Get Out 54 Napisano wczoraj o 19:47 3 minuty temu, Hypedotella napisał: Ech smutne refleksje Chłopak dzis mi pomachał, a następnie znowu szybko uciekł i juz sie dzis nie pojawił. Ale daje do myślenia jak można sobie życie zniszczyć w ułamku sekundy , bo w takiej sytuacji pewnie do rękoczynów by doszło , a w kuchni noże i tragedia gotowa, w nerwach można coś głupiego zrobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 97 Napisano wczoraj o 19:56 8 minut temu, Get Out napisał: Ale daje do myślenia jak można sobie życie zniszczyć w ułamku sekundy , bo w takiej sytuacji pewnie do rękoczynów by doszło , a w kuchni noże i tragedia gotowa, w nerwach można coś głupiego zrobić. Nikogo sie nie zmusi do miłości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 54 Napisano wczoraj o 20:01 3 minuty temu, Hypedotella napisał: Nikogo sie nie zmusi do miłości Bez miłości nie ma nic jeżeli głębiej się zastanowić więc nie mam nic , ale jakoś nie zależy mi na tym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
srakula pokaż doopę 1 Napisano wczoraj o 20:02 Miłość proboszcza tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 535 Napisano wczoraj o 20:04 8 minut temu, Hypedotella napisał: Nikogo sie nie zmusi do miłości I dobrze bo być z kimś jesli ten ktos nie chce to juz lepiej byc samemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 97 Napisano wczoraj o 20:06 (edytowany) 5 minut temu, Get Out napisał: Bez miłości nie ma nic jeżeli głębiej się zastanowić więc nie mam nic , ale jakoś nie zależy mi na tym. Mi niby też nie...ale troche dziwne jak ktos macha łapką, po czym znika. A potem puste sciany Edytowano wczoraj o 20:06 przez Hypedotella Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 39 Napisano wczoraj o 20:06 Kolejna kałai lolytka lat 27 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 54 Napisano wczoraj o 20:09 2 minuty temu, Hypedotella napisał: Mi niby też nie...ale troche dziwne jak ktos macha łapką, po czym znika. A potem puste sciany Jak znajomi i nie ma co sobie do głowy brać za bardzo, bo będzie Cię męczyło . 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 97 Napisano wczoraj o 20:14 4 minuty temu, Get Out napisał: Jak znajomi i nie ma co sobie do głowy brać za bardzo, bo będzie Cię męczyło . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 535 Napisano 23 godziny temu 13 minut temu, Get Out napisał: Jak znajomi i nie ma co sobie do głowy brać za bardzo, bo będzie Cię męczyło . Takiego chłopaka to najlepiej pobić i poczułaby sie lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 54 Napisano 23 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Takiego chłopaka to najlepiej pobić i poczułaby sie lepiej Ta weź go pobij jak on boks trenuje i nie da się trafić. Bo to jest tak najczęściej że zastanawia się czy kosza nie dostanie więc nie podchodzi. A nie podchodzi się zwykle do tych atrakcyjnych w przekonaniu , że może nie być szans. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 535 Napisano 23 godziny temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Ta weź go pobij jak on boks trenuje i nie da się trafić. Bo to jest tak najczęściej że zastanawia się czy kosza nie dostanie więc nie podchodzi. A nie podchodzi się zwykle do tych atrakcyjnych w przekonaniu , że może nie być szans. Dałabym radę ale sposobem bo najpierw być miłą i go obezwładnić a potem do ataku No akurat to racja że on sie boi ładnej i fajnej i może zwariować ale nasza koleżanka co to dla niej dać sobie rade z takim jak ona mądra i sympatyczna jest. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 54 Napisano 23 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Dałabym radę ale sposobem bo najpierw być miłą i go obezwładnić a potem do ataku No akurat to racja że on sie boi ładnej i fajnej i może zwariować ale nasza koleżanka co to dla niej dać sobie rade z takim jak ona mądra i sympatyczna jest. Większość się boi mądrych i inteligentnych , bo to jest inny poziom. No właśnie co to dla niej , bo sprawia wrażenie samodzielnej i asertywnej . 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 54 Napisano 23 godziny temu Być miłą i do ataku jak już uśpisz czujność...ja Cię tego nie uczyłem gdyby ktoś pytał. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 73 Napisano 23 godziny temu Dnia 6.07.2025 o 21:34, Hypedotella napisał: A konkretnie to opowiadał o zdradzających kobietach. Wymienił kilka sytuacji z zaslyszanych i widzianych historii. A wy jakie macie obserwacje? I byscie zrobili gdy wracacie po ciezkim dniu do domu, a w tle jęki, wchodzicie, patrzycie, a tu inny facet... I jeszcze jedno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 73 Napisano 23 godziny temu 40 minut temu, Onaaaa napisał: I dobrze bo być z kimś jesli ten ktos nie chce to juz lepiej byc samemu. Nie dało się złączyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 26 Napisano 23 godziny temu (edytowany) Ktoś też tak ma że jak czuje większa emocja albo zdenerwowanie to chce rzygac albo srrac nie lubię Edytowano 23 godziny temu przez chrobot 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 535 Napisano 23 godziny temu 4 minuty temu, Fifofa napisał: Nie dało się złączyć Nie zawsze da sie złączyć. A rozłączyć idzie szybko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 535 Napisano 23 godziny temu 6 minut temu, Get Out napisał: Być miłą i do ataku jak już uśpisz czujność...ja Cię tego nie uczyłem gdyby ktoś pytał. Nie ty? Właśnie ty tak mówiłeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 54 Napisano 23 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Nie ty? Właśnie ty tak mówiłeś To się zamiecie pod dywan , bo nie ma żadnych świadków. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 535 Napisano 23 godziny temu 14 minut temu, Get Out napisał: To się zamiecie pod dywan , bo nie ma żadnych świadków. Dobra niech Ci będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 535 Napisano 23 godziny temu 12 minut temu, Tak czeba tak 2 napisał: Mi z sympatii kiedyś tak dziewczyna na randke przyszła w białej mini I co nie podobała Ci sie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 535 Napisano 23 godziny temu 3 minuty temu, Tak czeba tak 2 napisał: Podobala pytała czy mam pieniędze i gumy Trzeba bylo powiedzieć ze masz wszystko. Jakby doszło co do czego to byś ściemniał ze masz gumy do życia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 535 Napisano 22 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, Tak czeba tak 2 napisał: Wtedy akurat miałem pecha i zostawiłem portfel w taxi i tylko gumy miałem Ona chciała byś jej płacił? Edytowano 22 godziny temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 54 Napisano 22 godziny temu 20 minut temu, Onaaaa napisał: Dobra niech Ci będzie Przepona jest bardzo słabym punktem u każdego samca , ale ja tego nie mówiłem. Dobrej nocy Magi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 535 Napisano 22 godziny temu 5 minut temu, Get Out napisał: Przepona jest bardzo słabym punktem u każdego samca , ale ja tego nie mówiłem. Dobrej nocy Magi Oczywiście ty nic nie mówisz nigdy taka cicha woda z ciebie Dobranoc 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 535 Napisano 22 godziny temu 9 minut temu, Tak czeba tak 2 napisał: Bardziej czy na hotel mam bo za przystanku nie chciała Bo za przystankiem to dziwne jakby chciała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 535 Napisano 22 godziny temu 5 minut temu, Tak czeba tak 2 napisał: Miałem z nią 4 spotkania to nie był dobry człowiek Czemu nie dobry? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 535 Napisano 22 godziny temu 1 minutę temu, Tak czeba tak 2 napisał: Kupiłem jej i doladowywalem telefon a jak zobaczyłem kontakty to miała tam innego misiu zabralem jej go i zerwalismy następnie mnie pobili jej koledzy A jak zobaczyłeś? Bez jej wiedzy przeszukałeś jej telefon? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 535 Napisano 22 godziny temu 1 minutę temu, Tak czeba tak 2 napisał: Dała mi go z wyjetom sim myślała że kontakty som tylko na sim Ok bo nie nawidze gdy ktоś szpieguje i dlatego takie głupie pytanie. To rzeczywiście dobrym człowiekiem nie była. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach