pumpernikiel32 23 Napisano 18 godzin temu boję się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus II 4 Napisano 18 godzin temu To wylacz telefony internet i pod.kolderke Jak chcesz to przytule.i Cie.ochronie, najwyzej nas dwojke jebnie piorun xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 23 Napisano 18 godzin temu dzięks Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus II 4 Napisano 18 godzin temu Spoko, cala.przyjemnosc po mojej stronie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREVVO 68 Napisano 18 godzin temu JEEBNIE CZY NIE JEEBNIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 30 Napisano 18 godzin temu Moze cie piorun yebnie i zobaczysz gwiazdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus II 4 Napisano 18 godzin temu Marze o tym by przytulic dziewczyne u mnie w lozku i zeby jej bylo cieplo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 45 Napisano 4 godziny temu Jeśli Ty masz internet z linii telefonicznej, to ja polecam odłączyć router. Ja przez burzę straciłem co najmniej dwa routery. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach