej bym kradł software Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 113 Napisano 13 godzin temu Jaki monolog xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 67 Napisano 13 godzin temu Nie jestem fanem pcetow za dużo tam píepszenia się zamiast grania ale jeśli chodzi o 8k, 32:9 czy 3d to tylko tam jest niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach