Get Out 18 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Siurentajski napisał: Widać pamięć nie tylko do podróży masz wybiórczą, bo sam ten temat zacząłeś paręnaście postów temu. Odbij przymule, bo już dawno powinieneś czuć żenadę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 490 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Nie mam wiecej pytań Spytaj się Promyka, on wie, bo sam stwierdził, że nie mogę być doktorem w tej dziedzinie, bo metamfetaminy nie umiem na patelni przygotować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 490 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: Odbij przymule, bo już dawno powinieneś czuć żenadę. Ja temat zacząłem czy ty piękny umyśle ze spalonym świadectwem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 18 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Siurentajski napisał: Spytaj się Promyka, on wie, bo sam stwierdził, że nie mogę być doktorem w tej dziedzinie, bo metamfetaminy nie umiem na patelni przygotować Metafor też nie łapiesz i jak taki przychlast studia kończy . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 512 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Jeszcze trochę a uwierzę że lekarze tutaj siedzą i inna śmietanka towarzyska Przecież tak jest. Napewno i jakiś lekarz też sie znajdzie tutaj. Od zbirów, po psychopatów do normalnych ludzi, po magistrów, inżynierów i adiunktów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 18 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Siurentajski napisał: Ja temat zacząłem czy ty piękny umyśle ze spalonym świadectwem? Zaczepiłeś mnie pierwszy jak odpowiedziałem na zaczepkę malowanemu że moczu nie trzyma już podpowiem z litości jak ułomnemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 490 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: Metafor też nie łapiesz i jak taki przychlast studia kończy . Ale ty nie wiesz ksysiu co to metafory, i litościwie ci pojaśnię że to co piszesz, to z metaforami ma niewiele wspólnego Poza tym zdecyduj się, czy skończyłem te studia czy nie, bo to jest kolejna kwestia, w której brak ci spójnej narracji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 18 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Przecież tak jest. Napewno i jakiś lekarz też sie znajdzie tutaj. Od zbirów, po psychopatów do normalnych ludzi, po magistrów, inżynierów i adiunktów O boże wystaw nogę to kopnę bo więcej matka ich nie miała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 18 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Siurentajski napisał: Ale ty nie wiesz ksysiu co to metafory, i litościwie ci pojaśnię że to co piszesz, to z metaforami ma niewiele wspólnego Poza tym zdecyduj się, czy skończyłem te studia czy nie, bo to jest kolejna kwestia, w której brak ci spójnej narracji Koło uja mi to lata ale jak zaczepiasz to można wyśmiać twoje mitomaństwa i tyle . Nic nie trybisz , bo jesteś zero-jedynkowy ułom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 18 Napisano 8 godzin temu Poza tym i poza tym od lipedzia chyba się nauczył. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 512 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, Siurentajski napisał: Poza tym zdecyduj się, czy skończyłem te studia czy nie, bo to jest kolejna kwestia, w której brak ci spójnej narracji Może i skoczyłeś ale co z tego? To tylko studia, wiele osób je ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 302 Napisano 8 godzin temu 11 minut temu, Żaba Monìka napisał: To może dotknąć każdego z nas, bo każdy może mieć gorszy czas w życiu. Poza tym dużo osób ma np. autyzm lub ADHD ale nie są zdiagnozowani. Niestety często gdy ludzie są nieszczęśliwi, sfrustrowani lub zagubieni to nie wiedzą jak sobie z tym radzic tylko wyładowują frustracje i złość na innych. Wiele osób wstydzi się otworzyć nawet przed najbliższymi. Obawiają się, że zostaną wyśmiani. .Presja społeczeństwa też robi swoje, stąd częste przypadki depresji u młodych ludzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 512 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Get Out napisał: O boże wystaw nogę to kopnę bo więcej matka ich nie miała. Kopniesz mnie w nogę? A dlaczego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 18 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Kopniesz mnie w nogę? A dlaczego? Ich a Ciebie to kwiatkiem który ukradnę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1924 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, afekafe napisał: Wiele osób wstydzi się otworzyć nawet przed najbliższymi. Obawiają się, że zostaną wyśmiani. .Presja społeczeństwa też robi swoje, stąd częste przypadki depresji u młodych ludzi. Niestety tak. Idę stąd, bo szczerze mówiąc nie mam humoru patrzeć dzisiaj na to jak ludzie gnoją innych w necie. Dobranoc Pstrokotko 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 512 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Get Out napisał: Ich a Ciebie to kwiatkiem który ukradnę. Nie ukradniesz z zerwiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 18 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: Niestety tak. Idę stąd, bo szczerze mówiąc nie mam humoru patrzeć dzisiaj na to jak ludzie gnoją innych w necie. Dobranoc Pstrokotko Ale jak "naukowiec" gnoi bogu ducha winnych ludzi to już możesz patrzeć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 18 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Nie ukradniesz z zerwiesz Tak ale jakby kradzione lepiej smakuje podobno jak zakazane owoce. A lubisz kwiatki bo powinienem już wiedzieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 302 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: Niestety tak. Idę stąd, bo szczerze mówiąc nie mam humoru patrzeć dzisiaj na to jak ludzie gnoją innych w necie. Dobranoc Pstrokotko Nawet nie wiesz, jak bardzo cię rozumiem. Widzę powiadomienie, że ktoś się odniósł do mojego komentarza i otwieram. Nie czytam większości tematów. Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fool 1 Napisano 7 godzin temu 21 minut temu, Siurentajski napisał: Serio widmok lekarz to dla ciebie śmietanka towarzyska? Trochę jednak jest. Są lekarze, którzy mają samochody w cenie całego domu takiego widmoka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 18 Napisano 7 godzin temu 10 minut temu, afekafe napisał: Wiele osób wstydzi się otworzyć nawet przed najbliższymi. Obawiają się, że zostaną wyśmiani. .Presja społeczeństwa też robi swoje, stąd częste przypadki depresji u młodych ludzi. Jakie więc społeczeństwo mamy i jakich najbliższych skoro boimy się pokazać przy nich swoich słabości . Kurde jak w obozie koncentracyjnym oczy dookoła głowy muszą być. W takich sytuacjach nie chce należeć do gatunku ludzkiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 18 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Fool napisał: Trochę jednak jest. Są lekarze, którzy mają samochody w cenie całego domu takiego widmoka. Bo ty wiesz jaki ja mam dom i za ile. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 512 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Get Out napisał: Tak ale jakby kradzione lepiej smakuje podobno jak zakazane owoce. A lubisz kwiatki bo powinienem już wiedzieć To z łąki czy parku mozna jeszcze ukraść ale nie z kwiaciarni lubie ale najbardziej takie polne zebrane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fool 1 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: Bo ty wiesz jaki ja mam dom i za ile. Wiem za ile potrafią mieć samochody lekarze i to mi wystarczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 18 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, afekafe napisał: Nawet nie wiesz, jak bardzo cię rozumiem. Widzę powiadomienie, że ktoś się odniósł do mojego komentarza i otwieram. Nie czytam większości tematów. Dobranoc Nie będzie miała litości ta osoba jak "naukowiec" albo lipedźio będzie gnoił ludzi. Będzie lajki im dawała i słowa poparcia jak będą kopać leżących, bo już widziałem takie akcje tutaj . Edytowano 7 godzin temu przez Get Out Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 512 Napisano 7 godzin temu 17 minut temu, afekafe napisał: Wiele osób wstydzi się otworzyć nawet przed najbliższymi. Obawiają się, że zostaną wyśmiani. .Presja społeczeństwa też robi swoje, stąd częste przypadki depresji u młodych ludzi. Tak to prawda. Podobno najłatwiej otworzyć sie przed nieznajomymi tak czytałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
summer black 19 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Fool napisał: Wiem za ile potrafią mieć samochody lekarze i to mi wystarczy. a ty nadal zaiwaniasz za najniższą krajową?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 126 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: To z łąki czy parku mozna jeszcze ukraść ale nie z kwiaciarni lubie ale najbardziej takie polne zebrane. Zrywanie kwiatów w parkach miejskich to jest kradzież i dewastacja wspólnego mienia. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 18 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Fool napisał: Wiem za ile potrafią mieć samochody lekarze i to mi wystarczy. Ci z państwowych szpitali a to różnie i co to ma do mojej chaty bo nie czaje . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 512 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, salix napisał: Zrywanie kwiatów w parkach miejskich to jest kradzież i dewastacja wspólnego mienia. Bez przesady. Dzieci czasem zerwą i od razu do więzienia nikt ich nie zamnknie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach