Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

17 minut temu, Qwerty88 napisał:

kto policja czy abw? bo nie masz obowiązku nikogo o 6 rano wpuszczać do domu

sami wchodzą razem z drzwiami

7 minut temu, Onaaaa napisał:

Może sąsiedzi coś nagadali na was?

Wtedy dzielnicowy by zajrzał zweryfikować. 😁

Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał:

sami wchodzą razem z drzwiami

grupa antyterrorystyczna wpadła po Leżaka 😜 najtwardsi z najtwardszych 🤣

3 minuty temu, Daniel86 napisał:

A ja bym się wstydził żebrać nawet o sok jabłkowy lub o smaku jabłkowym 🍎😳

Idzie wrzesień pełno jabłek wszedzie. Wystarczy przebierać i zrobić sok.

Przed chwilą, Qwerty88 napisał:

grupa antyterrorystyczna wpadła po Leżaka 😜 najtwardsi z najtwardszych 🤣

dzielnicowy śpi o 6 by sobie d... nie zawracał

1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał:

dzielnicowy śpi o 6 by sobie d... nie zawracał

zobaczyli kolekcje gumowych pusi i zaczeli zdjecia robić 😜

• Haha 2

1 minutę temu, Get Out napisał:

Nue znam sie na prawie ale to co leżak pisze jest jak z Procesu Franca Kafki i to jest ciekawe 😆

2 minuty temu, Qwerty88 napisał:

Niedowierzali własnym oczom 🤣

Edytowano przez Onaaaa

4 minuty temu, Get Out napisał:

Był ale im było mało i sól w oku że nie pracuje boldopili 

1 minutę temu, Qwerty88 napisał:

Wtedy nie miałem jeszcze 

6 minut temu, Tak czeba tak napisał:

Może czasem jak grałem mocno koorwilem jak nie mogłem przejść a ściany majom uszy 😆

Trza było wnioskować o zapoznanie się z aktami sprawy , to miałbyś wgląd kto donosił na ciebie . 😁

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

Nue znam sie na prawie ale to co leżak pisze jest jak z Procesu Franca Kafki i to jest ciekawe 😆

On tu mitomani żeby zrobić z siebie ofiarę.

Jak dostawał listy i olewał bo 'nic nie zrobił' to policja mogła do niego przyjść ale to wszystko.

• Like 1

Trza było wnioskować o zapoznanie się z aktami sprawy , to miałbyś wgląd kto donosił na ciebie . 😁

Miałem no sąsiedzi na około ból dopy po śmierci matki też mieli ale widzac że 1,5 roku a pracy i tak nie szukam dali se siana z pytaniami zresztą powiedziałem wprost że żyje z oszczędności 

2 minuty temu, Tak czeba tak napisał:

Był ale im było mało i sól w oku że nie pracuje boldopili 

Gdyby tak było to wszyscy niepracujący mieliby wjazd mundurowych na chatę. Natomiast ci co donoszą jeżeli mówią nieprawdę podlegają pod składanie fałszywych zeznań za co są konsekwencje. Mów że nie stawiłeś się na jakąś sprawę , bo to ma ręce i nogi więc gawiedź łyknie. 😁

5 minut temu, WychodzeNaChwile napisał:

On tu mitomani żeby zrobić z siebie ofiarę.

Jak dostawał listy i olewał bo 'nic nie zrobił' to policja mogła do niego przyjść ale to wszystko.

Wiem ze coś tutaj nie gra ale pomyśl wpada policja a leżak pisał że mu wtedy zawsze krew z nosa leciała więc wpada policja i ja na jego miejscu bym ich zaskarżyła że przez nich leci mi krew z nosa i chciala odszkodowanie 🤣

Grubo jest niedługo będę miał pół tysiąca płyt wystawionych a dopiero się rozkręcam 

2 minuty temu, Get Out napisał:

Gdyby tak było to wszyscy niepracujący mieliby wjazd mundurowych na chatę. Natomiast ci co donoszą jeżeli mówią nieprawdę podlegają pod składanie fałszywych zeznań za co są konsekwencje. Mów że nie stawiłeś się na jakąś sprawę , bo to ma ręce i nogi więc gawiedź łyknie. 😁

Przecież ci jeżyk napisała że miała podobne akcje 

10 minut temu, Onaaaa napisał:

W kółko to samo już było wałkowane i to jest nudne. 😁

3 minuty temu, Get Out napisał:

W tym kraju to wszystko jest do góry nogami ból dopy o nie pracowanie jest największy w polakach jak ktoś ma a nie widzisz że wychodzi do pracy 

Przed chwilą, Get Out napisał:

W kółko to samo już było wałkowane i to jest nudne. 😁

Fajne to jest i w Kiepskich ostatnio tak było ze aresztowali Ferdka a on biedny nie wiedział dlaczego 😆

1 godzinę temu, hrabia Pomme de terre napisał:

nie znam tego drugiego ale Art to dobra budżetowa stałka

Też nie znam, ale obiektywy zeiss to nadal gratka dla wielu fotografów... mój stary kompaktowy aparat Sony posiadał obiektyw zeiss i mój wykładowca oceniając aparat powiedział, że zyskuje na jakości dzięki obiektywowi bo zeiss to klasa (i jakość) sama w sobie. 

https://nikonrumors.com/2014/11/02/zeiss-55mm-f1-4-otus-distagon-t-lens-review-the-king-of-all-lenses.aspx/

stary artykuł chyba dobrze zerknęłam na model (?)

8 minut temu, Tak czeba tak napisał:

Grubo jest niedługo będę miał pół tysiąca płyt wystawionych a dopiero się rozkręcam 

Przecież ci jeżyk napisała że miała podobne akcje 

Podobna to nie to samo bo sprawa sprawie nierówna. Chodzi o to że jeżeli twierdzisz jakie były problemy z prawem z powodu że grałeś w gry i nie pracowałeś, to masz ich za głupich. 😁

Podobna to nie to samo bo sprawa sprawie nierówna. Chodzi o to że jeżeli twierdzisz jakie były problemy z prawem z powodu że grałeś w gry i nie pracowałeś, to masz ich za głupich. 😁

Ale ja to wiem, ból dopy był a że obrali w coś innego wiadomo daj mi człowieka a paragraf się znajdzie 

Mnie nikt nie zgarął i nie przesychiwał tylko głupoty pisali o mnie w piśmie z mopsu 😁

Co do zgarnięcia kogoś znajomego mogłabym napisać że to była paranoja i głupota ale sie powstrzymam od tego. Czasem niektóre sprawy sa jak z archiwum x.

13 minut temu, Tak czeba tak napisał:

W tym kraju to wszystko jest do góry nogami ból dopy o nie pracowanie jest największy w polakach jak ktoś ma a nie widzisz że wychodzi do pracy 

Można rzucić im ochłapa, że zdalnie się pracuje i kupią to . 😁

Zazdrość zawsze będzie o wszystko, a jak ktoś biedny to z kolei też reakcja z tym że wyśmiewanie. 😁

2 minuty temu, Onaaaa napisał:

Mnie nikt nie zgarął i nie przesychiwał tylko głupoty pisali o mnie w piśmie z mopsu 😁

Co do zgarnięcia kogoś znajomego mogłabym napisać że to była paranoja i głupota ale sie powstrzymam od tego. Czasem niektóre sprawy sa jak z archiwum x.

Ciało ogarnąłem żeby się nie męczył ale oczy się meczom po 5h jak wy wytrzymujecie 8h pracować 

Można rzucić im ochłapa, że zdalnie się pracuje i kupią to . 😁

Zazdrość zawsze będzie o wszystko, a jak ktoś biedny to z kolei też reakcja z tym że wyśmiewanie. 😁

Wolę mówić że nie i z oszczędności, bo jeszcze mi podczepiom allegro pod firmę a wygląda coraz bardziej tak jak sklep profesjonalny 

Wolno to się sprzedaje prawie wcale nie ma co gadać do ludzi o zdalnych bo będą ciekawi co dokładnie i żeby go sprawdzono 

1 minutę temu, Tak czeba tak napisał:

Ciało ogarnąłem żeby się nie męczył ale oczy się meczom po 5h jak wy wytrzymujecie 8h pracować 

Leżak ja to przy komputerze dziennie z 10 godzin siedzę. Nie bolą mnie tylko w lecie łzawią bo mam alergie a leki tam średnio działają. Tylko pewnie przez to mam słabe oczy i wade wzroku.

7 minut temu, Onaaaa napisał:

No właśnie nikt Ci nie wjeżdżał na chatę i nie ciągał po komendzie z powodu braku pracy i jakichś donosów. 😁

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się