Nemesio Cervantes 358 Napisano 20 godzin temu 7 minut temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: Zanim zaczniesz trenować śmigła i inne dzikie wenrze rzeczne, potrenuj poprawno pisownie, bo się odechciewa akrobacji. zakladam że sama nie wiesz, to nie wstyd. do śmigla musi byc ze 20cm...co nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 358 Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: nie oj tam, piszesz jak stary dobry dziadek marinero. tylko wierszy brakuje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 82 Napisano 20 godzin temu 4 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: zakladam że sama nie wiesz, to nie wstyd. do śmigla musi byc ze 20cm...co nie? Nie trenuję kamasutry. Chciałeś pocisnąc, nie wyszło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 747 Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: oj tam, piszesz jak stary dobry dziadek marinero. tylko wierszy brakuje... tęsknisz za nim jak leżak za Anastazją? Tęsknota Leksiu W blasku gwiazd, gdzie morze szumi, Leksiu stoi, serce w żalu, W myślach krąży, w snach się gubi, Za Marinero, w dalekim szalu. Fale niosą wspomnienia, O chwilach spędzonych w blasku słońca, Gdzie śmiech i taniec, bez wytchnienia, W sercu Leksiu, miłość wciąż rąca. O, jakże pragnie znów ujrzeć, Te oczy, co jak niebo błękitne, W ich spojrzeniu, światło, co żyje, Wspólne marzenia, chwile niezmienne. Leksiu w nocy, w ciszy staje, Słucha szumu, co w sercu gra, Każda fala, jak echo znaje, Tęsknotę, co w duszy mu trwa. Niech wiatr niesie jego wołanie, Niech dotrze tam, gdzie Marinero, W sercu Leksiu, wciąż to pragnienie, By znów być razem, w miłości etero. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 409 Napisano 20 godzin temu 7 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: nie Masz kobiecy styl pisania i trudno, żebyś przystawiony pod ścianę przyznał się. Zresztą mam to gdzieś. Być sobie kim tam chcesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 71 Napisano 20 godzin temu 4 godziny temu, Kamila159 napisał: Skasowali mi poprzedni temat nie wiedząc czemu w każdym razie na spotkaniu w większym gronie poznałam faceta lat 35, przez 4 h rozmawialiśmy, spędzaliśmy czas tylko razem, nie odstępował mnie na krok, potem jak już powiedziałam, że muszę iść, wyszedł ze mną i odprowadził mnie do auta. Przy aucie powiedział, że dziękuje za miłą rozmowę i pewnie się spotkamy na jeszcze innych wydarzeniach, powiedziałam trochę od niechcenia :”pewnie tak „ i szybko odwróciłam się i wsiadłam do auta. Dlaczego tak zrobiłam ? Nie wiem, chyba bylam speszona. Było mi przykro bo wsiadłam bez wymiany żadnego kontaktu znalazlam go na fb, zaprosiłam i napisałam krótką zaczepką wiadomość, oczywiście zaakceptował od razu, odpisał miło, ale nie widzę, by dalej ciągnął jakoś tematy… nie wiem co myśleć. Trochę to dziwne, chciałam go jakoś gdzieś wyciągnąć delikatnie, ale nie wiem jak to zrobić i czy w ogóle jest sens. Myślałam o jakimś np rowerze, bo jest mega ciepło, a wiem, że lubi jeździć na nim bardzo. Sęk w tym, że teraz pojechał do domu rodzinnego i nie wiem kiedy wraca, chyba za tydzień. Czy wiecie może jak napisać ? I czy w ogóle jest sens ? Kurczę facet 4 h zajmuje na imprezie, udaje mega zainteresowanego, tematy były niekończące się, super złapaliśmy kontakt… nie wiem co mam myśleć o tym. Najlepiej pytać u źródła napisz to samo, niech odpowie, brak odpowiedzi też odpowiedź. Tutaj porady biorą z odbytuuu, nikt. nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 491 Napisano 20 godzin temu 11 minut temu, Fifofa napisał: Szkoda twojego czasu na patolę z słownictwem prosto z pierdla z teżczową zarazą. Czasem człowiek sie łudzi ze pisze z człowiekiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 409 Napisano 20 godzin temu 23 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: jizzzu już mnie nie lubisz? i co teraz? BTW ja bym wam zabral z dnia na dzien ale tak sie chyba nie da, trzebaby referendum wszyscy wiemy ze masz plaski tylek... Właśnie duży i krągły, plus wcięcie w talii. Zdjęcia nie będzie, więc nie podniecaj się. Tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 82 Napisano 20 godzin temu Magda to musi być jakaś modelka sądząc po tych samochwałach xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 409 Napisano 20 godzin temu 14 minut temu, Fifofa napisał: Szkoda twojego czasu na patolę z słownictwem prosto z pierdla z teżczową zarazą. Więc co tu robisz, i ile lat siedziałeś, ukrywając się obecnie z paskiem na oczach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 71 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Czasem człowiek sie łudzi ze pisze z człowiekiem Każdy je swoją karnę do kogoś odnosi tak odnoszą, prędzej czy później tak wyjdzie odbyttt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 82 Napisano 20 godzin temu Pjoter ma pejsa jakie się nosiło w latach 90 xD widzieliśta? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 71 Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Więc co tu robisz, i ile lat siedziałeś, ukrywając się obecnie z paskiem na oczach? Nie podniecają się tak, idź do sklepu po ogòrka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 409 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Nie podniecają się tak, idź do sklepu po ogòrka Nie kupiłam i kg bananów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 358 Napisano 20 godzin temu 9 minut temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: Nie trenuję kamasutry. Chciałeś pocisnąc, nie wyszło. jestem qturalnym starszym panem... mylisz mnie z kimś innym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 71 Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: Pjoter ma pejsa jakie się nosiło w latach 90 xD widzieliśta? Nie mam jest gorąco na kròtko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 71 Napisano 20 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Nie kupiłam i kg bananów Bierz banana i działaj tylko odbierz skórkę Edytowano 20 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 82 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Nie mam jest gorąco na kròtko. Haha pjoter, ty wieśniaku. Ciężko uwierzyć, że taki upoślak ma czelność od patoli nas wyzywać xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 409 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Bierz banana i działaj tylko odbierz skórkę Co mam odebrać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 358 Napisano 20 godzin temu 7 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Właśnie duży i krągły, plus wcięcie w talii. Zdjęcia nie będzie, więc nie podniecaj się. Tak. luzik nie dyga. musialby na żywo miec w pokoju ze 2 malolatki w bikini... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 409 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Bierz banana i działaj tylko odbierz skórkę Jaki masz stopień niepełnosprawności? I czy w towarzystwie jesteś też tak namolny? Że ludzie cię unikają, a ty pchasz się z brudnymi łapami, mimo, że każdy ma cię dosyć? Z Jeżem sobie dogaduj, bo to twój poziom, a ode mnie won. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 409 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: luzik nie dyga. musialby na żywo miec w pokoju ze 2 malolatki w bikini... Marzenia faceta z kryzysem wieku średniego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 71 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: Marzenia faceta z kryzysem wieku średniego Ty masz banany nie ja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 409 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Ty masz banany nie ja. Potas zawierają. Polecam. Żona ci nie kupuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 71 Napisano 20 godzin temu 6 minut temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: Haha pjoter, ty wieśniaku. Ciężko uwierzyć, że taki upoślak ma czelność od patoli nas wyzywać xD Słownictwo masz patologiczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 82 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Potas zawierają. Polecam. Żona ci nie kupuje? Widać, że zaniedbany pod każdym względem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 499 Napisano 20 godzin temu Ale tu toksycznie. Idę spać. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 82 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Słownictwo masz patologiczne. ahaha weź wsioku schowaj się do nory i skończ tę błazenadę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 71 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBynajmniej napisał: ahaha weź wsioku schowaj się do nory i skończ tę błazenadę. Widzisz jakich słów używasz znaczy znasz no bo skąd? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 82 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Widzisz jakich słów używasz znaczy znasz no bo skąd? Z kontowni. Tajemniczy nindża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach