Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

"Firma Sigma już poinformowała , że parametry ich nowego obiektywu Art 50 mm będą bardzo zbliżone do parametrów obiektywu  Zeiss 55 mm f/1.4 Otus Distagon T*, który kosztuje 4000 dolarów ." Możesz sobie porównać czy faktycznie jeśli nie widziałeś...

Mi matka zmarla przez system a ojciec się wyhustal przez system i jeszcze chcieli zabrać mieszkanie a nie dali nawet złotówki jak się ubiegalem na zdarzenie losowe

Niech się píerdolom wszyscy i zdychajom nic dobrego od ludzi mnie nie spotkało tylko zniszczyli mi portfel 

2 minuty temu, Get Out napisał:

Ale na realu też ktoś mi się jakby tłumaczy ze swojej prywaty i pół biedy jeżeli znajoma ale nie obcy ludzie . 😁

Jadłaś cuś 🤔chce Cię pilnować w tej kwestii aby nie przyszło Ci do głowy jakieś odchudzanie, bo wiatr Cię porwie. ☺️

A to u mnie normalne ciągle gadają obcy ludzie o różnych rzeczach. Dziś nawet miałam przypadek że gość mi gadal że pomyslił zamówienia i dali mu wypowiedzenie a żona sie wściekła i obiadu mu nie zrobiła 🤣

Nie odchudzam się tylko jeść nie moge bo gorąco. Jadłam truskawki i naleśniki 🙂

• Like 1

10 minut temu, Tak czeba tak napisał:

Mi matka zmarla przez system a ojciec się wyhustal przez system i jeszcze chcieli zabrać mieszkanie a nie dali nawet złotówki jak się ubiegalem na zdarzenie losowe

Ale dlaczego mają ci coś dać? Oczywiście zabierać tez nie powinni. Samemu trzeba zarobić.

12 minut temu, Tak czeba tak napisał:

Jeszcze gdy internet nie był taki ocenzurowany widziałem afryke jak potracil samice później palono jej zwloki na oponach ludzie normalnie se chodzili bez wzruszenia 

Przywykli, bo jak coś się ogląda ciągle to powszechnieje i już nie wzrusza. 😁

14 minut temu, marawstala napisał:

"Firma Sigma już poinformowała , że parametry ich nowego obiektywu Art 50 mm będą bardzo zbliżone do parametrów obiektywu  Zeiss 55 mm f/1.4 Otus Distagon T*, który kosztuje 4000 dolarów ." Możesz sobie porównać czy faktycznie jeśli nie widziałeś...

nie znam tego drugiego ale Art to dobra budżetowa stałka

8 minut temu, Onaaaa napisał:

Ale dlaczego mają ci coś dać? Oczywiście zabierać tez nie powinni. Samemu trzeba zarobić.

Bo mnie zaatakowali i zabili ojca matke i zniszczyli portfel

12 minut temu, Onaaaa napisał:

A to u mnie normalne ciągle gadają obcy ludzie o różnych rzeczach. Dziś nawet miałam przypadek że gość mi gadal że pomyslił zamówienia i dali mu wypowiedzenie a żona sie wściekła i obiadu mu nie zrobiła 🤣

Nie odchudzam się tylko jeść nie moge bo gorąco. Jadłam truskawki i naleśniki 🙂

Wzbudzamy zaufanie twarzami które wyglądają tak niewinnie. 😃

Mało te naleśniki i truskawki , bo wiesz ile spalasz skoro rower, piłka i inne lataniny choćby zarobkowanie . No nie jestem pocieszony chyba że frytkami później poprawisz. 😁

2 minuty temu, Tak czeba tak napisał:

Bo mnie zaatakowali i zabili ojca matke i zniszczyli portfel

Ale że jak zabili w jaki sposób? A mama nie chora byla? 

4 minuty temu, Onaaaa napisał:

urojenia

3 minuty temu, Get Out napisał:

Wzbudzamy zaufanie twarzami które wyglądają tak niewinnie. 😃

Mało te naleśniki i truskawki , bo wiesz ile spalasz skoro rower, piłka i inne lataniny choćby zarobkowanie . No nie jestem pocieszony chyba że frytkami później poprawisz. 😁

Tak ale i praca taka ze kontakt z ludźmi to i gadają głupoty i siedzą żeby sie wyglądać a nie rozumieją że czas jest ważny 🙄

Dziś nic no kompletnie tylko praca w domu i byłam w sklepie kilka kroków. Pewnie nawet tych naleśników i truskawek nie spaliłam 😆

3 minuty temu, Qwerty88 napisał:

urojenia

Najwyraźniej coś mu sie wydaje.

8 minut temu, Onaaaa napisał:

Prokuratur by wjechał cały na czarno  gdyby zabili...

6 minut temu, Onaaaa napisał:

Ojciec - nie dopilnowal terminów jakiegoś oszusta co na niego nabrał poleceń zapłaty czy coś takiego i musiałby oddać się wyhustal jèbac system 

Matka - kazali jej się leczyć i od proszków psychiatry w 2 lata dostała zaawansowanej cukrzycy miazdzycy i niewydolności nerek a dobili jom szpitalnom sepsom

Mnie - 4lata ścigali że nie pracuje ściągneli na dołek i wygralem w sadzie ale presja spowodowala że wszystkim zagralem na giełdzie "bym coś robił" a nie musiałem nic koniec końców straciłem wszystko 

7 minut temu, Qwerty88 napisał:

urojenia

Tylko rachunki prawdziwe za pogrzeb, za adwokata, za przepisanie mieszkania bo chcieli zabrać pewnie i za giełdzie bo stworzyli presje bym coś robił a nie musiałem nic 

No i teraz za życie bez matki 

5 minut temu, Get Out napisał:

Prokuratur by wjechał cały na czarno  gdyby zabili...

Prokurator to se rękę podawal z moim adwokatem, tam reka reke myje, robią sobie pensje 

6 minut temu, Onaaaa napisał:

Najwyraźniej coś mu sie wydaje.

a ty już długo piszesz na forum? Bo ja cie zauważyłam dopiero przy tej inbie z architekturą

4 minuty temu, Tak czeba tak napisał:

Ojciec - nie dopilnowal terminów jakiegoś oszusta co na niego nabrał poleceń zapłaty czy coś takiego i musiałby oddać się wyhustal jèbac system 

Matka - kazali jej się leczyć i od proszków psychiatry w 2 lata dostała zaawansowanej cukrzycy miazdzycy i niewydolności nerek a dobili jom szpitalnom sepsom

Mnie - 4lata ścigali że nie pracuje ściągneli na dołek i wygralem w sadzie ale presja spowodowala że wszystkim zagralem na giełdzie "bym coś robił" a nie musiałem nic koniec końców straciłem wszystko 

Nikt po sądach nie ciąga za bezrobocie. Obudź się bo się zesråles 

Tylko rachunki prawdziwe za pogrzeb, za adwokata, za przepisanie mieszkania bo chcieli zabrać pewnie i za giełdzie bo stworzyli presje bym coś robił a nie musiałem nic 

No i teraz za życie bez matki 

a ojca kto zabił?

4 minuty temu, Onaaaa napisał:

Tak ale i praca taka ze kontakt z ludźmi to i gadają głupoty i siedzą żeby sie wyglądać a nie rozumieją że czas jest ważny 🙄

Dziś nic no kompletnie tylko praca w domu i byłam w sklepie kilka kroków. Pewnie nawet tych naleśników i truskawek nie spaliłam 😆

Mózg też spala i potrzebuje białka. Kultura i empatia  też sprawia, że się otwierają przed nami . 😁

Jesteś mięsożerna więc w kierunku czerwonego mięsa można uderzyć. Małe drogie wartościowe w składniki . 😉

Ja o dziwo zaczynam dobrze znosić te upały odkąd szprycuje się elektrolitami. 

Przed chwilą, BabkaBożaBynajmniej napisał:

Nikt po sądach nie ciąga za bezrobocie. Obudź się bo się zesråles 

Chciałbym żeby to była nieprawda ale mnie zniszczono 

Przed chwilą, Qwerty88 napisał:

a ojca kto zabił?

System nie uwierzyli mu nie zdazyl się wybronic to się wyhustal na focha niech się píerdolom sami z sobom

Przed chwilą, Tak czeba tak napisał:

Chciałbym żeby to była nieprawda ale mnie zniszczono 

to sie domagaj odszkodowania od systemu jak cie zniszczył. tak

System nie uwierzyli mu nie zdazyl się wybronic to się wyhustal na focha niech się píerdolom sami z sobom

za ojca też żądaj odszkodowania

1 minutę temu, Qwerty88 napisał:

za ojca też żądaj odszkodowania

Takie sprawy kosztujom 5-10% wartości sporu z góry 

Co do mamy to z moją mamą mam tak samo bo leczy sie na coś jednego i pogarsza sie zdrowie. Ona traci wzrok że juz prawie nie widzi ale musi brać te leki co jej szkodzą bo już dawno by nie żyła. Tak jest z tymi lekami i trzeba wybrać mniejsze zło. 

Co do ojca to tak jest bo on to zawalił i to nie jest sprawiedliwe ale nic nie jest sprawiedliwe. Sama mialam kiedyś długi za głupotę ale trzeba bylo oddać.

Jal mozna ścigać kogoś za to że nie pracuje? Tak to nie działa.

Takie sprawy kosztujom 5-10% wartości sporu z góry 

zwolnic sie mozna z kosztów

3 minuty temu, Tak czeba tak napisał:

Prokurator to se rękę podawal z moim adwokatem, tam reka reke myje, robią sobie pensje 

Zwykle znają się że studiów tylko jeden poszedł w lewo a drugi w prawo. Że szpitalami ciężko wygrać, bo kolos. I może nie dołożyli zbytnio starań bo trza było łapówke dać zachęcić do pracy. 😁

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się