Hypedotella 96 Napisano 18 godzin temu A konkretnie to opowiadał o zdradzających kobietach. Wymienił kilka sytuacji z zaslyszanych i widzianych historii. A wy jakie macie obserwacje? I byscie zrobili gdy wracacie po ciezkim dniu do domu, a w tle jęki, wchodzicie, patrzycie, a tu inny facet... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 27 Napisano 17 godzin temu 36 minut temu, Hypedotella napisał: A konkretnie to opowiadał o zdradzających kobietach. Wymienił kilka sytuacji z zaslyszanych i widzianych historii. A wy jakie macie obserwacje? I byscie zrobili gdy wracacie po ciezkim dniu do domu, a w tle jęki, wchodzicie, patrzycie, a tu inny facet... Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 96 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, Tak czeba tak 2 napisał: Tak Naprawde aż tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 27 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, Hypedotella napisał: Naprawde aż tak? No nawet elka chciała zdradzić swojego ze mnom 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 27 Napisano 17 godzin temu Świat zszedł nisko żadnych lojalności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 96 Napisano 17 godzin temu Szok 93%, nie sadziłam że aż tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 58 Napisano 17 godzin temu 40 minut temu, Hypedotella napisał: A konkretnie to opowiadał o zdradzających kobietach. Wymienił kilka sytuacji z zaslyszanych i widzianych historii. A wy jakie macie obserwacje? I byscie zrobili gdy wracacie po ciezkim dniu do domu, a w tle jęki, wchodzicie, patrzycie, a tu inny facet... We własnym domu? Aż tak to nie wolno. Może inne terytorium 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 58 Napisano 17 godzin temu 3 minuty temu, Tak czeba tak 2 napisał: No nawet elka chciała zdradzić swojego ze mnom Realnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 22 Napisano 17 godzin temu Życie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 27 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, _Gretta napisał: Realnie? No tak bo mrntalnie to zdradzila jak tylko się da Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 22 Napisano 17 godzin temu Życie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 26 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Życie. Ty nadal z czkawką internetową? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 22 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, Śpiąca król...caryca napisał: Ty nadal z czkawką internetową? Najwidoczniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 96 Napisano 17 godzin temu Nie sadzilam, ze to jest az na taka skale. Przerazajace. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 446 Napisano 17 godzin temu Wszystko ma swój czas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 45 Napisano 8 godzin temu Jedni mają aż dwie partnerki lub partnerów na raz, a inni ani jednej/jednego i oni nigdy nie mieli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 324 Napisano 7 godzin temu 10 godzin temu, Hypedotella napisał: A wy jakie macie obserwacje? I byscie zrobili gdy wracacie po ciezkim dniu do domu, a w tle jęki, wchodzicie, patrzycie, a tu inny facet... Miałabym żal, że nie przyznał się do swoich orientacji seksualnych. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 446 Napisano 7 godzin temu 1 godzinę temu, Daniel86 napisał: Jedni mają aż dwie partnerki lub partnerów na raz, a inni ani jednej/jednego i oni nigdy nie mieli I co teraz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 346 Napisano 7 godzin temu 10 godzin temu, Tak czeba tak 2 napisał: No nawet elka chciała zdradzić swojego ze mnom Pewnie proponowała ci sex, po tym jak odmówiłeś spotkania ze strachu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 251 Napisano 7 godzin temu 11 godzin temu, Hypedotella napisał: A konkretnie to opowiadał o zdradzających kobietach. Wymienił kilka sytuacji z zaslyszanych i widzianych historii. A wy jakie macie obserwacje? I byscie zrobili gdy wracacie po ciezkim dniu do domu, a w tle jęki, wchodzicie, patrzycie, a tu inny facet... Myślę że nie bardziej niż kiedyś, tylko teraz mówi się o tym więcej. Hmm, pewnie wzięłabym zimny prysznic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 826 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Miaina napisał: Myślę że nie bardziej niż kiedyś, tylko teraz mówi się o tym więcej. Hmm, pewnie wzięłabym zimny prysznic. Wątpię. Znając kobiety najpierw zadałabyś sobie proste pytanie: co jest ze mną nie tak, że szuka przygód w ramionach innych kobiet? A jeżeli chodzi o reakcje facetów na taki stan rzeczy, to decyduje jak zawsze kompleks długości wacka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 251 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Wątpię. Znając kobiety najpierw zadałabyś sobie proste pytanie: co jest ze mną nie tak, że szuka przygód w ramionach innych kobiet? A jeżeli chodzi o reakcje facetów na taki stan rzeczy, to decyduje jak zawsze kompleks długości wacka. Jeśli mowa o kobietach to nie wszystkie są tak zakompleksione by widzieć błąd w sobie. A na mężczyznach się nie znam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 826 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Miaina napisał: Jeśli mowa o kobietach to nie wszystkie są tak zakompleksione by widzieć błąd w sobie. Tutaj nie chodzi o kompleksy a tylko o odruch myślowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 251 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Tutaj nie chodzi o kompleksy a tylko o odruch myślowy. Odruch myślowy, ciekawe. Słyszałam o takie która kochance swojego mężczyzny powybijała wszystkie szyby w mieszkaniu. Jej odruch myślowy poszybował zdecydowanie w innym kierunku 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 826 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Miaina napisał: Odruch myślowy, ciekawe. Słyszałam o takie która kochance swojego mężczyzny powybijała wszystkie szyby w mieszkaniu. Jej odruch myślowy poszybował zdecydowanie w innym kierunku "Nie tyka się mojej własności" zawsze jest w kontrze do powiedzenia: "puść mnie wolno a sam się przywiążę". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 324 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Miaina napisał: Odruch myślowy, ciekawe. Słyszałam o takie która kochance swojego mężczyzny powybijała wszystkie szyby w mieszkaniu. Jej odruch myślowy poszybował zdecydowanie w innym kierunku Właśnie chciałam to napisać. Normalny odruch, normalnej kobiety, to złapać pindzię za włosy, wytargać z łóżka i o beton, o beton Potem chłopa i to samo ino z większym natężeniem agresji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1320 Napisano 6 godzin temu 11 godzin temu, Hypedotella napisał: A konkretnie to opowiadał o zdradzających kobietach. Wymienił kilka sytuacji z zaslyszanych i widzianych historii. A wy jakie macie obserwacje? I byscie zrobili gdy wracacie po ciezkim dniu do domu, a w tle jęki, wchodzicie, patrzycie, a tu inny facet... A kto wraca do domu tak bezsensu wcześniej i bez uprzedzenia? Dzwonisz i mówisz "Skończyłam wcześniej, zrobię drobne zakupy i za 40 minut będę kupić Ci coś?" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 251 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Miecz napisał: "Nie tyka się mojej własności" zawsze jest w kontrze do powiedzenia: "puść mnie wolno a sam się przywiążę". Mogę posiadać wiele przedmiotów ale nie człowieka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 251 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, afekafe napisał: Właśnie chciałam to napisać. Normalny odruch, normalnej kobiety, to złapać pindzię za włosy, wytargać z łóżka i o beton, o beton Potem chłopa i to samo ino z większym natężeniem agresji To już zależy od temperamentu ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 324 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Miaina napisał: To już zależy od temperamentu ; ) No tak. Znowu myślałam o sobie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach