kałbasiory eto siła 0 Napisano 11 godzin temu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 340 Napisano 6 godzin temu Ostatnio kupowałem za 12 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CVEL 0 Napisano 6 godzin temu w biedrze widziałem 1+ 1 gratis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CVEL 0 Napisano 6 godzin temu a jak to się żre w ogóle? jak wy to jecie? na surowo czy gotujecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 6 Napisano 6 godzin temu Nie jadam tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 18 Napisano 6 godzin temu A nie lepiej płatki owsiane albo ziemniaki , bo bób jest na zaparcia i problemy z otyłością. No chyba że jest jakaś moda na bób Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 626 Napisano 6 godzin temu właśnie, musze kupić bób ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 626 Napisano 6 godzin temu 16 minut temu, CVEL napisał: a jak to się żre w ogóle? jak wy to jecie? na surowo czy gotujecie? ugotowany w osolonej wodzie, ja do salatki dodaje, miodzio 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 18 Napisano 6 godzin temu Jak kupimy ziemniaki to będzie to wieśniackie , ale jak kupimy bób to będzie jawiło się jako nowoczesne i rozwojowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 340 Napisano 6 godzin temu 27 minut temu, CVEL napisał: w biedrze widziałem 1+ 1 gratis Ja też, ale był tylko jeden 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 126 Napisano 5 godzin temu 39 minut temu, Get Out napisał: Jak kupimy ziemniaki to będzie to wieśniackie , ale jak kupimy bób to będzie jawiło się jako nowoczesne i rozwojowe. Promyku, jak jeżyk cię odwiedzi to ją ugościsz furą pyr? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chrobot 4 Napisano 5 godzin temu Bób to warzywo sezonowe i jak nie wpjerdolisz tego ze sklepu to się zmarnuje jedzenie i padnie przez ciebie gospodarka kraju polskiego tlumoku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1924 Napisano 5 godzin temu Ja jem sam, lubię całą michę zjeść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 512 Napisano 5 godzin temu Nie lubie tego. U mnie rodzice jak to gotowali to uciekałam z domu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chrobot 4 Napisano 5 godzin temu Walilas wtedy łbem w witryny sklepowe żeby wyrazić swój bunt i oburzenie tym nikczemnym warzywem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 50 Napisano 5 godzin temu 55 minut temu, Get Out napisał: Jak kupimy ziemniaki to będzie to wieśniackie , ale jak kupimy bób to będzie jawiło się jako nowoczesne i rozwojowe. Smaczny jest bób. Ziemniak masz przez cały rok a to sezonowo tylko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 50 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Nie lubie tego. U mnie rodzice jak to gotowali to uciekałam z domu. Gotowanie może tak ale smakowo to co innego. Dobry. Raz mi się zdarzył taki co go dogotować nie mogłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 512 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Chrobot napisał: Walilas wtedy łbem w witryny sklepowe żeby wyrazić swój bunt i oburzenie tym nikczemnym warzywem? Nie waliłam tylko nie lubie tego zapachu gotowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 512 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, _Gretta napisał: Gotowanie może tak ale smakowo to co innego. Dobry. Raz mi się zdarzył taki co go dogotować nie mogłam. Tak na serio to chyba nigdy nawet nie spróbowałam tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 18 Napisano 5 godzin temu 32 minuty temu, salix napisał: Promyku, jak jeżyk cię odwiedzi to ją ugościsz furą pyr? No dokładnie z rybą i sałatka, bo ona jest normalna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 18 Napisano 5 godzin temu 15 minut temu, Onaaaa napisał: Tak na serio to chyba nigdy nawet nie spróbowałam tego. Nic nie straciłaś zapewniam. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 18 Napisano 5 godzin temu 19 minut temu, _Gretta napisał: Smaczny jest bób. Ziemniak masz przez cały rok a to sezonowo tylko. Ziemniak jak chleb nigdy nie zbrzydnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 512 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, Get Out napisał: Nic nie straciłaś zapewniam. Jak to smakuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 50 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Get Out napisał: Ziemniak jak chleb nigdy nie zbrzydnie. I nie ma jak ziemnak, mi najlepiej smakuje Jednak dla odmiany makaron lub kaszę gotuję do sosu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 18 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, _Gretta napisał: I nie ma jak ziemnak, mi najlepiej smakuje Jednak dla odmiany makaron lub kaszę gotuję do sosu. Makarony też lubię , ale kaszę latem niezbyt bo temperaturę trzyma i bardziej na ryż wtedy przechodzę. Ziemniaków wcale tak dużo mi nie idzie, bo więcej jest ryby i sałatki niż frytek. Też tylko niektóre odmiany preferuje irge albo belaroze, bo są smaczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 18 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Jak to smakuje? Jak ziemniaki bez niczego te droższe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1924 Napisano 4 godziny temu 36 minut temu, _Gretta napisał: Smaczny jest bób. Ziemniak masz przez cały rok a to sezonowo tylko. Mrożony można przez cały rok kupić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 512 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Get Out napisał: Jak ziemniaki bez niczego te droższe Czyli moge kupić sobie zamiast bobu ziemniaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 512 Napisano 4 godziny temu 12 minut temu, _Gretta napisał: I nie ma jak ziemnak, mi najlepiej smakuje Jednak dla odmiany makaron lub kaszę gotuję do sosu. Mi też najbardziej ziemniak, a frytki to już moge jeść codziennie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 757 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Czyli moge kupić sobie zamiast bobu ziemniaka ziemniak teraz zajęty i raczej w najbliższym czasie nie da rady tego wagonu odczepić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach