kałbasiory eto siła 0 Napisano 12 godzin temu (edytowany) Pytam, bo z własnego doświadczenia wiem, że tak, ale może to złe staniki były ja bym nie nosił, zaklejał czymś jedynie sutki, żeby się nie odznaczały xD https://img10.joyreactor.cc/pics/post/full/David-Dubnitskiy-(photographer)-грудь-Эротика-8970383.jpeg Edytowano 12 godzin temu przez kałbasiory eto siła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 105 Napisano 12 godzin temu Mun stanik nosisz? Fajnie. Po co nam wklejasz te ruskie onuce? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kałbasiory eto siła 0 Napisano 12 godzin temu To nie ruskie, a wklejam ilustracyjnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki Buu 12 Napisano 12 godzin temu Ruskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 61 Napisano 12 godzin temu Duże piersi czasem opadają i wilgotnieją nie piersi ale podnimi. Skóra łącząca pierś z tułowiem. ;] Wyobraź to sobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca bez kultury 7 Napisano 11 godzin temu Rzekłabym, że od temperatury a nie stanika. Pocą wam się plecy od bluzki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kałbasiory eto siła 0 Napisano 11 godzin temu 30 minut temu, Wielki Buu napisał: Ruskie Nie, ale kłóć się dalej dj tusty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kałbasiory eto siła 0 Napisano 11 godzin temu 5 minut temu, Caryca bez kultury napisał: Rzekłabym, że od temperatury a nie stanika. Pocą wam się plecy od bluzki? W koszulce marki kappa zawsze. Oni chyba na markety jakiś gorszy sorty rzucają, to kiedyś była dobra marka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kałbasiory eto siła 0 Napisano 11 godzin temu 7 minut temu, Caryca bez kultury napisał: Rzekłabym, że od temperatury a nie stanika. Pocą wam się plecy od bluzki? Caryca, daj znać jak córa przyprowadzi czarnego kawalera na kolacje. Ile twoje dzieci mają lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 455 Napisano 11 godzin temu Podejrzewam że bez stanika przy upalach pociły by się jeszcze bardziej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chrobot 4 Napisano 11 godzin temu A czemu bardziej , to nie ma logicznego sensu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skurwiwij 3 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Podejrzewam że bez stanika przy upalach pociły by się jeszcze bardziej. Nimfuś nie nosi stanika i nic jej się nie poci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 61 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Podejrzewam że bez stanika przy upalach pociły by się jeszcze bardziej. Gorzej jak się rów zapoci. Wtedy nie ma lekko. ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 512 Napisano 11 godzin temu 18 minut temu, Sev napisał: Duże piersi czasem opadają i wilgotnieją nie piersi ale podnimi. Skóra łącząca pierś z tułowiem. ;] Wyobraź to sobie. Lepiej mieć małe piersi szczególnie w upały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 61 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Lepiej mieć małe piersi szczególnie w upały. Lepiej, oczywiście! Kto by wytrzymał z cycuszkami jak własna głowa? ;] U mnie dziś 16 stopni, więc raj! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 455 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Sev napisał: Lepiej, oczywiście! Kto by wytrzymał z cycuszkami jak własna głowa? ;] U mnie dziś 16 stopni, więc raj! U mnie 36. ;// Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skurwiwij 3 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: U mnie 36. ;// Kochanie to nie wychodz z mieszkania bo będziesz czarna jak smoła później Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 512 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Sev napisał: Lepiej, oczywiście! Kto by wytrzymał z cycuszkami jak własna głowa? ;] U mnie dziś 16 stopni, więc raj! Haha takich to chyba nie mają jak głowa Teraz 38, cuejawe czy dojdzie do 40 .. siedzę w domu to mam fajnie bo 22 stopnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 61 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: U mnie 36. ;// Koniec świata bliski, Ela. Tu u mnie było kilka dni temu ponad 35 i zero wiatru. Patelnia. Wczoraj popadało i teraz jest fajnie. Mało słońca, dużo cienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 61 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Haha takich to chyba nie mają jak głowa Teraz 38, cuejawe czy dojdzie do 40 .. siedzę w domu to mam fajnie bo 22 stopnie. Co ty mówisz! Nie widziałaś takich ogromnych? A pośladki następne! Co prawda w większości nieprawdziwe, ale takie istnieją! Kiedy wakacje w podróży? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki Buu 12 Napisano 11 godzin temu (edytowany) 18 minut temu, kałbasiory eto siła napisał: Nie, ale kłóć się dalej dj tusty Ruskie a jakie chińskie Edytowano 11 godzin temu przez Wielki Buu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 512 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Sev napisał: Co ty mówisz! Nie widziałaś takich ogromnych? A pośladki następne! Co prawda w większości nieprawdziwe, ale takie istnieją! Kiedy wakacje w podróży? Widziałam gdzieś na filmie ale po co im takie to nie wiem w lipcu gdzieś na tydzień i pewnie w sierpniu też gdzieś na tydzień, a ty jak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki Buu 12 Napisano 11 godzin temu 15 minut temu, Onaaaa napisał: Widziałam gdzieś na filmie ale po co im takie to nie wiem w lipcu gdzieś na tydzień i pewnie w sierpniu też gdzieś na tydzień, a ty jak? Jeżyk a ci sie pocą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca bez kultury 7 Napisano 10 godzin temu 1 godzinę temu, kałbasiory eto siła napisał: W koszulce marki kappa zawsze. Oni chyba na markety jakiś gorszy sorty rzucają, to kiedyś była dobra marka Ma paskudny logotyp ta marka, z wsiokami mi się kojarzy. 1 godzinę temu, kałbasiory eto siła napisał: Caryca, daj znać jak córa przyprowadzi czarnego kawalera na kolacje. Ile twoje dzieci mają lat? Już by im starszy brat z głowy wybił taki pomysł. Jeszcze dużo czasu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 6 Napisano 10 godzin temu Nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 6 Napisano 10 godzin temu 1 godzinę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: U mnie 36. ;// 27 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 6 Napisano 10 godzin temu Mam uchyl w kuchni i w biurze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skurwiwij 3 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, Tak czeba tak 2 napisał: Mam uchyl w kuchni i w biurze W biurze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 903 Napisano 10 godzin temu 1 godzinę temu, Caryca bez kultury napisał: Jaki avatar Dostałaś blokadę za brak kultury?... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca bez kultury 7 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, selkie napisał: Jaki avatar Dostałaś blokadę za brak kultury?... Co ciekawe po kilku dniach od zniknięcia słynnej inby Trafiło w końcu na wrażliwą moderatorkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach